Nie jesteś zalogowany.
Ta ja może zasugeruje coś innego, wprowadzić limit wyszukiwania napisów jak i opcji szukaj na forum do 2 razy na minute tzn raz na 30sek. Podobny system działa na stronie peb.pl i choć jest irytujący można się przyzwyczaić.
Dzieje się to w dzień i w nocy. (nie sądzę aby rzesza ludu o3 rano siedziała na ani) Proponowany system tylko doprowadzi do jeszcze bardzieje ogólno Polskieego wkurzania się....
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
to ogladajmy filmy bez PL subow, tylko z ENG subami.
najlepsze wyjscie.
Nie takie do konca najlepsze, bo nie u kazdego jest dobrze z angielskim. Czasem tez trzeba sie na chwile zatrzymac i pomyslec "o co tutaj chodzi...?" i cala przyjemnosc z ogladania szlag moze trafic. Ja jestem za wprowadzeniem wspomnianego ogranicznika jesli to moze w czyms pomoc.
Ostatnio edytowany przez kamilxk (2008-06-13 10:59:09)
proponuje powołać sztab kryzysu suBBowego.. opisać zaistniałą sytuacje.. wymyśleć jakieś konkretne sposoby by z tego kryzysu wyjść iiii przedstawić to nam na forum. Myślę, że znajdzie się kilka opcji by zmienić to co się teraz dzieje... aaaa jak wiemy niektórzy użytkownicy są strasznie przązanie do ANSI i napewno znajdziemy wspólnie dobre rozwiązanie.
Nie takie do konca najlepsze, bo nie u kazdego jest dobrze z angielskim. Czasem tez trzeba sie na chwile zatrzymac i pomyslec "o co tutaj chodzi...?" i cala przyjemnosc z ogladania szlag moze trafic.
Jeśli całe życie będziesz szedł na łatwiznę (np. oglądał z PL subami), to jak masz zamiar nauczyć się angielskiego?
Ogranicznik... W zasadzie to dlaczego nie... jeśli naprawdę coś to da.
cos mi sie zdaje, ze bedziemy jednak musieli siegnac do naszych kieszeni i zrzucic sie na informatyka czy tez firme, ktora stworzy caly serwis od podstaw. Z tego co wiem to koszt jest POTWORNIE duzy, ale chyba jest to jedyne sensowne rozwiazanie. Tak wiec kochani uzytkownicy wydaje mi sie, ze powinniscie zaczac rezygnowac z .... czego i wrzucac kase do swinki-skarbonki. Jak kazdy uzytkownik dorzuci po 10zl i zbierze nas sie 200 osob, to uzbieramy ladna sumke 20tys. A chyba mniej wiecej taka jest cena stworzenia pozadnego serwisu. Jesli sie myle to poprosze o wypowiedzenie sie jakiejs bardziej bieglej osoby.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jeśli całe życie będziesz szedł na łatwiznę (np. oglądał z PL subami), to jak masz zamiar nauczyć się angielskiego?
Nie myslalem tu akurat o sobie, bo dla mnie ogladanie z angielskimi subami nie jest trudnoscia, ale wlasnie dla setek ludzi, ktorzy wola anime z polskimi napisami ten serwis powstal.
Dycha to troche sporo, dlatego lepszym pomyslem wydaje mi sie zrzuta 1000 osob po 2 zl, ale to taki zart tylko, zbytnio kombinuje. Mysle ze ktos, kto dysponuje baza napisow powinien je zuplodowac np. na jakies konto na diino, przynajmniej tymczasowo.
Jak kazdy uzytkownik dorzuci po 10zl i zbierze nas sie 200 osob, to uzbieramy ladna sumke 20tys.
Dwóch tysięcy raczej W każdym razie ja się mogę zrzucić znowu, byleby chodziło jak należy tym razem.
"Skazany na zajebistość"
Dycha to troche sporo, dlatego lepszym pomyslem wydaje mi sie zrzuta 1000 osob po 2 zl
Nierealne.
Mysle ze ktos, kto dysponuje baza napisow powinien je zuplodowac np. na jakies konto na diino, przynajmniej tymczasowo.
Z tego, co pamiętam, właścicielami napisów są osoby, które jes wykonały/wrzuciły. Nie można ot tak sobie wrzucić tego na jakiś serwer. Do tego niektóre grupy mają w swoim statucie informację, że napisy wrzucają tylko na ansi...
z tymi 200 to rzeczywiscie sie troche rypnalem [a niby z matury wystawili mi 5 ]. Jezeli chodzi o sama kwote 10zl to jest to pewne miminum. Powiedzmy sobie szczerze, 10zl to w przeliczeniu jest to:
- 2x litrowa cola
- 3 piwa
- mniej niz 1 bilet do kina
- 1,5 paczki papierosow [nie udawajcie ze nie palicie ]
i tak mozna by przeliczac i przeliczac. Moral z tego taki ze 10 zlo to niewiele, a i tak musialoby sie zbrac 2tys osob, jak mi to zostalo uswaidomione ;D
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A zbiera ktoś tą kasę?;) Mogę się wyłamać i dać np. o jedno zero więcej, byle strona działała jak trzeba. Dobijają mnie już te ciągłe napisy, serwis chwilowo niedostępny, czy też połączenie zostało zrestartowane.:(
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Przypominam, że Kane pracuje w pocie czoła nad nową wersją strony.
w takim razie pozyjemy zobaczymy
Ja na forum ANSI nie mogę wejść już od tygodnia,ale spoko
to ciesz sie, wlasnie wszedles i nawet napisales posta ^_^
to ogladajmy filmy bez PL subow, tylko z ENG subami.
najlepsze wyjscie.
ciezka spraw ci powiem, poniewaz niektorzy nie sciagaja anime subowanych (patrz ja) z angilkim nie mam problemu, ale ogladajac raw'y ... hmmm ciezko mi zrozumiec wiekszosc tekstow ;]
beznadziejnym rozwiązaniem jest wrzucic do napi xD sub przez twórców.
Bo już sie w to nie bawię, bo za duzo AegiSub i mnie oczy bolą
Ja jestem nawet za tym żeby sie zrzucić po te 10zł.
A co do oglądania anime z ang napisami. Nie każdy uczy się ang, są też inne języki i anime nie jest do tego żeby sie douczać ang