Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie epik idzie gorzej niż krew z nosa, radze odpuści na dzisiaj...
nie jest tal zle,
na jednym mam 4 godzinki do konca
na drugim 6 godzin
a napewno jeszcze przyzpieszy, wiec zakladam ze do godziny 4 nad ranem bede po ogladnieciu odcinka
pff 20 minut i mam odcinka ;]
Boże błogosław 2-megowe łącza i darmowe serwery!
I tak nieźle, ostatecznie stuknęły 2 godzinki przy średniej 40kb/s, dla porównania Monster ściągam od 7h i mam 7.26% (12gb)
to zalezy skad sciagasz tzn z jakiego torrenta, i tyle
pozostalo na obu ponizej 2 godzin ^_^
LOL, to się nazywa mania. Pamiętam jak czekałem na Death Note'a. Wszystko miałem wyliczone co i jak, a przy transferze to czuwałem non-stop, bite 2 godziny... to były czasy. Na CG też czekam z niecierpliwością, ale żeby nad ranem na wpół przytomniaka oglądać, to dla mnie żadna zabawa. To tak jakby zjeść dobrą pizze będąc totalnie zapchanym
boże ludzie co wy za łącza macie? A jak co włączyć torka na noc i rano wyspani itd. możecie cieszyć się epkiem. A tej mani nie rozumie ja oglądam odcinki około środy-czwartku odcinek od ZeroRaws pobieram tak poniedziałek-wtorek... Zero stresu i przeżywania "OJ boże idzie 6kb/s będzie za rok ale cisnę bo chce zobaczyć @____@" Ludzie co sie śpieszą szybciej umierają : / (będę żył wiecznie XD)
ee nazekacie:P
jeszcze 4 minutki i bedzie git ^_^
a co za lacza ? normalnie mialbymto w hmmm...jakies 10-15 minut, albo 7. toz tylko do piracenia mam dobre lacze
EDIT
Eee, a wsumie poczekam do jutra i ogladne jak wstane. bo teraz ide spac i wogole ^_^
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-06-16 03:04:19)
Z irca idzie u mnie max download przy radiówce 1 mega
SPOILER
Odcinek był całkiem porządny, ciekawe jak sobie poradzi Zero po tym jak z szeregów zakonu ubyła jego karta atutowa?
W tym odcinku w końcu dużo więcej C.C. i w następnym będzie jej jeszcze więcej:D.
Jak zawsze pojawiają się pytania: skąd ta brytyjska loli ma zdjęcie Lulu z czasów dzieciństwa?
KONIEC SPOILERÓW
Odcinek bardzo dobry, dużo akcji i więcej C.C. niż zwykle i dobrze nareszcie może coś ruszy. Ciekawe co planuje Lelouch, bo ostatnio troszkę więcej porażek przeżywa niż wcześniej i bardziej pokazują w tym sezonie jego ludzką stronę. Coś mi się wydaje, że Xingke będzie walczył już w przyszłym odcinku po stronie Zera, w końcu eunuchy znów zaczęli z brytolami i co właściwie Zero planuje, mam tylko małą nadzieję, że za tydzień nie będą nam pokazywać szkoły. Na koniec bym zapomniał, który Lelouch jest fake, w pewnym momencie kiedy pokazywali Leloucha pod maska zasłonili pół twarzy tam gdzie miał geass, jestem ciekaw który jest fałszywy.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-06-16 11:21:08)
To jest więcej Lelouchów? o0
IMO - Za dużo mechów, za mało sprytu i inteligencji w wykonaniu Zero.
>> S P O I L E R <<
Właśnie muszę przyznać, że dwóch Lelouchów to było dla mnie nie małe zaskoczenie O.o Fakt - domyślałam się, że Lulu wymyśli jakiś sposób, żeby zatuszować swoją nieobecność w szkole, nie mniej, chyba się trochę pogubiłam. W każym razie, choć z początku byłam pewna, że w masce jest prawdziwy Zero, a w szkole podróbka, to teraz mam watpliwości, jako że na polu bitwy Zero popełnił zbyt wiele błędów - zupełnie, jakby to nie był on. W każdym razie robi się coraz ciekawiej ^^
>> K O N I E C <<
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
HAHA, a ja już wiem...
Prawdziwy Lelu jest w szkole...
a w Chinach....
jest...
<kto nie chce wiedziec, niech nie czyta dalej>
Rolo. ;]
1. Umie podrabiac głos, udowodnił to, gdy ratował Lulu w ambasadzie.
2. Jest przeczulony na punkcie swojej nowej 'rodziny' w akademi, dlatego tak emocjonalnie zareagował, gdy Kallen wpadła w ręce wroga.
3. Łatwo może komunikować się z prawdziwym Lelu, nawet w gorących chwilach (zatrzyma postrzeganie czasu i dzwoni do Japoni, na koszt odbiorcy.)
