Nie jesteś zalogowany.
Zjadacz, to zadzwon to mnie 40 min przed dojazdem... wyjde po was.
Niestety jednak nie dam rady...zmiana statusu na skrajnie niemożliwe;( może nastepnym razem
Ta 17 to taka godzina rozpoczęcia. Nic się przecież nie stanie jak ktos się spóźni
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No dobrze to ja też będę 17 na Teatralce.
Ja będę już o 16:15. Kto do 16:30 nie dojdzie to szuka sam
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
wiec tak potrzebował bym aby ktoś się ze mną spotkał z panów na teatr alce i pojechał ze mną po kilka rzeczy
kto chętny
niestety isao nie będzie na imprezie i ja będę nią kierował Is musiał pojechać do domu ważna sprawa rodzinna ;( ale impreza odbywa sie zgodnie z planem o 17.00
pice
wiec tak potrzebował bym aby ktoś się ze mną spotkał z panów na teatr alce i pojechał ze mną po kilka rzeczy
kto chętnyniestety isao nie będzie na imprezie i ja będę nią kierował Is musiał pojechać do domu ważna sprawa rodzinna ;( ale impreza odbywa sie zgodnie z planem o 17.00
pice
Ja mogę pomóc. Tylko napisz mi na PM czy na GG o której.
Ostatnio edytowany przez Supprzem (2008-05-24 00:11:06)
niestety isao nie będzie na imprezie i ja będę nią kierował Is musiał pojechać do domu ważna sprawa rodzinna ;( ale impreza odbywa sie zgodnie z planem o 17.00
pice
Omg, Isusia nie będzie? To ja nie jadę A tak poważnie, to okrutnie szkoda. Myślałem, że będzie fontannowa powtórka z rozrywki Wracając do wątku, siedzę teraz u Deshiego i jednak będziemy po siedemnastej. Viru, liczymy, że poprowadzisz
"Skazany na zajebistość"
Ja też Pytanie Bankaii o której? Bo ja będę coś koło 13 w Poznaniu dopiero.
Co prawda nie z tego konta, ale kto niedomyślny, pisał Rein. ^^
Ostatnio edytowany przez Naraku_no_Hana (2008-05-24 00:28:16)
Bankaii napisał:niestety isao nie będzie na imprezie i ja będę nią kierował Is musiał pojechać do domu ważna sprawa rodzinna ;( ale impreza odbywa sie zgodnie z planem o 17.00
pice
Omg, Isusia nie będzie? To ja nie jadę A tak poważnie, to okrutnie szkoda. Myślałem, że będzie fontannowa powtórka z rozrywki Wracając do wątku, siedzę teraz u Deshiego i jednak będziemy po siedemnastej. Viru, liczymy, że poprowadzisz
Czemu nie...
PS. Wymagana opłata za przewodnika
Okey, czas trochę odświeżyć listę na dziś.
Lista:
1. Bankaii - potwierdzone.
2. Lilith_ - potwierdzone.
3. Maniack - potwierdzone.
4. Zergadis0 - potwierdzone.
5. Tomeku
6. Aries - potwierdzone.
7. Zjadacz - potwierdzone.
8. Deshirey - potwierdzone.
9. Laureavandrel - potwierdzone.
10. Rein - potwierdzone.
11. KiRA - potwierdzone.
12. wizard2000 - potwierdzone.
13. Yellow
14. Luki349 - potwierdzone.
15. Dżibril - potwierdzone.
16. Khadzad - prawdopodobnie.
17. Następna osoba
18. Następna osoba
Ostatnia aktalizacja: 24.05.2008r. godz. 12:18
Zjadacz, Laureavandel i ja będziemy w Poznaniu o 17:19 (mam nadzieję, że pociąg nie będzie miał żadnych opóźnień). Kilka minut wcześniej powinien też przyjechać Dżibril to się tam z nim spotkamy. Powinien też do nas na PKP dołączyć Rein. I liczymy, KiRA, że nas doprowadzisz.
. Kilka minut wcześniej powinien też przyjechać Dżibril
->później 17.26
Zjadacz, Laureavandel i ja będziemy w Poznaniu o 17:19 (mam nadzieję, że pociąg nie będzie miał żadnych opóźnień). Kilka minut wcześniej powinien też przyjechać Dżibril to się tam z nim spotkamy. Powinien też do nas na PKP dołączyć Rein. I liczymy, KiRA, że nas doprowadzisz.
To ja tez dobije na PKP tak na 17.20 i ruszymy z ekipą.
Deshirey napisał:. Kilka minut wcześniej powinien też przyjechać Dżibril
->później 17.26
Okey, spoko, zaczekamy za Tobą.
Deshirey napisał:Zjadacz, Laureavandel i ja będziemy w Poznaniu o 17:19 (mam nadzieję, że pociąg nie będzie miał żadnych opóźnień). Kilka minut wcześniej powinien też przyjechać Dżibril to się tam z nim spotkamy. Powinien też do nas na PKP dołączyć Rein. I liczymy, KiRA, że nas doprowadzisz.
To ja tez dobije na PKP tak na 17.20 i ruszymy z ekipą.
O, super, im większa ekipą ruszymy tym lepiej. Na pewno z komórkami się bez problemu poszukamy.
Hmm to może Ci co na Teatralce się chcieli spotkać podejdą na PKP na 17 i się razem ruszy? Im nas więcej tym weselej a i tak tylko ja wiem jak dojść Adresu niestety dokładnego nie podam, bo nie pamiętam numeru bloku
EDIT: Deshi: Tomeku ok 18 wpadnie na chwilę, yellow będzie, następna osoba 1 też, tylko jedna mi nie potwierdziła
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2008-05-24 14:03:48)
Lista:
1. Bankaii - potwierdzone.
2. Lilith_ - potwierdzone.
3. Maniack - potwierdzone.
4. Zergadis0 - potwierdzone.
5. Tomeku - potwierdzone.
6. Aries - potwierdzone.
7. Zjadacz - potwierdzone.
8. Deshirey - potwierdzone.
9. Laureavandrel - potwierdzone.
10. Rein - potwierdzone.
11. KiRA - potwierdzone.
12. wizard2000 - potwierdzone.
13. Yellow - potwierdzone.
14. Luki349 - potwierdzone.
15. Dżibril - potwierdzone.
16. Następna osoba - potwierdzone.
Ostatnia aktalizacja: 24.05.2008r. godz. 14:23
Ok, czyli wszyscy jednak spotkamy się o 17:00 na PKP, tak? I tak o 17:40 jak już na pewno wszyscy zjadą, będziemy mogli ruszyć.
W porządku, Zjadacz, Laureavandrel i ja za chwilę wychodzimy na pociąg. Do zobaczenia.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-05-24 14:25:16)
Ok, mi tam wszystko jedno:D (od przystanku obok mojego bloku: Teatralka - kilka przystanków 69, PKP - niewiele więcej przystanków 51:P),
Oki, to my też na PKP będziemy. Najlepiej pod tablicą odjazdów na holu głównym. Bo i tak nie wiem kto z jakiego peronu będzie wychodził