Nie jesteś zalogowany.
Ja tylko się boję, żeby imperator nie zaglądał Kallen w oczy. Jeśli tak się nies tanie to będzie cacy.
Mnie co innego interesuje : w którymś tam odcinku widzieliśmy , że ta dziewczyna co miala robic te kreski na scianie przestala. I teraz pytanie :
1. Dlatego że ją przeniesiono ?
2. Czy dlatego że moc sugestii się wyczerpała ?
Wolałbym opcję nr2 gdyż to może oznaczać , że po jakimś czasie Lulu może na kimś po raz drugi użyć geassa .
Co do Shirley to pesymiści by powiedzieli, że Sayoko coś powiedziała potem Shirley... Chyba że pocałunek Lulu działa jak narkotyk, bo takie oczy ma?
Ale chyba bardziej ciekawsze będą losy Kallen. Przekabacą ją na stronę Brytanii? Wszystko się może zdarzyyyyyyyyyyć xD
Za to CC się pięknie dziś pokazała. Aż chciałoby się ją schrupać Mniam
Co do wypowiedzi kolegi wyżej, to by mogło oznaczać, że znów będzie w stanie użyć Geass na Suzaku (ch** mu w d***) oraz Kallen do celów "zaspokajania ludzkiej potrzeby" (No chyba że wyjdzie na to, że Lulu jest gejem to wtedy inna sprawa). Reasumując opcja z odnawialnym Geass jest mało prawdopodobna.
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-06-24 01:05:25)
do celów "zaspokajania ludzkiej potrzeby"
Ciekawie to określiłeś:D.
Ale jeśli Imperator użyłby swojej mocy na Kallen, to czy to nie oznacza, że CC musiała by ją pocałować[slina][szpan]8-D by przywrócić jej wspomnienia[hehe]
Robię poprawki w napisach i trochę mi mózg już o tej porze nie odpowiada xD
CC buzi-buzi Kallen? Nie mam nic przeciwko, tak samo jak w trójkąciku Lulu x Kallen x CC
Jeden obrazek - prosta reguła.
BTW. Polskie napisy do Geass od Anime-District.pl już na ANSI Miłego ściągania.
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-06-24 01:40:39)
Że karolek spojrzy w oczy kallen jest pewne bo:
1)Jeśli kallen odzyska pamięć to będzie oznaczało ze lulu tez miał taka możliwość (nie wiem czy zajda sobie sprawę ze C.C potrafi anulować działanie tego Grassa)
2)będą mieli przez pewien czas nowego świetnego pilota z "immunitetem" - jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby lulu pozwolił na ciachniecie kalln a nawet jak by pozwolił to kallen jest na tyle dobrym pilotem żeby stawiać długo duży opór
innymi słowy czekają nas co najmniej 3 dramatyczne odcinki jak to lulu probuje uratować kallen i nie skrzywdzić jej przy okazji.
Zaduzo materiału z którego można zrobić pełne napięcia odcinki żeby twórcy nie z korzystali (chociaż oczywiście jestem zdania ze brytania powinna trzymać
swoje czyściutkie raczki/oczka/INNE CZĘŚCI CIAŁA(!!!11oneoneone) zdala od kallen )
Co do trójkąta to CCxLuluxKallen to tez niema nic przeciwko a wręcz przeciwnie.
a to fajny obrazek przy okazji [URL=http://img47.imageshack.us/my.php?image=ccxkallenbl7.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2008-06-24 10:55:48)
A jezeli chodzi o motyw C.C. z Anya to pewnie zaniedługo sie dowiemy jak było naprawde ze smiercia matki LuLu(albo nie smiercia ) bo dziwne że C.C zna juz prawde a niechce powiedziec nic Lulu
A ja mam nadzieje że karolek nie spojrzy w oczy kallen bo to by było przereklamowane, no i na miejscu Lulu bym odrazu kazał zabic suzuka na miejscu (najlepiej przez Rolo ), bo suzuka jedenie moze wydac kallen karolkowi
A ja się zastanawiam co się dzieje w tej specjalnej strefie założonej przez Nunally. Przecież tam już dawno powinny zamieszki wybuchnąć. Wolność w tej strefie z pewnością zachęciła ludzi do jawnych narzekań i krytyki Brytanii, więc dziwne, że jeszcze Imperium nie spacyfikowała tego durnego pomysłu.
Poza tym oczywiste jest, ze ludzie, którzy do tej specjalnej strefy się nie dostali (w końcu to tylko pare hektarów z tego co usłyszałem), muszą zacząć protestować. Dalej, również jasnym jest, że wszyscy obywatele Brytanii wyniosą się z tej strefy, bo po co mają na równi traktować Japońców, jak mogą mieć poddanych poza tą strefą. To skolei powinno doprowadzić do powstania getta, które z pewnością z czasem ogłosi niepodległość i będzie jak wrzód na tyłku Imperium.
-=Tylko dla tych, co oglądali ep#11=-
Możliwe jest, że będą przeprowadzane eskperymenty na Kallen. Wiecie, świetny pilot + wmontowany Geass = duża siła ognia. Aczkolwiek, mnie osobiście ten pomysł się nie podoba:P.
Brytania(Schneizel) napewno coś knuje, bo tak bez potrzeby nie wysłaliby 2ch Rycerzy do akademii. Zobaczymy, jak sobie z tym Lelouch poradzi.
