Nie jesteś zalogowany.
Nie będę się za bardzo rozpisywał. Mam do oddania mały zbiór anime. Oto jego opis:
- ponad 250 tytułów (ponad 600 GB na 150 DVD Verbatim! - na gównach nie wypalam)
- do KAŻDEGO odcinka KAŻDEGO anime są dopasowane napisy (niektóre też przerabiane przeze mnie)
- KAŻDA płyta działa na 100% bo po wypaleniu była od razu kopiowana na dysk w celu sprawdzenia poprawności wypalenia
- płyty są zapakowane w koperty, a koperty znajdują się w kartonowych pudełkach, co zapobiegło ich uszkodzeniu
- link do spisu znajdziecie w moich danych pod avatarem
Oddać mogę to osobie najlepiej mieszkającej w okolicach Zielonej Góry, do rąk własnych. Jedyne czego bym wymagał, to jedynie 1zl od DVD, czyli sumując: nędzne 150zl, za cztery lata czyjegoś poświęcenia. Jeśli ktoś jest chętny, to pw proszę, jeśli nie ma chętnych, to oddam to jakiemuś kumplowi z osiedla.
Czekam na info
Czyli w sumie sprzedasz, za równowartość dzisiejszej wartości płyty ;]
po prostu nie kręci mnie już ten sport, który jest anime, a tak zupełnie za free, to szkoda to oddać. Chociaż na jeden wypad do knajpy będę miał...
Cena bardzo korzystna, jest w Twoim spisie parę perełek, w sumie strasznie mnie kusi Ale nie wyrobię z kasą aż do połowy czerwca. A do tego czasu już pewnie znajdziesz kupca. O ile jednak jesteś skłonny poczekać, to byłabym chętna
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Anime zakupione
Zamykamy ;D
tak, zamykamy =)
sorry shinma, prawo pierwszeństwa
mnie tez w przyszlosci nie bedzie krecil ten sport, ale napewno obejrze najpiekniejsze dzieła jak honey and clover albo evangelion. a Ty odrazu pozbywasz sie wszystkiego smutno
jeje co sie dzieje to kolejna osoba po piterze666 ktora konczy z kolekcjonowaniem anime a wgole kto ma dostep o kolekcjo pitera chetnie sie z nim wymienie:D
jeje co sie dzieje to kolejna osoba po piterze666 ktora konczy z kolekcjonowaniem anime a wgole kto ma dostep o kolekcjo pitera chetnie sie z nim wymienie:D
Takie czasy, stara gwardia odchodzi
No bywa i nie 2 a 3 bo wczoraj czy tam przedwczoraj któs inny również się pozbywał swojej kolekcji... co jak co ja narazie nie zamierzam się pozbywać swojego hobby
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Takie czasy, stara gwardia odchodzi
Wasz wybór. Dziwię się tylko, że to, czemu poświęcaliście tyle życia zamieniacie na wypad do knajpy
To że przestajecie tłumaczyć / oglądać / interesować się anime nie musi od razu oznaczać wywalenie lekką rączką wszystkiego do kosza. Dla mnie osobiście jest to po prostu przykre.[deprecha]
(no offence)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-05-20 15:04:52)
tak, zamykamy =)
sorry shinma, prawo pierwszeństwa
No offence W sumie, to się tego spodziewałam. Zatem życzę miłego oglądania szczęśliwemu nabywcy
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Piter666 napisał:Takie czasy, stara gwardia odchodzi
Wasz wybór. Dziwię się tylko, że to, czemu poświęcaliście tyle życia zamieniacie na wypad do knajpy
Proszę nie generalizować z tym piciem...
Piter666 napisał:Takie czasy, stara gwardia odchodzi
To że przestajecie tłumaczyć / oglądać / interesować się anime nie musi od razu oznaczać wywalenie lekką rączką wszystkiego do kosza. Dla mnie osobiście jest to po prostu przykre.[deprecha]
(no offence)
Wiesz, ja zawsze będę pamiętał te świetne tytuły, które obejrzałem. A może czasem i obejrzę nowe dzieła. Ale to co zobaczyłem, to moje i na pewno tego nie zapomnę. =)
Też sie przymierzam do wyrzucenia [czyt. oddania] moich płyt i być może skończenia z oglądaniem anime. Za dużo czasu i środków to pochłania , a prawdopodobnie po tych wakacjach będę potrzebował i jednego i drugiego.
Poza tym jest to straszny nałóg .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2008-05-20 23:09:47)
ja tam w życiu nie porzucam żadnego nałogu, dobrego czy złego. Po to on są xD
Najlepszym przykładem jest mój dialekt i moje nick'i
Raz w tygodniu sie zastawiam:
-Czy po samobójstwie wykasuje mi sie pamięć i będę mógł jeszcze raz na nowo obejrzeć lub nie(EL xD) wspaniałości.
(twierdzenie że to smierci przeżywa sie wlasne życie jeszcze raz)
-Jak sie tak nie da to sie zastawiam czy da się jakoś to przenieść do Next Life (buddyzm)
-A jak i to nie wypali to będę błagał mojego boga("kawałek drewna" się zwie) aby mieć możliwośc wteleportowania do świata "kreski" i "plam"
Po za tym uważam za niedobry pomysł oddwać swój pot i krew żeby mieć za to miminum kasy
Po za tym uważam za niedobry pomysł oddwać swój pot i krew żeby mieć za to miminum kasy
Pewne rzeczy robią się z czasem mniej wartościowe. Hierarhia pierszeństwa/ważności przypada czemuś innemu. Naturalna kolej rzeczy jak dla mnie.
Też będe miał do oddania pare płytek z anime, całkowice za darmo, ale najpierw musze zrobić porządek ze swoim zbiorem, tylko że ze mnie 'porch monkey' to nie wiem kiedy to nastapi. Bynajmniej nie oddaje mojej 'kolekcji', tylko pozbywam się tego co mi się nie podoba i mam nie tak nagrane jak bym chciał.