Nie jesteś zalogowany.
Wlasnie sobie kupilem Animania oraz Koneko sa zajefajne. Wiedzieliscie, ze Koneko na poczatku zwalo sie KAWAII. Ciekawe kto na kim sie wzorowal? Oczywiscie w Polen ich nie ma Ja mialem to szczescie, ze z Tuskowego dobrobytu moglem sie wyrwac do Reichu Zostawilem swoj numer palmfona Tuskowi. Jakby mial jaka uczciwie platna robote to MOZE wroce Sorki zabrak polskicj znakow, ale klikam z palmfona. Podpiolem sie pod niezabezpieczona siec jakiegos Bauera i se tak klikam im Arbeit.
Odp. Dopiero kupilem, ale pisza o Suzumiya, poniewaz dolaczyli pierwsza czesc na DVD, jakis program do aerobiku i wszystko na papierze kredowym. Opis targow anime w Lipsku. Opisynowych wydan anime i mangi na ichniejszym rynku. Dzial z Cosplayem tez tam jest. A stroje sa wypasione.
Moj wyjazd to istotna informacja. Bo przestalem tym sposobem tlumaczyc. Jak ktos chetny to moze wziac sie za ostatni odcinek Ojamajo Doremi Naisho (chyba 09) Ja ide na AnimeEmeryture
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2008-06-09 13:25:09)
I co tam takiego jest w tych czasopismach?
Kupiłeś i co?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[cytuj]Wlasnie sobie kupilem Animania oraz Koneko sa zajefajne. Wiedzieliscie, ze Koneko na poczatku zwalo sie KAWAII. Ciekawe kto na kim sie wzorowal? Oczywiscie w Polen ich nie ma[/quote]
przydatna informacja
[cytuj]Ja mialem to szczescie, ze z Tuskowego dobrobytu moglem sie wyrwac do Reichu Zostawilem swoj numer palmfona Tuskowi. Jakby mial jaka uczciwie platna robote to MOZE wroce Sorki zabrak polskicj znakow, ale klikam z palmfona. Podpiolem sie pod niezabezpieczona siec jakiegos Bauera i se tak klikam im Arbeit.[/quote]
nieprzydatna informacja
Ostatnio edytowany przez sesq (2008-06-09 13:04:59)
Super i powodzenia życzę, ale wyjazd za granicę, znalezienie tam pracy i posiadanie palmfona to nie są w dzisiejszych czasach nadludzkie wyczyny, także opisz może te czasopisma albo coś, bo inaczej topic jako zasadniczo zbędny zostanie zanihilowany.
@Freeman, dla niektorych voyage i posiadanie porzadnego sprzetu to normalka. Ja tam po trzech latach charowy mialem sie szczerzyc nz widok swojej wizytowki. Pozbawionej opisu Kierownik Produkcji i tytulu mgr inz. Moze dlatego, ze dyro jest po Realschule Jednym slowem palmfon sluzy rownie dobrze do pracy jak i ogladania anime. Mam ich pelne karty
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2008-06-09 13:33:37)
@Freeman, dla niektorych voyage i posiadanie porzadnego sprzetu to normalka. Ja tam po trzech latach charowy mialem sie szczerzyc nz widok swojej wizytowki. Pozbawionej opisu Kierownik Produkcji i tytulu mgr inz. Moze dlatego, ze dyro jest po Realschule Jednym slowem palmfon sluzy rownie dobrze do pracy jak i ogladania anime. Mam ich pelne karty
Ja to wszystko rozumiem i się z tym zgadzam, proszę tylko, żebyśmy trzymali się tematu.
No dobra,ale co w związku z tym?
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-09 13:45:50)
"Skazany na zajebistość"
W zwiazku z tym, ze zaczyna mi sie tu pOdobac. I juz nie trzeba z utesknieniem wyczekiwac na litosc polskich brukowcow. U nas jest zapotrzebowanie ma czasopisma o mandze i anime nie mniejsze jak w Niemczech. U nich sie udalo. Dlaczego nie u nas? Moze dlatego, ze maja UWAGA 4 kanaly li tylko z anime!!! Po prostu WUNDERBAL
Po prostu WUNDERBAL
"Wunderbar" chyba. Już widzę, jak ty tam po niemiecku szprechasz.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-09 14:28:23)
"Skazany na zajebistość"
W zwiazku z tym, ze zaczyna mi sie tu pOdobac. I juz nie trzeba z utesknieniem wyczekiwac na litosc polskich brukowcow. U nas jest zapotrzebowanie ma czasopisma o mandze i anime nie mniejsze jak w Niemczech. U nich sie udalo. Dlaczego nie u nas? Moze dlatego, ze maja UWAGA 4 kanaly li tylko z anime!!! Po prostu WUNDERBAL
taa, ale porównaj rynek niemiecki a polski... o różnicach kulturowych nie wspominając...
nie wiem jak w niemczech, ale u nas anime nadal postrzegane jest jako zuuoo.
...może za parę(naście) lat coś się zmieni...
KDE4 ssie