Nie jesteś zalogowany.
moze siena przyklad okazac Gela, ze Lulu nie mial nigdy matki tylko dwoje tatusow ;D
Deviant teraz to pojechałeś z pomysłami
Taa a drugim tatusiem był V.V. a rzekoma matka Lulu była ich kochanka nie no koniec żartów:)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Może mi ktoś wytłumaczyć pewną rzecz odnośnie ostatniego epka? Może nieuważnie oglądałem, ale skąd niby Lulu przetransportował się z pola walki do tej akademii? Widzimy, że pod maską cały czas jest Lelouch, (nawet w ostatniej scenie, kiedy krzyczy, że "nie przegra!") potem akcja przenosi się do uczelni, a tam Lulu gada sobie jak nigdy nic przez telefon... może coś mi umknęło. Powiedzcie, proszę
Zajrzyj sobie stronke wstecz:) My wszyscy próbujemy tą zagadkę rozwiązać:) Podejrzewamy, że w szkole jest podróba Lulu... Poczytaj posty na poprzedniej stronie:)
To, że w szkole jest fake jest pewne, przecież było widać ciągle geass włączony, grał w szachy ze Sznyclem i dobrze mu szło, tak samo jego relacje są ze wszystkimi takie jakby ich znał już jakiś czas, a chyba najważniejsze, przecież to jest pole bitwy i jego plan na zniszczenie Brytanii więc wątpię aby dał to komuś innemu do kierowania, a zabieg na końcu z przykrytą maską był perfidnym zagraniem przed pokazaniem po chwili Leloucha w szkole, aby można było mieć jakieś choćby chwilowe wątpliwości, tylko zostaje pytanie kto jest Lelouchem w szkole:D
A gdzie jest Rollo? W szkole oczywiście i udaje Lulu, bo jakże by inaczej. Innego, racjonalnego wyjaśnienia nie widzę.
PS. C.C i jej misiek rządzą!
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2008-06-19 20:32:52)
...
Ale Rollo siedział przy komputerze a Lulu gadał przez Telefon więc on nie może go podszywać:):)
A no faktycznie! Rety, ale wtopa, nie zauważyłem go tam.[baka]
...
Spoko ja tez go pominęłam:) W sumie to sama nie wiem kto go może zastępować w szkole, może jest to ktoś z geassem mający zdolność podszywania się pod innych...
Jak tak dalej pójdzie, to Geass zrobi się nieco za powszechny i każdy go będzie miał. Skoro nie Rollo, to już mi się pomysły wyczerpały.
...
Mam nadzieje, że Lulu nie pójdzie na łatwiznę i rozkaże komuś "przebrać się" za niego
Jakby nagle się okazało że 3/4 postaci ma Geass to by to się stało nudne... Dlatego mam nadzieję że to zwykłe przebranie a nie zmiana osobowości chociaz może wspaniała pani Rakshata( czy jakoś tak to się pisało - mam nadzieję że wiecie o kogo mi chodzi) stworzyła coś co pomaga w podszywaniu się pod innych a Lulu to wykożystał do stworzenia swojej podróbki? wiem wiem głupi pomysł, ale poprostu brak mi innych:)
To ja mam pomysł: Ten w Chinach to "marionetak" połączona z originałem psychiczną więzią ... mały problem z wyglądem ale geass nie takie rzeczy potrafił wyczyniać
Orginał jest w Chinach, w szkole jest sobowtór, może Sayoko-po jakimś geass. Dlaczego? Pewnie dlatego że jego przyjaciół i jego zachowanie.
Albo to jedna i ta sama osoba, tylko urzywa jakiegoś portalu do przenoszenia się ...
taaa, juz to widze... Geass Trek - Lelouch of the Rebellion
Teleportacja Panie Spok .. to znaczy C.C
*bziuumm*
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-06-20 11:53:40)
Oryginał jest w szkole , a na statku jest ktos kto sie przebrał za Zero , a Lelouch ze szkoły wydaje rozkazy
i na 100% pozwolił kierować kopii bitwą 9choć to by było jakieś wytłumaczenie jego błędów taktycznych )
Oryginał jest w szkole , a na statku jest ktos kto sie przebrał za Zero , a Lelouch ze szkoły wydaje rozkazy
Po 1 pierwsze Kto oprocz nie go gra tak dobrze w szachy ?
Po 2 "Jak nie bedzie suzuku, bede mogł uzyć geass" to chyba nie fałszywy LuLu
Po 3 Na kogo spadła Kallen?? :>
Po 4 Zachowanie Lulu jak porwali Kallen :]
Wiadomo ze prawdziwy Lulu jest w chinach
Ostatnio edytowany przez Elesender (2008-06-20 14:41:46)