Nie jesteś zalogowany.
No generalnie w razie czego spać gdzie będzie... dwa pokoje mogę udostępnić ewentualnie po imprezie pod warunkiem, że sami jakieś śpiwory czy coś sobie skombinujecie bo u mnie to tylko ewentualnie jakieś koce, kołdry i jedno dwuosobowe łóżko... [;
no i co żeby mi 'hacjenty' nie postawić do góry nogami hehe :d
Ostatnio edytowany przez Isao (2008-05-09 19:32:12)
Iso, ja mogę na podłodze spać:D Byle koc i drugi do przykrycia i poducha, co sobie sam wezmę:D
Wpadnij do nas, to sie popije jeszcze (chocby na moj koszt)... chyba ze wymiekasz ;] - co do impry, to raczej watpliwa sprawa zebym wpadl... po prostu nie lubie jak jest duzo ludzi
Ludzie, mam dobrą wiadomość! Udało mi się dorwać pracę i mam zapewnione zatrudnienie do końca roku a nawet i dłużej! Możecie cieszyć się razem ze mną!
A co do spotkania, to myślę, że udałoby mi się zjawić w Poznaniu z kumpelą, która nie jest związana z tematem ale strasznie się napaliła na ten wyjazd. I tu rodzi się moje pytanie, czy jest ktoś kto mógłby przenocować dwie kobitki??????? Mam znajomą w Poznaniu, ale ona wraca na długi weekend do domu i nie mam lokum????? To jak będzie???
miranda, jak już słyszałaś łóżko 2osobowe jest jak co myślę, że Isek nie będzie miał nic przeciwko udostępnieniu go wam
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
24-25 maja... wprawdzie 27 mam jeszcze ustną maturę z angielskiego, ale do tego i tak nie będę się zbytnio przygotowywał, więc pewnie się zjawię:D (też pierwszy raz będę).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-05-21 17:46:39)
Mi również termin pasuje, więc raczej powinienem się zjawić.
PS. Możliwe, że zabierze się ze mną jeszcze jeden bywalec ansi, choć na razie rzadko się tu ujawnia.
BTW: Isao, to spotkanie ma być u Ciebie w domu/mieszkaniu? Jesteś pewien, że wszystkich pomieścisz?
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-05-10 22:15:29)
Deshirey, na bank pomieści. Podłoga duża więc miejsc do siedzenia całkiem sporo
24-25 :> To ja stawiam flaszkę i oczekuję prezentów
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Wpadnij do nas, to sie popije jeszcze (chocby na moj koszt)... chyba ze wymiekasz ;] - co do impry, to raczej watpliwa sprawa zebym wpadl... po prostu nie lubie jak jest duzo ludzi
A tam lubisz, lubisz:D A tego, zależy co zaserwujesz z trunków, tak jak ci mówiłem, ja od siebie mogę przywieźć 0,5l "Bożenka". XD
_KiRA napisał:Wpadnij do nas, to sie popije jeszcze (chocby na moj koszt)... chyba ze wymiekasz ;] - co do impry, to raczej watpliwa sprawa zebym wpadl... po prostu nie lubie jak jest duzo ludzi
A tam lubisz, lubisz:D A tego, zależy co zaserwujesz z trunków, tak jak ci mówiłem, ja od siebie mogę przywieźć 0,5l "Bożenka". XD
Hmm ale Kiruś tak nie spraszaj ludzi bo przecież sam nie mieszkasz Najpierw się upewnij, że nikomu to nie będzie przeszkadzało
[cytuj]I tu rodzi się moje pytanie, czy jest ktoś kto mógłby przenocować dwie kobitki?[/quote]
no jak pisałem... miejsca toć pod dostatkiem będzie do spania więc imo uno problemo...
zresztą pewnie i tak znowu będzie tak, że wszystkich zostawię na noc a sam się zmyję gdzie indziej nocować hehe
jak ostatnim razem nie lithka
[cytuj]BTW: Isao, to spotkanie ma być u Ciebie w domu/mieszkaniu? Jesteś pewien, że wszystkich pomieścisz?[/quote]
Wierz czy nie, ale w zeszłym roku pierwsze takie spotkanie pokryło się z moją dwudziechą i generalnie z tego co pamiętam koło 20 osób bez problemów zmieściliśmy...
oczywiście nie wszyscy nocowali, ale daliśmy radę [; zresztą mebli prawie tam nie ma więc... [;
kwestią zgadania się jest mała zrzutka kilka dni wcześniej ażeby to nieco kasy na żarcie zebrać no i je przygotować...
no i zakupić za resztę troszkę napojów... bo w sumie jak znam życie pewnie każdy przyniesie to co lubi pić... ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2008-05-11 01:31:44)
Hatake napisał:_KiRA napisał:Wpadnij do nas, to sie popije jeszcze (chocby na moj koszt)... chyba ze wymiekasz ;] - co do impry, to raczej watpliwa sprawa zebym wpadl... po prostu nie lubie jak jest duzo ludzi
Hmm ale Kiruś tak nie spraszaj ludzi bo przecież sam nie mieszkasz Najpierw się upewnij, że nikomu to nie będzie przeszkadzało
Wiesz... jak reszta mieszkancow sprasza to ja nie mam nic przeciwko ;] (zreszta co ja mam do gadania :/) , poza tym oni pewno tez nie beda mieli przeciwskazan (byleby cicho bylo) ;] Ale nie zaszkodzi spytac... poki co... minal szmat czasu, odkad tam bylem ;]
@Hatake: napewno nie arizona, wino marki wino i inny szmelc... ja pije tylko dobre rzeczy ;] A ze w poznaniu nie ma z kim pic, to bedziemy mieli okazje... Jak co to 0.5 litra lub 2 czteropaki i bede pil do monitora XD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-05-11 02:26:37)
Jak co to 5 litra lub 2 czteropaki i bede pil do monitora XD
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-11 01:57:01)
"Skazany na zajebistość"
_KiRA napisał:Jak co to 5 litra lub 2 czteropaki i bede pil do monitora XD
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
No co, znalazlem jakies Whisky i jakas nalewke od siedmiu bolesci i troche sie popilo XD .
24-25 maja powiadacie... takie rozluźnienie przed poniedziałkową maturą ustną z języka polskiego
Postaram się wpaść, nie wiem na jak długo, ale trochę posiedzę
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2008-05-13 18:08:53)
Sytuacja się trochę wyklarowała - będę na 90%
"Skazany na zajebistość"
Sytuacja się trochę wyklarowała - będę na 90%
oj oj będzie się działo...