Nie jesteś zalogowany.
w arkadzie jest przyjemnie?
Kiepski półbar półklub... Nie lubię takich 'Hybryd'
Dobrze by było jakby bilard był. Byle nie taki drogi jak w FunCity... Tyle że zazwyczaj jak jest tani to odbicie kuli od bandy nie jest zgodne z zasadmi fizyki
Arkada - stara była lepsza, ale nowa jest przestronna idealna na taką częściową posiadówę, a jeśli nawet nie zrobią ogródka to zawsze przed klubem są ławeczki i trochę przyjemnej zieleni, o ile akurat nie jedzie ze Smródki;). Bilard też ujdzie.
W sumie są jeszcze Juwenalia za dwa tygodnie i np. Muchowiec.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2008-05-01 15:05:31)
mi pasuje każdy termin tylko musze go poznać z ok 2 tyg wyprzedzeniem
Proponuję w końcu zebrać wszystko do kupy.[kupa]
Ja stawiam na termin 30 maja. Po maturach, dostatecznie wcześnie przed egzaminem technicznym.
Określamy się konkretnie, bo jak tak dalej pójdzie to wyjdzie to samo co z "prawie trzeciego".
ok Barti ale jeszcze zostało godzina bo ja mam praktyki do 17 00 chyba że dogadam się z szefem
mi również pasuje termin 30maja
30 może być ja tam w sumie nic ważnego (oprócz egzaminu zawodowego) nie mam, więc jak na razie pasuje
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
narazie 30 maja moze byc
Hybrid napisał:w arkadzie jest przyjemnie?
Kiepski półbar półklub... Nie lubię takich 'Hybryd'
Dobrze by było jakby bilard był. Byle nie taki drogi jak w FunCity... Tyle że zazwyczaj jak jest tani to odbicie kuli od bandy nie jest zgodne z zasadmi fizykiArkada - stara była lepsza, ale nowa jest przestronna idealna na taką częściową posiadówę, a jeśli nawet nie zrobią ogródka to zawsze przed klubem są ławeczki i trochę przyjemnej zieleni, o ile akurat nie jedzie ze Smródki;). Bilard też ujdzie.
Bilard w Arkadzie kosztuje 2,50zł żeton, więc chyba nieźle No i loże są, ewentualnie stoliki można łączyć, z czego nikt problemów nie robi, więc więcej osób się zmieści.
Termin na 30 maja może być.
Echh, nie zrozumialas
Nie chodzi o taniość bilardu tylko o klimat ktory w arkadzie: "ssie"
No cóż jak i wszyscy sie zbiorą to ja też może wpadnę...
pomysł na 30 maja wydaje mi się bez sensu , tydzień po jest przecież portykon.
Na porytkonie nie będzie czasu, żeby usiąść i pogadać, więc 30 maja jak najbardziej ma sens.
ano i nie wszyscy beda na porytkonie
Mi także 30 maja pasuje. Jestem za 30 maja.
Aha i tak jeszcze dla przypomnienia robimy spotkanie takie anime - poznanie sie jeszcze itp. a nie bibe alkoholików Bo widze, że wszyscy o browarach i jeszcze ktoś o wódzie wspomniał. Nawet jak by był browar za 6 to jednego można kupić nikt nie każe ci więcej kupować albo ci sie nawalić .
i offtopic sie powoli robi . Zrobimy to spotkanie najwyżej jeszcze raz w silesia city center i tam bedziemy dyskutować o innych mniejscach na kolejne spotkania. bo na forum nie ma sensu bo i tak nam ustalenie innego mniejsca nie wyjdzie ;p
30 maja hmmm myślę że będę wolna w tym terminie:) więc może być ta data:) tylko pytanie czy ta data jest juz pewna czy to jeszcze na zasadzie wymieniania kiedy by mozna było się spotkac?... bo mnie ucieszyłyby konkrety
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Gela19 jeśli Tobie też pasuje to w takim razie robimy z tego konkretną datę.
Zgadzam się z Tutlą. Ustalanie nowego miejsca na forum nie wyjdzie więc jeszcze raz stoliki na dole, a potem się pomyśli.
No i jestem zadowolona teraz trzeba wybrać godzinę:P ja proponuję 17 co wy na to?
Mi 17,00 pasuje ale jestem także chętny na godzinę mniędzy 14,00 - 17,00.
A tam. Lepiej jest na 17 bo nie ma to jak wychodzenie o 23 z pustej silesii.
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-05-07 15:15:58)
A tam. Jepiej jest na 17 bo nie ma to jak wychodzenie o 23 z pustej silesii.
Hehe zgodzę się z tobą pozatym o 14 -17 jest tam taki tłum że szkoda gadać.... a tak o 17 robi się luźniej chociaż to juz maj , jest ciepło no i innym zblizają się wakacje i jakby nie patrzec dzień to piątek więc może być różnie ale myślę ze damy radę:)
Czekam na propozycję godziny jak co to sie postaram dostosować:)
mi również pasuje godzina 17