4. Mógl się zwinąć z akademi niepostrzeżenie.
5. Mam takie przeczucie.
Fakt Rollo nie widać w szkole.... Ale w Masce raz pokazali zero bez połowy twarzy a raz z całą twarzą... więc raczej takie rotacje nie sa zbyt możliwe. Sama się pogubiłam z dwoma Zerami. Jeśli Rollo zastępuje Lulu to czemu C.C. o tym nie wiedziała? a może wiedziała tylko nic nie powiedziała i dlatego tak z napięciem czekała na odpowieć "Zero" co zrobić z Kallen. Juz sama nie wiem co myśleć, odcinek ciekawy ale to skakanie w czasie z sekundy na sekunde miejsce akcji nagle się zmienia( mówie o akcji przy końcu) coraz częściej manipulują czasem twórcy. Oby przez takie zabiegi nie zepsuli tego anime. Bo zamiast wyjaśniać rózne rzeczy to oni je komplikują... może planują 3 serie?
Odcinek mi się podobał. Zastanawiam się co zrobi Xing ke i jednak jestem coraz bardziej pewna że on jest śmiertelnie chory....
Edit: Zazwyczaj C.C. zastepowała Lulu w masce Zero. A co do Zdjęcia Lulu jak był mały
... fakt sama jestem ciekawa skąd ta mała loli je miała... a Suzaku jest tepy jak but.... zobaczył foto Lulu i C.C. i nie rozpoznał jej bo miała marna torbe na głowie... a widac było od razu kto pod nia się chowa....[shithappens]
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-06-16 14:54:37)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
w szkole jest jakaś podróbka... Lulu zapewne rozkazał komuś podobnemu by go udawał... bo Geassa raczej podrobić się nie da...
edit
jak to nie ma Rollo w szkole, chociażby pod koniec epa go widać...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-06-16 14:54:26)
Rollo jest w szkole...
http://anime-dan.net/forum/imagehosting … cdc116.jpg <- link bezposredni do img, bo jakies przekierowania glupie robi.
Wczesniej byla jeszcze jedna scena, ale nie chce mi sie juz jej szukac.
SPOILER
Szybciej bym postawil ze to ta Miya (czy jak jej tam), ta nowa postac ktora ma wejsc od 11/12 epa ma moc geassa podszywania sie pod innych i postanowila wspomoc leloucha w jego dzialaniach. W koncu nie wykluczajmy mozliwosci ze Rollo nie ma znajomych z geassem, oraz taka ze byl jedyny.
/SPOILER
@down
ups, masz racje. Poprawione.
Ostatnio edytowany przez ciapek (2008-06-16 15:10:38)
Przepraszam, za pomyłke nie zauwazyłam Rollo... ciapek dzięki:) ale mogłes dac przed ta informacja o nowej postaci napis "Spoiler" bo ktoś może miec pretensje, że psujesz zabawę płynąca z oglądania odcinków i rozszyfrowywania zagadek:P
Pozdro
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Anya jest tylko o 4 lata młodsza od Lulu, więc bardzo możliwe, że się już spotkali na dworze Brytanii (bo te zdjęcie jest w jakimś ogrodzie, zapewne w pałacowym)... tylko, że Lulu w wieku 10 lat został zesłany do Japonii, a więc Anya musiałby mieć max 6 lat jakby spotkała Lulu...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2008-06-16 15:18:58)
odcinek bardzo dobry,
juz sama akcja na poczatku byla bombowa, tylko spodziewalem sie ze w kontenerze przybedzie nowy mechLulu ale sie okazalo ze to tylko Guren.
A ten calu Xi to jakisnaiwniak jest,
na poczatku chce zabic eunuhow, potem dogaduje sie znimi by zabic Zero, eunuhy go znowu zdradzaja i chca zabic go i jego kumpli i kolezanki.
poprostu nawiniak.
Nie winie Zero za to ze w tym odcinkunie szlo mu za dobrze... akcja wkanale irygacyjnym.
przybyl pare dni temu i nie mial poprostu czasu na zapoznanie sie z uksztaltowaniem terenu czy jego funkcji.
ale Xi nadal nie mialtak latwo, choc w tym swoim przebajerowanym nowinkami, cudami high-endowej najnowszej technologi,
dziela Rakshy.
Dobra wiadomsocia tez jest ze jak w przyszlym odcinku Xi nie przejdzie na strone Zero, to umrze, bo widac ze choruje na jakas smeirtelna chorobe, i ze to ejst stadium juz koncowe... niewiele muzostalo czasu, nawet onsam prosi niebiosa o jeszcze troche czasu...
Nie dosc ze Lulu ma Chinoli na karku, Xi scigajacego to jeszcze sie przypiep***li rycerze okraglego stolu... troje... z Suzaku na czele... RANY!
to jest przegiecie totalne i walka next stage bedzie na wyniszczenie Czarnych Rycerzy i Zero wlacznie.
Chociaz czuje ze Zero ma jakiegos ASA w rekawie... mzoe wreszcie pokaze swojego nowiutkiego, blyszczacego mecha ^_^
No i producenci zabili mi cwieka zdjeciami na koncu ze szkoly gdziena poczatku myslalem ze jest tylko Rollo ale nie,
patrze, drugi Lulu... mysle No co jest grane...
z klonowal sie....ktos sie przebral za niego czy mzoe to iluzja... RANY!
a teraz z tym wszstkim. Zwalka wszscy na jednego, Kallenw uwiezi,klonemLulu w szkole i tym jakiego ASA ukrywa Zero,
bede musial czekac caly tydzien.... nie no... to podpada pod znecanie sie nad widzami....Buu Buu