Nie jesteś zalogowany.
Na Bleacha pewnie poczekamy do wakacji jak nie dłużej, a Naruto jak już pisali ma być w maju z tego co czytałem na jakieś stronie(nie pamiętam już) tylko ciekawi mnie fabuła naruto, może ktoś już czytał spoilery co ma być to wie chyba o czym pisze
ps. Fajnie że nikt nie pisze na temat filmu który jest w temacie wątku Temat: Bleach The Diamond Dust Revolution
BLEACH I NARUTO 23 KWIETNIA, USE GOOGLE!!! Bosh... Wy czytacie, czy tępo patrzycie i zacieszacie do monitora?
Wybaczcie to oburzenie, ale to jest przesada...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-04-14 22:04:47)
To znalazłem o Naruto http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/ … movie.html , a o Bleachu nic nie jest wspomniane na tokyo tv.
Kurde i nie wiadomo kiedy dostanie się do neta Bleach movie 2
ehhhh znowu o tym samym
kiedy dvd przeniknie wiadomo - kiedy zostanie film wydany na dvd czyli we wrześniu
w końcu jest to temat poświęcony Bleach movie 2 ))
e jak to jest Bleach The Diamond Dust Revolution a no to dajcie linka:)
e jak to jest Bleach The Diamond Dust Revolution a no to dajcie linka:)
Nie ma DVD, nie ma linka simple ![madrala]
co ty gadasz Lu,
ja juz mam od wczoraj dvd z The DiamondDust Revolution,
jeszcze cieplutka dorwana z japonskiego serwera scenowego ktory tylko obsluguje region Tokio,
.ale pewien Japonczyk co pzonalem grajac w Lineage 2 porzycza mi czasami login.
^_^
DVD ma być 3 września 2008
A w grudniu koljeny (trzeci film) który ma być kontynuacją Diamond Dust Revolution. Tyle danych podaje ANN
no tak bo gdybysmy zyli w Japonii to bysmy sie grupaANSI do kina wybrali ^_^
ale u nas kina sa do 4 liter.
Podpowiem ze pierwsza to D
no tak bo gdybysmy zyli w Japonii to bysmy sie grupaANSI do kina wybrali ^_^
ale u nas kina sa do 4 liter.
Podpowiem ze pierwsza to D
Święte słowa oj święte - gdyby tak pójść sobie do multikina na maraton kultowych anime, no ale jak wiemy - zarząd pewni się obawia że z tego nie będzie pieniędzy. Mieszkam w Szczecinie i w małym nieznaczącym kinie zrobiono właśnie taki maratonik - kilka naprawdę obowiązkowych pozycji - szkoda że tego się nie rozwija.
"Gdy Ci smutno gdy Ci źle walnij format dysku C"
co ty gadasz Lu,
jeszcze cieplutka dorwana z japonskiego serwera scenowego ktory tylko obsluguje region Tokio,
.ale pewien Japonczyk co pzonalem grajac w Lineage 2 porzycza mi czasami login.^_^
helo
skoro kolega mowi ze jest w posiadaniu owej pozycji - moze zapodal by na torrenta?
Deviant napisał:co ty gadasz Lu,
.ale pewien Japonczyk co pzonalem grajac w Lineage 2 porzycza mi czasami login.^_^
helo
skoro kolega mowi ze jest w posiadaniu owej pozycji - moze zapodal by na torrenta?
LOL xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja wiem na jakiej to jest stronie Bleach The DiamondDust Rebelion ale to nie jest pewne że będzie dobre ale link do strony moge jak coś podać:
http://www.zone-anime.com/anime/bleach.html
A i jeszcze słyszałem że jest już nowy Bleach Movie
Bleach movie 3 Goodbye Rukia -czy jakoś tak
ja żem już jeden movie sciągnołem ale nie The Diamond Dust Rebelion tylko The Sealed Sword Frenzy i fajny ten movie
I ja teraz zaczynam ściągać Bleach Movie 02 The Diamond Dust Rebelion
Ostatnio edytowany przez tomek50033 (2008-06-29 21:46:51)
A i jeszcze słyszałem że jest już nowy Bleach Movie
Bleach movie 3 Goodbye Rukia -czy jakoś tak
Łał, niesamowite i coć nowego
ja żem już jeden movie sciągnołem ale nie The Diamond Dust Rebelion tylko The Sealed Sword Frenzy i fajny ten movie
No fajny ale to nie movie tylko special matołku
movie to: "Memories of Nobody"
tomek50033 napisał:ja żem już jeden movie sciągnołem ale nie The Diamond Dust Rebelion tylko The Sealed Sword Frenzy i fajny ten movie
No fajny ale to nie movie tylko special matołku
movie to: "Memories of Nobody"
The Sealed Sword Frenzy to nie special tylko OAV'ka:)