-=Koniec=-
Ja obstawiam, że jednak skończy się na tym sezonie.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-06-24 15:42:04)
BYC MOŻE SPOILER
Schnizel mi się wydaje że podejżewa iż Lulu stoi za tym wszystkim... lub poprostu chce wykożystac Lulu do walki z Charlsem by stac się nowym Imperatorem. :P
A ja mam tylko nadzieję, że Kallen nie będzie miała geassa bo to będzie nudne, kazdy będzie mógł miec moc;/ Ale obawiam się, że teraz wyjdzie na jaw iż Zero to jednak prawdziwy Lulu w końcu Kallen zna tożsamość Zero, i jak Charles zajrzy jej w oczy to obawiam się, że plan Lelouchau runie, wtedy Viletta i Rollo będa musieli zostać z nim jeśli będą chcieli uniknąć śmierci za zdradę Imperatora.
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-06-24 15:59:46)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
SPOILER
http://gunota.info/index.php/2008/06/17 … -spoilers/
17 letnia Marianne jest bardzo podobna do Anyi
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-06-24 16:05:27)
Spoiler
Chciałeś powiedzieć 17 letnia Jeszcze się okaże że to jest jej siostra albo rzeczywiście kolejna siostra Lulu... to staje się zawiłe, ciągle rodzinka się powiększa;/ Imperator za młodu wyglądał jak Schnizel tylko, że ten ma krótkie włosy.
Ciekawią mnie 1 i 5 księżniczka, oraz Monica-12 rycerz...
Jeszcze jedna myśl w sprawie Kallen mi się nasunęła. Nie dość że Imperator może wyciągnąć od niej potrzebne informacje dotyczące Zero/Lulu to jeszcze może ją wykorzystać by zwabić Lulu w pułapkę, może ją uwolnić-pozwolić jej uciec- ale najpierw zrobi jej pranie mózgu, i wszczepi jej wspomnienia o dalszych posunięciach V.V. i swoich z naciskiem na to by powtórzyła to Lulu, jako tajne info. Lulu byłby szczęśliwy że Kallen jest cała i zdrowa że "Uciekła" z rąk jego ojca i Suzaku, a potem podwójnie uradowany szykowałby akcję zgodnie z info jakie podała mu Kallen, wtedy wpadłby w pułapkę Imperatora, V.V i Oranżowego... To by mogło być ciekawe, pytanie jak by z tego wtedy wybrnął Lelouch...i co zrobiła by C.C. ?
Już poprawione.
Co do jej wykorzystania przez Imperatora to wątpie by Lulu dał się na to nabrać. Pewnie CC musiała by sprawdzić jej wspomnienia, no chyba że znajdzie jakiś inny sposób na potwierdzenie jej słów.
A nowy odcinek dopiero w Niedziele i pewnie nic o Kallen:( jak ja to wytrzymam[cholera]
Ostatnio edytowany przez qduaty85 (2008-06-24 17:06:17)
No jakoś musimy dać radę:) Ciekawe jak się potoczy akcja w szkole Mozliwe że coś się wyjaśni z Anya
Mam nadzieję, że wszystko co związane ze szkoła się szybko skończy i nie będą nas autorzy przynudzali tymi ich śmiesznymi festynami.
a ja mysle ze kallen nie trafi do imperatora poniewaz ten ksiaze ( sche cos tam ) nie wie nic na temat istnienia geass a co za tym idzie nie bedzie w stanie wpasc na pomysl z wykorzystaniem kallen poprzez wspomnienia ,
ten nowy stój Kallen imo wygląda na jakiś dworski, więc obstawiam, że Nanally weźmie ją do sobie...
HMMM obejrzałem i jedna rzecz mnie cieszy mianowicie dużo akcji, jednak seria zaczęła skupiać się bardziej na mechah. W kluczowych sytuacjach większą role od planu stanowi nowa maszyna która ten plan wykona lub przeszkodzi w wykonaniu go. Osobiście mam ochotę udusić Lulu za to ze trzyma C.C w pokoju (wiadomo ten strój itd.), nawet troszkę fansevisu nie przeszkadza XD. Jednak martwi mnie to że z odcinka na odcinek przybywa postaci oni powoli niewieszczą się na ekranie a i tak nie znam połowy imion. Robi się z tego telenowela z mechami i wybuchami.
Kolejny odcinek będzie w całości w szkole + jakaś akcja na koniec. Skończył sie rozdział w Chinach pewnie nowe OP też powstaje. Zapewne Karen będzie walczyć teraz dla imperium (po praniu mózgu) wiec ciekawsze jest to jak ja nawrócą niż to co z nią będzie(czy potęga serca wygra?). Jeszcze wyjdzie ze różowo włosa loli zabiła matkę lulu XD Wszytko byle się w nim nie kochała LITOŚCI. I ciekawe czy zabronią emisji tego docinka w Chinach ? Troszkę CG stracił w mych oczkach.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-25 03:52:02)
skad takie przypuszczeniaze bedzie nowy OP a zatem i ED ?
a odcinek ogladlem 2 razy, bo 2 raz z napisami, ale skomentuje go dzis jak wstane
skad takie przypuszczeniaze bedzie nowy OP a zatem i ED ?
Ponieważ podaje go:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … hp?id=9173
oraz to że często w połowie sezonu pojawia się nowy OP i ED.