Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Zamówiłem sobie u producenta puzzle z postacią z anime nie było to tanie ale zawsze. Zmęczyłem te 2000 puzzli ale teraz zastanawiam się czy nie przykleić ich i nie powiesić na ścianie. czy nie zacząć układać jeszcze raz. Jak już zdecyduje się na przyklejenie ich to czy ktoś nie miał już z czymś takim styczności bo nie wiem na czym mam przykleić jakiś brystol czy kupić jakąś tekture. Bo ja nie mam pojęcia na czym, to można przykleić i jakim klejem.
Wielkie dzięki za pomoc
Lepiej na tekturze albo jakiejś dykcie (brystol za miękki), klejem do papieru/tektury.
Dla mnie klejenie czegoś takiego byłoby wielką zbrodnią na sztuce. Ja kombinowałbym raczej w stronę jakiegoś obrazka, gdyż wtedy zawsze mógłbym to rozebrać i sobie na nowo ułożyć. Najpierw kombinowałbym na jakimś obrazkiem z cienkiej szyby(lub plastiku) i deseczek. Ewentualnie po prostu na cienkiej deseczce opiąć to stretchem i powinno być idealnie. Od biedy może być koszulka A3 (lub większa) plus coś twardszego niż tektura. Dobrze napiąć i powinna grać impreza.
może i masz racje MasterPLASTER obiło mi się o uszy coś takiego jak "anty-rama" utrzymała ona by coś takiego??
może i masz racje MasterPLASTER obiło mi się o uszy coś takiego jak "anty-rama" utrzymała ona by coś takiego??
Pewnie, że tak. Anty-rama ma metalowe zaciski. Gdy położysz układankę na tekturze, potem na całość taflę szkła, i nałożysz te zaciski, to nie ma bata, żeby coś wypadło. Oczywiście musisz dostosować wielkość anty-ramy do obrazka.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
~Shinma86 ma racje, mam tak zrobionych kilka puzzelków, niektóre całkiem spore, i trzyma się bezproblemowo.
potwierdzam bardzo bobry sposób i najlepszy
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
A ja mam pytanie z innej beczki, skąd bierzecie puzzle z motywami z anime?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja mam pytanie z innej beczki, skąd bierzecie puzzle z motywami z anime?
takie znaleźć jest nie łatwo ale można na zamówienie dostać tyle że nie jest to tania zabawa bo 1000 ~ 1500 elementów potrafi kosztować nawet 200 zł
PS. można zamówić tutaj ale jak na razie maja tylko do 216 elementów a od przyszłego miesiąca będą produkować w formatach do 2000 elementów a nawet w kształcie serca
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2008-06-18 16:03:09)
Strony 1