Nie jesteś zalogowany.
Mnie to wygląda na tą panią z Sola...
...ale mogę się mylić.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-28 20:52:33)
Wielki dzieki Pisak, Zjadacz, marcin2, LWish za zaspokojenie mojej ciekawosci.
Wiedzialem o istnieniu ( mgliscie) Full Moon wo Sagashite i Rosario + Vampire, ale nie wiem czy kiedys bym je powiazal z tymi obrazkami. A tez nie spodziewalem sie, ze drugi obrazek bedzie z hentaja
Nawet fajnego hentaia
Tomeis drugi obrazek na bank ma coś wspólnego z tytułem Mahou Syoujo Ai 2 (przy nazwie jakieś figurki widziałem ) i na pewno ma coś wspólnego z Hentaiem
A dziewczyna z obrazka Keiy na pewno nie jest z anime Sola (wystarczy się przyjrzeć)
Zna ktoś?
nikt nie wie?
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-05-13 20:48:47)
Mam pytanie, to jest Anju z Karin czy jakaś inna postać?
to Suigintou (czy jakoś tak )z Rozen Maiden
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-03 20:18:52)
Tera ja.
[URL=http://www.vpx.pl/grafika,220965.html][/URL]
Blond laska, bo kolesia znam.:P
Zdaje się, że jest z jakiegoś Gundama, ale pewności nie mam.
Ten koleś jest dodany do do screena, a sam screen pochodzi z Gundam SEED Destiny;)
To, że koleś jest dodany, to wiem, bo screen jest z amv.:P
A laska wpadał mi w oko, dzięki za pomoc, braciszku!
Dragon Tiger Gate.
Fajowy film, z tatą oglądałem.
Tera ja.
[URL=http://www.vpx.pl/grafika,220965.html][/URL]
Blond laska, bo kolesia znam.:P
Zdaje się, że jest z jakiegoś Gundama, ale pewności nie mam.
GunDam Seed Destiny
Fi fi fi, i znów ja. xD
Lepszego foto nie znalazłem.
Takiego podobnego, tyle że stał tyłem, miał koleś z grupy SHS. Zawieruszyłem gdzieś tamto zdjęcie.
Macie jakieś pomysły?
Główny bohater Persona 3 na PS2;)
Te, stary, zaczynasz mnie wkurzać, dlaczego odpowiadasz poprawnie na wszystko, o co zapytam? xD
Mniejsza, jestem wdzięczny. Teraz powiedz, czy warto zagrać w tę grę, bo na anime zaczekam.
Gra moim zdaniem dobra, aczkolwiek jak to w tego typu grach, trzeba pakować mocno w postacie, aby być w stanie dalej przejść, co czasami sprowadza się do kilku godzin łażenia po tych samych poziomach i zabijania tych samych stworków, żeby zdobyć odpowiedni poziom. Ale fabuła nienajgorsza i ciekawe pomysły, choćby tytułowe persony, których możesz wraz ze wzrostem poziomu mieć coraz wiecej, moższ je łączyć z innymi by tworzyć coraz potężniejsze persony. Nie będę się za baradzo rozpisywał, bo sporo tego, po prostu zagraj i sam zobacz.
Dzięki, jak znajdę kiedy czas, to zagram.
Filmiki z gry i anime nie bardzo do mnie przemówiły, szczególnie z anime, jakaś taka nuda... zobaczymy.
Te, stary, zaczynasz mnie wkurzać, dlaczego odpowiadasz poprawnie na wszystko, o co zapytam? xD
Mniejsza, jestem wdzięczny. Teraz powiedz, czy warto zagrać w tę grę, bo na anime zaczekam.
Hehehe:P, tak już mam:D
A co do Persony, to powiem ci tyle, że to NAJLEPSZA gra w jaką wogóle grałem:D Połaczenie jrpg z sim dating i jak dla mnie świetnie opowiedziana historia spowodowały, że zakochałem się w tej grze bez pamięci xD A ostatnio moje serce się uradowało jeszcze bardziej, ponieważ pojawiła się angielska wersja Persony 3 FES, czyli podstawka z masą różnych bonusów i dodatków + nowa dodatkowa historia opowiadająca co się stało po wydarzeniach z podstawki:D I właśnie tą wersję sobie "załatw";)