Nie jesteś zalogowany.
Czyli jednak nie bylo tych 33% osób, troche za dużo. Ale ja dziś tłumik wymieniałem i ledwo zdążyłem do WW. Musiałem ojcu pomóc.
PS. Nie piszcie na drugim raze, że sie pojawicie na spotkaniu jak i tak was nie ma. (Tyczy się Gela19, Jasmine, turunks, Hybrida
...no ja nigdy nie pisze, ze bede na 100%, poniewaz nigdy nie moge byc pewny jak z pracą, zresztą na początku myslalem, ze to w sobote....w tygodniu ciezko by mi sie bylo do katowic wyrobic po robocie, a i zmeczony jestem....gome -_-
Hmm skoro nastepne w Gliwicach organizujesz....brzmi ciekawie
"PS. Nie piszcie na drugim raze, że sie pojawicie na spotkaniu jak i tak was nie ma. (Tyczy się Gela19, Jasmine, turunks, Hybrida"
A gdzie napisałem że BĘDE NA 100% ?
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2008-05-31 18:57:03)
Czytajcie uważnie, gdyż ponieważ bo przekaże teraz wiadomość - propozycję od Tutli, ktory nie ma teraz neta, wiec nie może sam tego zrobić.
Czytać uważnie, bo nie będe pisał dwa razy:
Kolejne spotkanie odbędzie sie miedzy 2 a 14 lipca, u Tutli (to tak odnośnie zmiany miejsca zlotu). Dokładna data jest do negocjacji.
No, napisałem co miałem, czytać i rozmyślać! Nie akceptujemy odmowy!
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Dodaj, że to oznacza możliwość nocowania (namiocik lub dogadanie się z samym Tutlą), a co za tym idzie... poranny ból głowy...
nom brzmi ciekawie ja jak zwykle na 100% nie moge napisac, ze bede, choc mam dosc blisko, ale jak tylko bede mógł to z chęcią sie pojawie
lepiej jak bezie po 10 Lipca wtedy nie trzeba liczyć z przerażeniem kasy.
Może tym razem w końcu się zjawię, ale muszę znać konkretną datę i godzinę. Właśnie z tego głównie powodu nie było mnie na wcześniejszych spotkaniach, bo nie chciało mi się codziennie zaglądać do tego tematu, albo wertować tyle postów.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Zgrzyt, data jak napisałem wyżej jest do dogadania w przedziale 2-14, wiec może być po 10, pytanie tylko co inni na to.
Bakura, jak ci się nie chce przglądać forum to znowu przegapisz, chyba, że umówisz się z kimś, żeby wysyłał ci 'newsletter'
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
moze glosowanie nad datą ? Mnie jak juz najbardziej sobota 5 lipca by pasowała, bo potem pewnie wyjade...
5 lipca ? hmm stypa rodzinna, chętnie bym ją ominą i wysadził rodzinę w powietrze. jednak to jedna z tych imprez na których trzeba być (X_X)
nom jak przypuszczam nie bedzie terminu co pasuje wszystkim
Jeśli było by to do 4 lipca to całkiem możliwe że bym się zjawiła, jednakże 4 lipca już wyjeżdżam więc nie będzie mnie. Pozdrawiam
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
może 2 lipca ? na tle wcześnie by większość nie wyjechała
ewentualnie....choc ja w tygodniu pracuje....ale sie zobaczy...
A więc jest tak jak napisał CrowBoy. termin mniedzy 2 a 14 lipca godzina mi jest obojętna kto bedzie potrzebował zostać na noc oczywiście zostanie w domu u mnie nie trzeba żadnego namiotu 300 m2 to gdzieś was ulokuję ;]. Lokalizacja to bojków dzielnica gliwic. Jeżeli przyjedziecie pociągiem do Gliwic to podjade po was na peron autkiem (4 mniejsca). A widze że tu nie którzy o kasie wspominali. To by wygladało tak, że po prostu każdy mi da po 10zł i ja kupie wszystko (wyloże ze swoich a potem oddacie mi poprostu i ok 10zł styknie w zupełności, tak żeby każdy był zadowolony, jakwyjdzie mniej to mniej dacie )czyli(kiełbaski na grilla, pieczywo, piwo, w zależności od godzinny i czy zostajecie na noc to zrobię jeszcze obiadokolacje z razonem - a w gotowaniu jestem dobry więc sie nie otrujecie ;p)
Termin mi pasuje wlaśnie mniedzy 2 a 14 bo rodzice będą wtedy na wakacjach to będzie można spokojnie posiedzieć do późna i do rana jak ktoś będzie chciał.
Ja neta aktualnie nie mam więc jak ktoś jakieś ma pytania to niech smsa śle do mnie 507 611 075. Dla osób które by chciały autem przyjechać to mnieszkam obok zjazdu z autpstrady A4 węzeł Bojków ul.Rybnicka. A ja mnieszkam przy ulicy Koniczynowej 1 jak byście szukali jak dojechać.
5 lipca ? hmm stypa rodzinna, chętnie bym ją ominą i wysadził rodzinę w powietrze. jednak to jedna z tych imprez na których trzeba być (X_X)
LOL ale to za 2 tygodnie. To ty już wiesz, że ktoś ci w rodzinie umrze? Czy w Gliwicach tak długo zmarłych przechowujecie w lodówkach? Bo u mnie i wszędzie gdzie byłem to stype w dzień pogrzebu się robi.
Stypy nie maż tylko na pogrzeb xP (choć do tego czasu pewnie ja umrę )
E: trza by było termin ustalić bo nie którzy mają plany na wakacje) ja od drugiego mam urlopik to mi to tito
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-23 13:29:30)
lipiec 4 (piątek) ?