Nie jesteś zalogowany.
dobra usuńcie ten temat i jego konto, nie dawajmy mu satysfakcji, pewnie siedzi teraz i jest zadowolony z wpisów xD
Bodzio, co do kwesti likwidacji/zbanowania konta, to zajme się tym (Freeman z tego co napisał, załatwi resztę).
Osobiście sugerowałbym ban na konto, zamiast likwidowania. Później (nie wazne po jak długim czasie) jeśli będziesz miał więcej czasu znów na anime itd, będziesz mógł wrócić na swoim starym koncie (odbanujemy), a nie na nowym.
Suchy ma racje, lepiej nie palic mostow za soba, a tym bardziej subow.
DUDi napisał:OK, nie kojarzę Virusa... Albo przynajmniej go nie pamiętam.
To chyba ~_KiRA teraz jest. On też tak odchodził?
A, to już mniej więcej wiem.
Swoje zdanie już wyraziłem, bodzio się pożegnał, dulu zajął się jego napisami - I'm off.
bana dawać od ręki ;]
Ja też odchodzę! Poproszę o usunięcie konta!
[cytuj="luki349"]KIRA też odszedł i pewnie wróci[/quote]
- ja niegdzie nie odszedlem, po prostu wskoczylem szczebel wyzej i nie robie samych softow >.>
[cytuj="Isao"]imo syndorm kirasa ot co...[/quote]
Wtf? Jaki syndrom... ja nie robilem wielkiego halo, ze odchodze...
[cytuj="dulu"]Isao, chłopak chciał się pożegnać, a wy robicie z niego drugiego Virusa, nie sądzicie, że to lekka przesada?[/quote]
Masz cos do mnie? To spłon :/ i sie ode mnie odpieprz :/
[cytuj="dulu"]Przesadą jest porównywanie go do Virusa, I guess.[/quote]
jw.
[cytuj="Aaron"]dobrze, że ten temat niedługo zostanie usunięty Nie ma co porównywać Virusa z bodziem. Bodzio pewnie sobie niedługo laskę znajdzie, a Virus zawsze będzie się podniecał kawaii postaciami z anime [/quote]
coś nie pasi? to idz do spowiedzi, a ode mnie sie odwal >.>
-----
Odpieprzcie wy sie ode mnie, co? I nie porownujcie mnie do bodzia :/
przez "elitę" miałem na myśli osoby co zrobiły więcej napisów niż do 3 serii i do tego miały jakąś jakość (nie było tragedii).
Heh, dziwna szponta....
U kazdego kiedys chyba przychodzi czas na inne rzeczy niz anime, subowanie itp. Pytanie, czy posty typu "odchodze" maja sens. Przeciez konto moe zostac, napisy tez. Zawsze mozna zajrzec na ansi i obadac co nowego, sam tak robie, chociaz juz od dluzszego czasu sie nie udzielalem. Anime ogladam, choc czasu nie zawsze brak, by sledzic i byc na biezaco jak dawniej.
Na egoistow nie ma rady... a ze kraj egoistyczny... coz... shit happens.
lol idiotyczne podejscie imho, tak jakby nie miec czasu to wywalic kompa rozwalic rower i podrzec karte z biblioteki ;d
ale nvm, twoja sprawa, ja i tak tych napisow nie potrzebuje ;d
dulu proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem a dopiero później cokolwiek pisać...
Na egoistow nie ma rady... a ze kraj egoistyczny... coz... shit happens.
oj oj oj.....
to leć do japonii juz teraz, tam ludzie są mili, nie ma biedoty i kazdy zarabia krocie !
Ostatnio edytowany przez sesq (2008-06-02 23:15:46)
Ja też odchodzę! Poproszę o usunięcie konta!
Powodzenia ~wojtek. Długo z nami byłeś.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To bodziowi bana - jak mu się praca znudzi to wróci, jak nie znudzi to najwyżej podrze kartę z biblioteki.
Powodzenia i obyś sobie kiedyś tak czas poukładał, żeby go starczało i na życie i na grzebanie przy subkach, czy innej rozrywce.
P.S.
A od historyjek dulu się odstosunkować - fajne są, przy pierwszej prawie się herbatą zakrztusiłem ^^
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
_KiRA napisał:Na egoistow nie ma rady... a ze kraj egoistyczny... coz... shit happens.
oj oj oj.....
to leć do japonii juz teraz, tam ludzie są mili, nie ma biedoty i kazdy zarabia krocie !
Gdyby, tylko mial okazje, to z przyjemnascia...
a ty to co, patriota? -.-
No dobra, kończymy z offtopem, panowie, bo się spirala nienawiści zaczyna nakręcać.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-02 23:21:01)
a ty to co, patriota? -.-
Wiem, że nie do mnie, ale Forza Italia!
Jak coś to jestem po relanium i działa odwrotnie niż wczoraj.
No dobra, kończymy z offtopem, panowie, bo się spirala nienawiści zaczyna nakręcać.
NIEEEE!!!
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-06-02 23:21:44)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Zamknijcie ten tema bo sie robi nie przyjemnie, a dla bodzia wielki szacunek za ciężką prace.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz