Nie jesteś zalogowany.
nie najbardziej trzeźwy wzrok ;P
Koleżanki też jakieś niewyraźne na twarzach
[URL=http://img88.imageshack.us/my.php?image=jatl3.jpg][/URL] Prawie tak "mroczny", jak mój Avatar
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2008-05-08 17:56:57)
Oczami Fana Blog ;]
No to może i ja się ukarzę...
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ta czarnulka to ja Obok jest moja najlepsza psiapsióła
Ja również się dołączę
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-08 21:51:21)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mały tip: nie wolno robić zdjęć ze zbyt bliskiej odległości, gdyż facjata się deformuje xD Poza tym "goth, goth, emo, emo" Nonsensopediowy przykład autoportretów emo
P.S. Biorę to na siebie, ale Hiki mnie wspiera z kolan xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Żeby nie było dwuznacznych niedopowiedzeń: nie klęczę!:P
MNonsensopediowy przykład autoportretów emo
Widzę, że kolega czyta odpowiednie strony (chyba pierwszy raz tę emotę daję).
Żeby nie było dwuznacznych niedopowiedzeń: nie klęczę!:P
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA[roftl] Tekst miazga
A co do zdjęcia: emo pozycje, ale osoba emo już chyba nie jest
EDIT
Down - brawa za podejście, to się ceni.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-08 22:06:10)
"Skazany na zajebistość"
Zdarza się:) Ale nie każde foto takie zaraz musi być EMO... troche macie zboczenie z tym Emo bo wszędzie je widzicie:D a ja nawet nie podchodze pod taki typ poza tym dobrze wiedzieć że to "Nonsensopediowy przykład autoportretów emo " hehehe Pozdro
Zjadacz nie jestem Emo i nie byłam tylko zdjęcia takie ale nie oceniajcie po zdjęciach
Hiki nikt cię nie widzi pokaz że nie klęczysz
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-08 22:11:17)
Kurcze, chciałem pousuwać swoje zdjęcia, ale jak biorę "przejdź do wątku" w wyszukiwarce to przerzuca mnie tylko na pierwszą stronę. :/ Zawsze tak było?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie, też na to kląłem swego czasu.
BTW: Winged, to chyba telepatia, bo ja dzisiaj swoje też usuwałem
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-08 22:17:03)
"Skazany na zajebistość"
~Gela19, musi Ci wystarczyć słowo i jęk moich kolan (których też nie słychać), że nie klęczy, a siedzi na moich kolanach Chwała Ikei za wytrzymujące udźwig 120kg krzesła:D
Wuja, że niby zdjęcia swoje usuwasz? Zapodaj jakimś w EmoStyle'u lepiej
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Mam jedno, jak się uchlałem... wróć, jak się bardzo na wakacjach zmęczyłem, że już trzeźwość umysłu mi siadła, ale go nie wrzucę, bo bym się musiał chyba z forum żegnać Wiecie, fryzura boczna, przedziałek, żelik, te klimaty, a później w nocy do jeziora Jak tak sobie teraz pomyślę, to ale ja czasami głupi jestem
"Skazany na zajebistość"
~Quithe Spoko spoko nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć
Powiedz mi co Cię tak na te emo wzięło? aa i dajcie znac jakie foto nie jest emo bo jestem ciekawa
Pozdro
U nas nie ma jezior, ale są fontanny:D Jak przyjedziesz, to Ci możemy urządzić nocną ścieżkę zdrowia.
Żeby nie było offtopa: wstawimy nasze megaaktualne zdjęcie z przebieranego sylwestra, dziewczyna szamana (Battle Royale inspiration) i szaman voodoo:D:
Emo czai się wszędzie! Taaa... "widmo [emo] krąży nad Europą"
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2008-05-09 10:40:12)
U nas nie ma jezior, ale są fontanny:D
W fontannie w Poznaniu leżałem z Isao XDDDD
Foty makabra, rozdają Trzeba było tak po centrum się przebiec
EDIT: Ale wesoła noc na forum, dawno już takiej nie było. Szkoda, że mam pracę zaliczeniową pisać na jutro
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-08 22:39:34)
"Skazany na zajebistość"
hikikomori napisał:U nas nie ma jezior, ale są fontanny:D
W fontannie w Poznaniu leżałem z Isao XDDDD
Toś mi bratem, chociaż akurat z Isao do fontanny nie właziłam:)
Wiecie, fryzura boczna, przedziałek, żelik, te klimaty,
Wiecie, że sa to podstawowe atrybuty 'typowego' macho? Patrząc na wzrost popularności różowych staników zaczynam sie z tym zgadzać.
Stary, szliśmy przez centrum Wawy na miejscówę xD Postanowiłem kogoś przestraszyć, więc na pierwszym lepszym przejściu dla pieszych wsunąłem swoją umalowaną facjatę między obejmującą się parkę i grobowym głosem zapytałem: "Gdzie jest ul. Kubusia Puchatka?". Oboje się obrócili, laska wydała z siebie pisk przerażenia, koleś zdębiał Świetna zapowiedź ciągu dalszego tej nocy Niestety próba powtórzona na trzech policjantach skończyła się fiaskiem, obojętnie spojrzeli, nawet pysków w krzywym uśmiechu nie wykręcili xP
A, i nie gwarantuję, że będziesz się z kimś obściskiwał w fontannie podczas pobytu u nas, ale sam się tam wtoczysz na pewno Chociaż może braterski uścisk (było)grupowy w wodzie z DUDim bądź z Wąskim wejdzie w grę xP
~wiluS, na szczęście Wuja się tłumaczy, że to pijacki zwid Hmm, czyżby w tym sezonie anime było sporo takich staników?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-05-08 22:46:59)
Poszły.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"