Nie jesteś zalogowany.
przeprowadziłęm resitalke i nic nawet teraz msuze pisac przez IE bo przez firefox niełąduje niekturych stron na ansi głupia sprawa
no ja mialem wczoraj kompletny reset FF sam sie jakims cudem zrobil dobrze ze ulubione co jakis czas eksportuje bo bym sie pochlastal
ara ara...
Problem może leżeć w ustawieniach połączenia... Nie kombinowałeś nic ostatnio z proxy albo coś??
@Zgrzyt - a może spróbuj Firefox'a 3 klik
Choć sam używam od dłuższego czasu Bety 5, to jednak chciał bym ostrzec, że do bety 5-tki nie ma prawie wogóle kompatybilnych wtyczek (no może poza Flashgetem który zawsze jest na czasie ) Dlatego jeśli masz zamiar używać różnych wtyczek rozważ Bete 4, chodziła w zasadzie tak samo, a zaktualizować potem zawsze można
Ostatnio edytowany przez Matyk_Hunter (2008-04-25 16:49:25)
Problem może leżeć w ustawieniach połączenia... Nie kombinowałeś nic
Aż taki mądry to ja nie jestem, jak czegoś nie wiem nie tyka.
Jednak znalazłem problem. Była nim zła ochrona NOD32 zainstalowałem Kaspersky IS i znalazł trojany które namieszały w FF tera śmiga XD (na razie)
hm niewiem jak u was ale mi beta 4 sie w ogole niepodobala =]
mam ff tego ff od bety 3 chyba, ktora chodzila 5x szybciej niz ff2.0 ;]
potem zupdatowalem do beta4 i hcodzila tak samo szybko ale raz na jakis czas z niewiadomych przytczyn sie lubil zwiesic ;] raz na godzine srednio...
a w beta5 niema juz tego problemu ale jedyne wtyki jakie mi dzialaja to flashgot i veoh plugin xd
ps:
Aż taki mądry to ja nie jestem, jak czegoś nie wiem nie tyka.
... a ja zupelnie odwrotnie
przeprowadziłęm resitalke i nic nawet teraz msuze pisac przez IE bo przez firefox niełąduje niekturych stron na ansi głupia sprawa
zawsze powinieneś robić (co miecha) taki trik:
uruchamiasz kompa w awaryjnym i czyścisz na XP ten folder:
C:\Documents and Settings\[urzytkownik]\Ustawienia lokalne\Temp
chowa się w nim 90% robali i trojanów (awaryjny dlatego, że nie usuniesz robala/trojana w normalnym bo wykonuje jakiś tam proces)
@~Sousuke_PL:
http://mozillapl.org/baza_rozszerzen/na … klej_i_idz
Sam jakoś nie używam tegom za to mam całą masę innych wtyczek.
Żeby nie spamować, to przypomnę tutaj, że dzisiaj bijemy światowy rekord w kategorii najczęściej pobierana aplikacja dla programu Firefox 3!
Szczegóły tutaj:http://www.spreadfirefox.com/pl/worldrecord
Aktualnie jest już 5 373 592 pobrań w skali światowej z czego 110 654 wypracowali Biało-Czerwoni. Nie wiem jak wy, ale ja już nawet dyplom "se drukłem" i jest .
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-06-18 11:25:08)
Bobili ten rekord czy jeszcze nie? Co to za rekord gdzie pobierane jest tylko po to by pobrac :|
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Hehe, tak sobie śledziłem tą stronkę i zabawna sprawa - pod względem ilości deklaracji, że ściągniemy, Polska była chyba druga na całym świecie, a teraz jak już można ściągać, to pod względem ilości ściągnięć jesteśmy już na 11 miejscu, dziwna sprawa, nie:P?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-06-18 16:00:44)
Hehe, tak sobie śledziłem tą stronkę i zabawna sprawa - pod względem ilości deklaracji, że ściągniemy, Polska była chyba druga na całym świecie, a teraz jak już można ściągać, to pod względem ilości ściągnięć jesteśmy już na 11 miejscu, dziwna sprawa, nie:P?
Czemu dziwna? Deklaracje wypełniali w większości fanatycy, a ściągają także zwykli userzy, których jest o wiele więcej.
Ja swoją drogą jeszcze poczekam, aż mi zaktualizują wszystkie dodatki, bo goły Fx bez nich to jest straszna bida. Z nimi - to już inna sprawa
zergadis0 napisał:Hehe, tak sobie śledziłem tą stronkę i zabawna sprawa - pod względem ilości deklaracji, że ściągniemy, Polska była chyba druga na całym świecie, a teraz jak już można ściągać, to pod względem ilości ściągnięć jesteśmy już na 11 miejscu, dziwna sprawa, nie:P?
Czemu dziwna? Deklaracje wypełniali w większości fanatycy, a ściągają także zwykli userzy, których jest o wiele więcej.
Czyli w Polsce mamy tak dużo fanatyków:P?
Akurat do FF3 większość dodatków już działa, mieli czas je zrobić jak były wersje rc i mój ff3 już ma pełno fajnych dodatków ;]
Akurat do FF3 większość dodatków już działa, mieli czas je zrobić jak były wersje rc i mój ff3 już ma pełno fajnych dodatków ;]
A mój nie ma jedynego przeze mnie akceptowanego themesa i na niego poczeka No i dodatków paru też jeszcze brakuje, ale nie ma paniki, nie spieszy mi się.
A jakich ciekawych dodatków jeszcze nie ma, bo może bym spróbował jeszcze z jakimiś innymi, a z motywami troszkę kiepsko miałem lepszy w ff2 no ale niebawem powinny wyjść jakieś ciekawe chciałbym żeby była już vista-aero.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-06-18 17:03:22)
czy ktoś wie jak wyłączyć te ******* podpowiedzi oraz pokazywania historii w pasku adresu w ff3?
Właśnie się ściąga, skoro się zdeklarowałem, to odbębnię obietnicę xD Z instalacją jeszcze poczekam, pewnie do czasu najbliższego formatu. Ale szokująca sprawa normalnie, na necie z najwolniejszą opcja z plusa leci mi z prędkością 25kB o.O Kurna, w Warszawie cały czas pada ten net i ledwo łazi, a w Zamościu popierdala...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
m(e)st napisał:Akurat do FF3 większość dodatków już działa, mieli czas je zrobić jak były wersje rc i mój ff3 już ma pełno fajnych dodatków ;]
A mój nie ma jedynego przeze mnie akceptowanego themesa i na niego poczeka No i dodatków paru też jeszcze brakuje, ale nie ma paniki, nie spieszy mi się.
A ja po prostu wylaczylem sprawdzanie wersji ff przy instalacji dodatkow i problem z glowy . Jade tak od pierwszej bety ff3 i nie bylo zadnych problemow. Wystarczy w about:config ustawic extensions.checkCompatibility zmienna na false.