Nie jesteś zalogowany.
Omg, Bodzio, co ty wyprawiasz... Cóż, zostanę ostatnim czepialskim chyba.
i Kira będzie mógł shit ludziom wciskać
Jak dla mnie trochę z tym wszystkim przesadzasz.
Wrzucasz odpowiednią notkę do profilu, kasujesz kontakty i po sprawie. Jakoś nie widzę sensu w kasowaniu napisów "bo wymagają poprawy".
Oczywiście to Twoje konto oraz tłumaczenia i możesz z nimi zrobić co zechcesz, ale IMHO trochę nie fair jest napisać coś w stylu "pobierajcie napisy teraz, bo potem już ich nie będzie" - uprzywilejowując tym samym osoby, które na bieżąco są z wydarzeniami na ANSI.
Cóż, decyzja należy do Ciebie...
Zjadacz napisał:Omg, Bodzio, co ty wyprawiasz... Cóż, zostanę ostatnim czepialskim chyba.
No tu radzę uważać, bo jak czasem coś obejrzę i będzie słabe, to jeszcze gotów będę zmartwychwstać
Dziś jeszcze muszę się rozprawić z jednym z jego tytułów.
DUDi, cóż, jestem cham Dulu się o te napisy zatroszczy, więc nie będzie problemu.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-06-02 12:45:04)
To ja zrobię tak. Porobię paczuszki, np. Pumpkin Scissors 01-16 i je wrzucę ze swojego konta, wpiszę oczywiście autora. xD
I jak, pasi?:D
To ja zrobię tak. Porobię paczuszki, np. Pumpkin Scissors 01-16 i je wrzucę ze swojego konta, wpiszę oczywiście autora. xD
I jak, pasi?:D
ok, a masz już wszystko? To wywalę suby.
Zjadacz napisał:Omg, Bodzio, co ty wyprawiasz... Cóż, zostanę ostatnim czepialskim chyba.
Pożyjemy, zobaczymy
Super pomysl. Spadkobierca Bodzia.
Bez takich
Ogólnie to mam takie samo zdanie jak DUDi. Odchodząc, nie trzeba od razu kasować wszystkich subów i znikać "głośno". Będzie jakoś Twojej postaci tu brakować, bo klimat specyficzny robiłeś, ale to nie powód, żeby robić od razu rzeźnię w bazie subów. W każdym razie piwa to się jeszcze napijemy, bo dużo wspólnie w subach grzebaliśmy
"Skazany na zajebistość"
dulu napisał:To ja zrobię tak. Porobię paczuszki, np. Pumpkin Scissors 01-16 i je wrzucę ze swojego konta, wpiszę oczywiście autora. xD
I jak, pasi?:Dok, a masz już wszystko? To wywalę suby.
Trochę się boję, bo nie wiem, czy wszytko zgrałem.:P
Sprawdzałem 3 razy, więc chyba jest okej. Suby KA pewnie doda Cieślaczek, więc ich nie ruszam.:)
Zjadacz, zostaniesz ostatnim czepliwym, bo Tandemowi nie chce się wszystkiego wypisywać xD Głównie z powodu trybu oglądania 4m od kompa bez klawiatury pod ręką, żeby robić wypiski
bodzio, mam pewien pomysł odnośnie Kaijiego, więc nie kasuj wszystkiego, co do tej pory zostało przy nim zrobione Poczekam tylko, aż Draco upora się Bartem i może uda się go wydać nie obciążając Cię zbytnio robotą. Możliwe, że tylko qc by Ci zostało, jeśli będziesz chciał.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
W każdym razie piwa to się jeszcze napijemy, bo dużo wspólnie w subach grzebaliśmy
Pewnie
Tylko nie daj co niektórym pseudo-suberom odpocząć, Zjadacz. Koś ich podwójnie ;P
Quithe, qc mogło by być
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-06-02 12:58:20)
I tak oto Bogusz stał się mężczyzną i powiedział NIE chińskim bajką. xD
I tak oto Bogusz stał się mężczyzną i powiedział NIE chińskim bajką. xD
Co po imieniu?
bajką -> bajkom
Jednak nie morze się powstżymać. xD
A co, jeszcze przed odejściem wszystko musi zostać wyjaśnione i powiedziane.:D
i tak zachowujesz się jak dzieciak, Anka jak odchodziła to nic nie usuwała
Racja, po co usuwac kiedy ktoś później będzie chciał to obejrzec? Jak nie będzie do tego napisów to ktoś będzie musiał zrobic i poświęcac na to swój czas. Przez co nie zajmie się innym tytułem, albo w ogóle zrezygnuje z oglądania. Powinnieneś zostawic napisy, przynajmniej dla potomności. A kto wie może po pewnym czasie znowu ci się zechce coś zrobic. Nikt nie wie przecież co się może stac. Ja jestem za tym żebyś zostawił napisy.
Mogłem po cichu wszystko wywalić. No nic, suby poszły, czekam na bana/usunięcie konta. Tyle mojego głosu w tym temacie. Trzymajcie się.