Nie jesteś zalogowany.
nowy jestem, wstawie swoja fotke ktora wygrzebalem z kompa
Sorry, pewnie zabrzmi chamsko, ale pierwsze, co mi przyszło na myśl po zobaczeniu tego zdjęcia, to: "dzieciak zblazowany siedzeniem przed kompem"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja wstawię swoją. Na szczęście nie wyglądam jak maniak komputerowy
[URL=http://img231.imageshack.us/my.php?image=bagerhp9.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez bager (2008-05-11 18:25:59)
Ja wstawię swoją. Na szczęście nie wyglądam jak maniak komputerowy
W sumie nic nie powinienem mówić bo sam zdjęcia nie dałem...
Może i nie wyglądasz jak maniak komputerowy... Ale za to jak piramida... Albo rakieta...
Nie obrażam cię:D poprostu mi się skojażyłeś tak... jakoś...
Ostatnio edytowany przez werewolf (2008-05-10 20:23:57)
BlackStar napisał:nowy jestem, wstawie swoja fotke ktora wygrzebalem z kompa
Sorry, pewnie zabrzmi chamsko, ale pierwsze, co mi przyszło na myśl po zobaczeniu tego zdjęcia, to: "dzieciak zblazowany siedzeniem przed kompem"
hehe jedzcie mnie jak hccecie, ja sam si z siebie smieje ale to nie przez komputer a hmm.... raczej przez alkohol a tak ogolnie to nawet brzydki nie jestem ;p mialem wiecej problemów z dziewczynami niz połowa ludzi ktrych znam
Ostatnio edytowany przez BlackStar (2008-05-10 21:06:35)
Quithe napisał:BlackStar napisał:nowy jestem, wstawie swoja fotke ktora wygrzebalem z kompa
hehe jedzcie mnie jak hccecie, ja sam si z siebie smieje ale to nie przez komputer a hmm.... raczej przez alkohol a tak ogolnie to nawet brzydki nie jestem ;p mialem wiecej problemów z dziewczynami niz połowa ludzi ktrych znam
A imiona ilu z nich nie kończyły się na ".jpg"?:-D
Btw. na ansi nikt nie pije alkoholu.;)
EDIT
~werewolf cicho, bo jeszcze powie, że nie:P
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-05-10 21:17:42)
Ja bym mu dał góra 14...
A twarz faktycznie zapuchnięta jak u starego alkoholika... Nie za młody na to jesteś?
Quithe napisał:BlackStar napisał:nowy jestem, wstawie swoja fotke ktora wygrzebalem z kompa
No cóż, nie dziwię się tym problemom:-D Alkohol też pewnie zrobił swoje
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
2 raz w zyciu poprostu wczoraj pilem, byla impreza na czyjąś cześć. ja nie pije nalogowo, zrobilem to tylko na pokaz, zeby mi wszyscy na imprezie dali spokoj, a ze jestem podatny na alkohol no to niestety tak wyszlo ze tak teraz wygladam... a z wiekiem, 15 lat, zgadliśćie... teraz sie zacznie ból ze jestem dzieckiem xD
ale kolege jedziecie xD
i dlatego ja nie dodam swojego zdjęcia <cwaniak>
jak dla mnie to wyglądasz w porządku, tylko ta mina
[cytuj]robilem to tylko na pokaz, zeby mi wszyscy na imprezie dali spokoj[/quote]
to źle, z takiego powodu nie powinieneś sięgać po alkohol
pewnie sam to dobrze wiesz, ale tylko ci przypominam
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-05-10 21:36:01)
ja mówie tak - "liczy się to co w środku, co nie znaczy ze nie liczy sie to co na zewnątrz" ^^
to źle, z takiego powodu nie powinieneś sięgać po alkohol
wiem i raczej juz nigdy nie bede pil. Gorzkie i niedobre. Wole Sprite [los]i wierzcie lub nie, jesli sie przygotuje zeby wygladac dobrze, to byscie mnie po tmy zdjeciu nie poznali
Ostatnio edytowany przez BlackStar (2008-05-10 21:42:53)
BlackStar...wyglądasz jak moja była...BRRRRR
BlackStar...wyglądasz jak moja była...BRRRRR
Z kim Ty się umawiasz[ukryty]
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
khadzad napisał:BlackStar...wyglądasz jak moja była...BRRRRR
Wlaśnie
....czyli co? Mamy ci współczuć khadzad?
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Shinma86 napisał:khadzad napisał:BlackStar...wyglądasz jak moja była...BRRRRR
Wlaśnie
Nie to żeby coś... Facet nie musi być piękny. Nawet nie powinien. Ale kobieta z taką twarzą... Musiała mieć piekielnie cudowną osobowość[ukryty]
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-05-10 22:01:23)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Shinma86 - racja. w sumie jak jest fajna dziewczyna to leci na osobowosc, a jak jest lupia laska to na wyglad...
No co...każdy facet powinien kiedyś spróbować z brzydką...potem na jaką nie spojrzy to bedzie piekna xD