Nie jesteś zalogowany.
W Wasze ręce oddajemy napisy do Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor ep19.
Miłego oglądania.
Głooodny jestem, więc szybko i krótko!
Mamy dla Was kolejny (przedostatni) ocinek pierwszej serii o sistrach Minami:
Smacznego...
...jeszcze bardziej mi burczy!
Anime makes you stupid
Dziś całkiem przypadkiem podrzucam 2epy The Third.
The Third Ep2
The Third Ep3
I przyszedł moment na ostatni odcinek sióstr Minami.
Minami-ke 13 Final
Informuję też, bierzemy na swój celownik II sezon. Napisy do 1epa - niebawem.
Czas trochę podgonić ze wszystkim, dlatego oddaje w Wasze ręce:
H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~ ep07
Nie pytajcie, czy będzie wersja pod Bake, ponieważ naszym celem są hardki do tego tytułu, a nie softy, więc jest mi to nie na rękę. Jak znjdę ochotę, to może kiedyś wstawię, ale niczego nie obiecuje.
Kiedy to się skończy?! XD Powoli zabija mnie tłumaczenie tego :]
Anime makes you stupid
A co tu mamy? Ano coś bardzo różowego:
Mała adnotacja:
- nastąpiła zmiana tłumacza. Jest nią od teraz: Justynapl
Co to dla Was oznacza? Ano to, że następne napisy będą częściej wydawane.
Anime makes you stupid
Głupio tak pisać posta pod postem, ale nikt jakoś za to nie chciał się zbarać (a ludu mamy sporo w gupie).
Otóż mam dla Was trzy odcinki anime: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~
Do końca tygodnia seria zostanie skończona. Niedługo również kolejne odcinki MKV.
Anime makes you stupid
A co tu mamy? Ano coś bardzo różowego:
Mała adnotacja:
- nastąpiła zmiana tłumacza. Jest nią od teraz: Justynapl
Co to dla Was oznacza? Ano to, że następne napisy będą częściej wydawane.
Hurra!
Teraz, gdy już dorośliśmy wiemy, że wieczność nie istnieje...
|
|
Ayu taught me... there's nothing that love can't save.
For everyone... Deep Love.
Tak jak obiecałem. Naraku no Hana zakończyła kolejny projekt (drugi mój).
Dziś na ANSI pojawiły się zarówno poprawione wersje kilku wcześniejszych epków oraz dwa ostatnie odcinki animca: H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~.
Kto nie oglądał (albo zatrzymał się w połowie) mogę zachęcić do sięgnięcia po ten tytuł. Nie jest to mistrzostwo, ale warto choćby dla ostatnich odcinków.
A teraz linki:
Epek 11.
Epek 12. END
P.S. Aha, zapomniałbym. Do usłyszenia za dwa miechy
Ostatnio edytowany przez koni (2008-07-05 20:48:37)
Anime makes you stupid
A teraz pora na coś słodkiego i różowego xD Tak tak... zgadliście! 13 ep Shugo Chara xD Miłego seansu
Link:
SC ep 13
Po dłuższej nieobecności, dajemy wam kolejny odcinek Kaiji.
Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor ep20
Zaktualizowałem link do czcionek w projekcie ef - a tale of memories, bo poprzedni wygasł.
Amamiya Shuuhei pochodzi z rodziny o muzycznych tradycjach. Chłopiec marzy, aby zostać, tak jak jego ojciec, światowej sławy pianistą. Jednym z etapów jego kariery jest Krajowy Konkurs Fortepianowy, na którym musi pokazać się z jak najlepszej strony. Jednak nieoczekiwana choroba jego babci zmusza go do przeprowadzki na przedmieścia i zmianę szkoły. W nowym miejscu spotyka on Kai'a - chłopca, który, bez żadnego przygotowania muzycznego, wieczorami grywa na fortepianie porzuconym w pobliskim lesie. Wspólne zainteresowania zaczynają łączyć chłopców do czasu, gdy okazuje się, że Kai także zamierza wystartować w konkursie. Czy przyjaźń pomiędzy chłopcami to przetrwa? Czy Kai będzie w stanie rywalizować na równi z innymi uczestnikami? Który z bohaterów okaże się lepszy? Grupa Naraku no Hana zaprasza do obejrzenia filmu o przyjaźni, rywalizacji i wspólnej pasji - "Piano no Mori - Leśny Fortepian".
W ciągu najbliższych kilku dni na ANFO pojawi się hardsub tego anime.
W wakacyjny sezon ogórkowy, choć działamy bardziej ospale *są ważniejsze rzeczy niż fansubing* staramy się od czasu do czasu wydawać napisy.
W dodatku ładna pogoda sprawia, że w większości jesteśmy w rozjazdach.
Na jesieni zapewne znów zagości większa nasza aktywność.
Ale dość ględzenia, piszę, gdyż mam przyjemność poinformować Was o dodaniu do bazy ANSI paru odcinków Higurashi no naku koro ni Kai.
Do zakończenia serii na ANSI pozostały nam 2 odcinki, które wydamy niebawem.
A tymczasem zapraszam:
Higurashi Kai ep1
Higurashi Kai ep2
Higurashi Kai ep3
Higurashi Kai ep4
Higurashi Kai ep5
Higurashi Kai ep6
Ps:
Po zakończeniu serii II sezonu Higurashi, poprawione napisy damy w paczce.
Ps2:
Przymierzamy się do wydania serii w mkv, który ruszy lada dzień.
Uhh... 14 ep Shugo Chara! już na ANSI przez najbliższe 2-3 tyg nie pojawi się następny odc. w związku z wyjazdem tłumaczki na słoneczną plażę nad Bałtykiem xD
A na razie życzę przyjemnego seansu i wielu pozytywnych komentarzy dla naszej grupy xD Pozdrawiam
Rozpoczynamy nowy projekt - Chocolate Underground.
Wyobrażacie sobie świat, w którym czekolada i wszelkie słodkości są zakazane? Gdzie policja ściga ludzi, próbujących złamać ten zakaz, a wszystkie produkty muszą być zdrowe w każdym względzie?
Chocolate Underground to seria 13 krótkich (ok. 5 minutowych) odcinków, które opowiadają o 2 chłopcach żyjących właśnie w opisanym wyżej świecie. Jeśli chcecie poznać ich przygody zapraszam do pobrania napisów do pierwszego odcinka. Kolejne napisy już niedługo.
Ostatnio edytowany przez macbel (2008-08-27 10:51:14)
Po wakacyjnym sezonie ogórkowym, czas wrócić do fansubingu xD
W każdym razie malutka aktualizacja. xD
21 i 22 ep Kaiji
Kaiji ep21
Kaiji ep22
Prócz tego dodany 7 odcinek Higurashi Kai
Brak tylko jednego ostatniego 8 odcinka, by skończyć ten projekt. Ostatni - niebawem. ;P
No i 15 epek Shugo Chara! dostępny do zassania.
Miłego seansu i wyłapywania BUGów. ;]
War... War never changes.