Nie jesteś zalogowany.
Ja chętnie.
Coś mało osób (choć na event typu "do której literki dojdzie Ichi przy piątej butelce" ^^) Ale cóż, nic dziwnego - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny (S.E.S.J.A.).
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
O, jak ja dawno nie widziałem tego tematu...
W tym tygodniu jeszcze jakoś udałoby mi się znaleźć czas, później może być ciężko, chociaż z góry niczego nie wykluczam.
Ichi, a kiedy masz te urodzinki?
Jestem już po maturze, więc powinienem znaleźć czas na spotkanie. Tylko rzućcie jakąś datą, bo trudno się trochę ustosunkować w ciemno
Ale jak coś, to jestem na tak xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Quithe: No to będziecie się bawić bez nas, niedługo wyjeżdżamy na całe wakacje do Zamościa do roboty. W razie czego możemy spotkać się we wrześniu albo październiku Najlepszego Ichii na zapas xD
O fak.. szkoda że nie bedzie was ;) No nic , Arigatou Gozaimasu za życzeni I sam życze wam udanego wypoczynku .
Trzeba rozkręcić temat bo wszyscy juz pozapominali o Warszawskiej Wspólnocie AnimeManiaków XD DUDIemu pasi ten tydzien w sumie mi też chyba ze ten piątek to nie wiem bo mam próbe zespołu ale moze i bym sie wyrobił... a jak reszta??:P
E, szkoda. Ale cóż, zawsze można zrobić jakieś 2 - 3 godzinne spotkano gdzieś na mieście (czyt. kulturalnie pogadać przy piwie/soczku, popatrzeć jak się nam mordy pozmieniały... w sam raz na coś ok. 5 - 6 osób) - zwłaszcza, że już ciepło i późno robi się ciemno. Co na ten piątek, koło 18:00 ? Gdzieś na Al. Jerozolimskich jest miejsce pod parasolem, z piwem za 5,50... nie tak drogo jak na Wawe :>
btw, ~Quithe/~hiki (czy tam jeszcze jakie konto ostatnio skosiłeś ^^) - w Arigato jest o Afro Samurai 2 tyle, że będzie (cyt "To nie koniec przygód Afro. On wróci! Obiecuję!"). Ale to pewnie już wiesz ;p
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-06-04 21:42:33)
Mi tam pasi w ten weekend.
PS
Ale przy piwie? Przecież tu nikt piwa nie pija... to może przy soczku...
xD
mi w tym tygodniu nie za bardzo pasuje, wiecie mecze i te sprawy:P
może następnym razem
właśnie w weekend są mecze, ale przecież, trzeba się do nich przygotować:)
W przyszłym tygodniu w piątek i sobotę może być ciężko (chociaż prędzej w sobotę), niedziela odpada. Jeśli już, to od wtorku do czwartku.
No to dobra, za tydzień (czyli 13) też w piątek czy w sobotę? (lepiej to teraz niż później ustalić, może ktoś się załapie...) Przez nas DUDi będzie miał ciężko ^^ (btw, może ktoś wie co z wąskim? Podobno już stałe ma, ale tam teraz oderwać go od czerwonegotube... )
o fak.. przypomniałem sobie ze w niedziele 15-go mam koncert _^_ Więc dobrze by było sie wyspać i być ogarniętym z rana... wiec apelowałbym o piątek. No ale DUDI nie moze w piątek... A Co powiecie na Czwartek??
EDIT: Racja Arst Moja wina, wiem ze w niedziele[baka]
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-06-04 23:01:34)
Czwartek też dobry termin, ale te piwa.. tfuj, tfuj, soczki trzeba byłoby ograniczyć - część ma szkoły/pracę. Dla mnie to szczerze mówiąc wszystko jedno (/me == looser z wolnym czasem 24/7 do Września)...
Ale niedziela jest 15...
O.o
Jak nie znajdziecie innej opcji, to i w piątek się pojawię.
Problem w tym, że nie wiem, o której będę wolny - na pewno gdzieś w przedziale od 18:00 do 22:00.
ja jak pamietacie pracuje caly tydzien [2 losowe dni wolnego] wiec pisze sie dopiero na wieczor. Jak padnie jakas konkretna data, to postaram sie wpasc. Jednak 15 w sobote zupelnie odpada, bo mam turniej baseball'a w piasecznie, na ktory oczywiscie wszystkich zapraszam. Bedziecie mogli zobaczyc jak druzyna w ktorej gram dostaje baty [niestety gramy dopiero od pol roku wiec nie ma sie czemu dziwic]. Pozostale terminy raczej mi odpowiadaja
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]