Nie jesteś zalogowany.
No ja też odespałam. Impreza była świetna Dzięki wszystkim za wszystko
Do nikogo nie mam urazy czy coś. Było ciekawie Do następnej imprezy
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Eh... zaczynam żałować, że mnie tam nie było...
A brakowalo dziewczyn, oj brakowalo
Tenshi1991 napisał:Eh... zaczynam żałować, że mnie tam nie było...
Ty akurat się powinieneś cieszyć z takiego stanu rzeczy
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-25 22:01:20)
"Skazany na zajebistość"
_KiRA napisał:Tenshi1991 napisał:Eh... zaczynam żałować, że mnie tam nie było...
Ty akurat się powinieneś cieszyć z takiego stanu rzeczy
W obecnej sytuacji, tak... ale jakby bylo wiecej to i by sie sprawy inaczej potoczyly
No co wy aż tak strasznie było mówili że to są drinki z opóźnionym zapłonem i delikatne prawda lilith .
Hmm dziewczyny, w sumie tak można by zaprosić więcej, ja nie narzekałem miałem własną
WIELKIE DZIĘKI YELLOW
Co powiecie aby następna impreza była coś w połowie czerwca
Co powiecie aby następna impreza była coś w połowie czerwca
Uu to ja odpadam, od 13 do 22 czerwca co weekend mam zaliczenia:/
Koniec czerwca byłby znakomity:)
Połowa czerwca - akurat moje urodziny (15 czerwca mam:D) więc jak najbardziej:D.
Maniack napisał:no i nie udało się upić zergadisa
Fakt, byłem już po kilku głębszych, gdy zacząłem z nim pić, ale trzymał się mężnie.
Pewnie was zdziwię (o ile nie mówiłem o tym na spotkaniu, ale sobie nie przypominam), ale pierwszy raz w życiu tyle wypiłem:D.
A tak przy okazji - szczególne dzięki dla wszystkich, którzy ze mną dużo rozmawiali (zwłaszcza dla Lilith, Zjadacza i Deshireya) - jak słowo daję, gdybyście się do mnie sami nie odezwali, to bardzo możliwe, że przesiedziałbym całą imprezę nie wykrztuszając z siebie ani słowa[respekt].
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-26 00:04:23)
No impreza całkiem całkiem (chociaż na połowie mnie nie było, z różnych względów), co najmniej ciekawa:) Ale chyba mam dosyć takich imprez na jakiś czas:) A miało mnie nie być...
WIELKIE DZIĘKI YELLOW
Nie ma za co:)
A teraz idem spać... kiedyś w końcu cza się położyć...
Ostatnio edytowany przez yellow (2008-05-26 01:50:12)
Ogarnia mnie coraz wieksza niepewnosc co ja tam pilem @_@. Skoro te driny co mi podaliscie przerazaly samym wygladem, to moze nawet lepiej ze tego nie pamietam... Ten opozniony zaplon mnie troche martwi... duzo duzo... a potem bum... zgon xD
Oki, dla ekipy, która była:
Kilka fotek się ostało (zaledwie 12), bo źle nastawiłem aparat i się wszystko rozmazało na pozostałych :/ Jakby ktoś je chciał, to bić na PW lub na gadulca
"Skazany na zajebistość"
dobre wieści kolejne spotkanie odbędzie sie 14 czerwca
Sam środek sesji, ja pasuję.
"Skazany na zajebistość"
Ja na bank raczej bede;)
Mi pasuje (akurat moje urodziny:D), ale skoro kilka osób nie może przyjść z powodu sesji to może by przesunąć na np. tydzień lub dwa tygodnie później?