Nie jesteś zalogowany.
lightning napisał:a tak między nami to coraz więcej osób odchodzi z ansi
Ee, znaczy kto konkretnie i czemu coraz więcej? Tak pytam z ciekawości, bo często się to zdanie pojawia.
Dokładniej to elita ANSI krąży - wychodzą w wielkim stylu i po cichutku wracając (więc większość nie zauważa, że od X czasu są znowu z nami), przykład "Mistrz Sztuki" - był potem go nie było (nie pamiętam wht), a potem wrócił (też suby wywalał), KIRA też odszedł i pewnie wróci, a tak poza tym to mam słabą pamięć i nie pamiętam reszty, ale jeszcze były z 3-4 osoby takie znaczące w fansubingu
Studia i sesja, a od lipca jeszcze jedna praca stała + druga w domu. Plus, będę robił to, co lubię, minus, brak czasu na anime Jestem realistą i wolę od razu sprawę z anime ukrócić, żeby na tym moja praca nie cierpiała. Bo teraz potrafiłem nocki zawalić, tłumacząc, robiąc korekty. No i trzeba myśleć o rodzinie
Nie masz czasu na anime, ok, zrozumiałe. Ale jaki jest powód usuwania napisów z bazy? Bo tego nie łapię[mruga]
PS. ~Mistrz_Sztuki "elitą" ansi?... lol
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-06-02 20:32:54)
~dulu zna powód. I to wystarczy. Naprawdę powinienem był po cichu wszystko usunąć i tyle, jak zresztą zrobiło wielu tłumaczy.
Dulu wrzucił już część subów. Wrzuci i resztę.
Ja tam rozumiem bodzia, nie samym anime człowiek żyje, co do napisów pewnie miał swoje powody aby je osunąć
bodzio, wróć i wstaw z powrotem swoje napisy, bo mnie tu dulu o homoseksualizm posądza (patrz napisy do FLAGa). A to nie ja yaoica tłumaczyłem, duluś.
Te, nie stawiać się tu, bo zapodam ostrzejsze kawałki. xD
I nie powiem kto będzie w roli głównej.:D Trza jakoś pożegnać kolegę.:P
[cytuj]~dulu zna powód. I to wystarczy. Naprawdę powinienem był po cichu wszystko usunąć i tyle, jak zresztą zrobiło wielu tłumaczy. [/quote]
no dokładnie nie wiem po co to zamieszanie lol... imo syndorm kirasa ot co...
oczywiście to nie miało być nic zgryźliwego, ale to troszkę śmieszne jest...
wystarczył mail do admina ewentualnie pw/pm do moderacji i rozwiązać to w sposób powiedzmy 'normalny',
a nie ogłaszać się całemu światu... sam swego czasu podobnie postąpiłem prosząc o temp bana na konto itp...
pisso_0 [;
Te, nie stawiać się tu, bo zapodam ostrzejsze kawałki. xD
Skąd ja się w ogóle wziąłem w Twojej opowieści, zią? XD
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-02 21:41:36)
"Skazany na zajebistość"
Wiesz, Tańczący Nindżo, do opowiastki wepchnę każdego, kto miał jakiś kontakt z KA.
Lepiej mi nie podpadać, bo będę się mścił.:P
Isao, chłopak chciał się pożegnać, a wy robicie z niego drugiego Virusa, nie sądzicie, że to lekka przesada?;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-06-02 21:52:06)
Haha... dobry topic, tylko nie wiem po co. Twoja sprawa, ale sam korzystam z ANSI od święta, jednak są tu moi znajomi i czasami coś gdzieś jeszcze wtrącę. Obecnie w profiliu mam "Działalność zawieszona do odwołania", ale na gg często ktoś uderzy z problemem. Pomogę, albo nie. Od pół roku absorbują mnie inne sprawy, a w przyszłym roku mam zamiar pogonić marzenia, ale chwilę dla ANSI znajdę. Ostatnio nawet dwa razy na kanał wpadłem, ale nikogo nie było. :/ Reasumując - dziecinada.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
dulu oszczędź nam tych opisów przy subach bodzia, żenada
Aaron, nam? Jeśli autor nie ma nic przeciwko, a mi sie po prostu chce, to o co ci kaman?
No ja nie rozumiem. Aż nie chce mi się więcej pisać, bo twoje zachowanie jest po prostu godne tego słowa.:)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-06-02 22:26:00)
Isao, chłopak chciał się pożegnać, a wy robicie z niego drugiego Virusa, nie sądzicie, że to lekka przesada?;)
Ekhem, kto tu przesadza?
Wiesz, każdy 'odchodzi' w innym stylu, Bodzio chciał zrobić zamieszanie, udało mu się. Tyle na ten temat.:D
Przesadą jest porównywanie go do Virusa, I guess.
OK, nie kojarzę Virusa... Albo przynajmniej go nie pamiętam.
lol, porównanie do Virus. Cios, nie powiem. Ale teraz to mnie ni grzeje, ni ziębi. I tak się dziwię, że Freeman jeszcze tego tematu nie posłał do, jak to kiedyś ujęto, topikowego piekła. ^^
dobrze, że ten temat niedługo zostanie usunięty Nie ma co porównywać Virusa z bodziem. Bodzio pewnie sobie niedługo laskę znajdzie, a Virus zawsze będzie się podniecał kawaii postaciami z anime
OK, nie kojarzę Virusa... Albo przynajmniej go nie pamiętam.
To chyba ~_KiRA teraz jest. On też tak odchodził?
Niezależnie od powodów, jedyne, co mogę powiedzieć to to, że wątek nie na poziomie. Szkoda, że w ogóle przeszedł. Mogła być tylko krótka informacja w od razu zamkniętym topcu. Chociaż moim skromnym zdaniem i to za dużo.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-06-02 22:34:32)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Usunięcie konta i subów, bodzio przesadza z tym swoim odejściem, zdecydowanie.
Witam, sie wtrace...
Owszem, czasem proza zycia bierze gore, ale zeby tak na hartkorze odrazu??
Rozumiem, zostawiajac swe suby narazasz sie na katy typu " czemu nie skonczysz serii", badz "popraw literowki", ale jak przedmowcy powiedzieli, twa praca moze byc przydatna wielu osobom, chocby poczatkujacym animefanom. Pomysl o tym w ten sposob!