Nie jesteś zalogowany.
Więc termin mamy ustalony, teraz się zapytam kto się chce wymienić anime ze mną? spis macie po tym adresem www.obserwatorium.cba.pl/spis anime.xls jeżeli ktoś jest zainteresowany czymś z mojej listy (zadużo tego nie ma)niech mi swój spis wysle na maila tutla100@o2.pl albo na gg sie odezwie 294835.
Ostatnio edytowany przez Tutla (2008-05-08 08:25:47)
Hybrid nie mam nic przeciwko ha ha pozdrawiam
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
no nienajgorsza lista, choć posiadam w swoim zbiorze trochę więcej tytułów. Jagby co to dam ci znać;)
Ostatnio edytowany przez Dadids (2008-05-09 02:56:24)
hej hej.. [= 4dni.. ;> - plan ustalony.. czy spontan > all:>
Ja ide później do Wyższego wymiaru na Hardstyle Night. Około 22-23. Ktoś też chce się wybrać?
no to spotkanie coraz bliżej Jakies konkretne plany ??
Spotykamy się przy SCC
Hybrid Całkiem możliwe że tez pójde do WW
Dobra ostatni dzwonek, jak ktos chce jakies anime na wymiane + ewentualnie jeszcze cos moge sciagnac (ale zeby bylo troche seedow).
Ostatnio ludzie chcieli Slayersow. Jak ktos chce calosc + lost universe to niech szykuje 28GB plyt DVD.
Zamowianie i reszte info na PW.
BTW. Teraz napis ANSI bedzie wykonany w technologi druku laserowego
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2008-05-28 10:55:09)
A to gdzie to jest ta zbiórka ? Bo albo jestem ślepy albo nie widzę a przeczytałem parę ostatnich stron.
Zbiórka jest pod SCC... przystanek tramwajowy przy wagonikach... główne wejście do SCC:) o 17
Buuu będę musiał czekać na kolejne spotkanie przy piw.... kawie. Bo o 17.00 to ja jeszcze do domu nie wrócę
O ale na Hardstyle Night chyba sobie pójdę XD (dzięki za info)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-29 00:30:17)
Więc całkiem możliwe że się spotkamy
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-29 00:52:17)
może i tak. jednak nie będę sam, i prędzej mnie zabije niż da pogadać z jakąś dziewczyną (smycz do odwołania)
ludzie przykro mi wale mnie nie będzie... mam prawko akurat w tym dniu i nie moge ich odłożyć na inny ;( będe wolna dopiero o 22....
Dajcie mi znac jak było:(
Ja też mam prawko tzn jazdy. A chciałem przyjść ale z małym poślizgiem. Ale teraz to już wcale mnie nie będzie ;( Udanego spotkania życzę
ja niestety tez nie wyrobie...znowu....w jakis wolny dzien lepiej to chyba organizować :|
Znowu się sypie... może przesuniemy wszystko o jeden dzień?
O taaak jestem za przesunięciem o jeden dzień wtedy będe napewno wolna o tej 17 chociażby żeby wpasc na 2 godzinki się spotkac i pogadać...
innym pasuje piątek, wiec nie wiem czy warto zmieniac na ostatnią chwile....a jesli o mnie chodzi to mnie by dopiero przyszly tydzien i tak posował - ten weekend mam juz zajety niestety
no to trudno:) spotkamy się następnym razem.... i mam nadzieję że w pełnym składzie Puki co życzę wam miłej zabawy i jak co niech ktoś wypije za mnie piwko Pozdro:)