Nie jesteś zalogowany.
potrzebuję zrobić doświadczenie na studia.
1-czy jeśli podszedł bym do ciebie na ulicy i poprosił abyś zrobił/a 3 przysiady bez żadnych wyjaśnień zgodzisz się ??
2-czy jeśli podszedł bym do ciebie na ulicy i poprosił abyś zrobił/a 3 przysiady i wytłumaczył dlaczego to robie, np. aby sprawdzić sprawność polaków, i że robie to np. dla AWF zgodził/a byś się ??
poproszę o odpowiedz na te pytania, z góry dziękuję.
1. nie
2. nie
ale ankieta...
1. NIE
2. NIE
1. Nie
2. Tak
1. Nie
2. Tak, o ile nie chcieliby danych osobowych
Sublimator 2.5 - Program do masowej zmiany nazw napisów
Temat na ANSI - Podziel się opinią lub zaproponuj zmiany
1) Na pewno nie:P
2) to już by zależało od mojego humoru, od Twojego podejścia i tak dalej, możliwe ze bym sie zgodziła.
1.Nie
2.Pewnie tak, ale zależałoby od mojego humoru.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
1.Nie.
2.To zależy od sytuacji.
Moja sprawność fizyczna by mi na to nie pozwoliła, więc w obu przypadkach NIE;)
1. Nie.
2. Nie.
1. nie
2. nie
a od polowy polakow moglbys dostac za takie pytania w pier..
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
1. nie
2. nie
a od polowy polakow moglbys dostac za takie pytania w pier..
true, true...
KDE4 ssie
1. Nie
2. Tak
Chciałbym przy tym zauważyć, że wszyscy zaznaczają przy jedynce "nie", a podobna sytuacja ma miejsce tutaj: Skam poprosił o odpowiedź na pytanie potrzebne mu do doświadczenia na studia i nie wyjaśnił nic więcej, tj. co bada na przykład. Wiemy tylko, że na studia.
"Skazany na zajebistość"
1.zależy od humoru
2.tak
potrzebuję zrobić doświadczenie na studia.
1-czy jeśli podszedł bym do ciebie na ulicy i poprosił abyś zrobił/a 3 przysiady bez żadnych wyjaśnień zgodzisz się ??
2-czy jeśli podszedł bym do ciebie na ulicy i poprosił abyś zrobił/a 3 przysiady i wytłumaczył dlaczego to robie, np. aby sprawdzić sprawność polaków, i że robie to np. dla AWF zgodził/a byś się ??poproszę o odpowiedz na te pytania, z góry dziękuję.
Nie uwierzyłbym, że sześciolatek może być tak zdolny, by już studiować. Przepędziłbym gówniarza.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"