Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Poszukuje anime podobnego do Elfen Lied z góry thx [/quote]
W jakim sensie? Wielka masakra, fabuła, dramatyczne losy bohaterów, czy jak?
[cytuj]hejka, szukam jakiejś naprawde dobrej komedi, echhi mile widziane, tylko żeby to cos takiego było co naprawde z krzesła można spaść ze śmiechu. Z góry thx;] [/quote]
Z tego co widziałem, to będzie tak (porządek losowy):
Seto no Hanayome
Magikano
Full Metal Panic? Fumoffu
He is My Master
Nagasarete Airantou
Hikari to Mizu no Daphne
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-05-02 18:49:28)
hejka, szukam jakiejś naprawde dobrej komedi, echhi mile widziane, tylko żeby to cos takiego było co naprawde z krzesła można spaść ze śmiechu. Z góry thx;]
może Rizelmine?
może GTO?:)
Great Teacher Onizuka
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Ja ze swojej strony co do komedii, to polecam:
-One Piece
-Gintama
-School Rumble
Ryczenie ze śmiechu gwarantowane.
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2008-05-02 23:29:37)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Hejka poszukuje cos podobnego do Bokura ga ita ( Romans, okruchy zycia, dramat ) a drugie to Ouran Hight school host club ( komedia, romans itd...itp... ) ;p z góry dziekuję
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Poszukuję coś podobnego do "Erementar Gerard"
Vandread polecam:)
Gela19 napisał:tornadoretkinia napisał:Poszukuję coś podobnego do "Erementar Gerard"
Vandread polecam:)
Niestety widziałem już ale dzięki za próbe:)
hmm to może nowośc Soul Eater? albo Demonbane
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-02 23:46:01)
[cytuj]Poszukuję coś podobnego do "Erementar Gerard"[/quote]
W jakim sensie? Jeśli chodzi o walkę+romans+"chowaniec"+fantasy, to z tego co widziałem będzie:
Kishin Houkou Demonbane
Fate/stay night
Zero no Tsukaima
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi
Tu już lekko odbiegam od powyżej zdefiniowanych parametrów(a konkretnie eliminuje wartość zmiennej: chowaniec, a zmienną: romans definiuje w miejszej dziedzinie zmiennych ), ale nie za bardzo:
Kaze no Stigma
Yumeria
Star Ocean Ex
Shakugan no Shana
Scrapped Princess
[cytuj]Takie info dla ludzi szukających pomocy, żeby można było łatwiej im pomóc:
Na miłość Boską napiszcie co wam się spodobało w danym anime i czego szukacie, a nie walcie tytułami jak granatem w tłum, bo nikt nie będzie chciał odrzucić!! Miło też by było, jakbyście napisali, co już widzieliście!!![/quote]
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-05-03 00:36:57)
Ouran Hight school host club ( komedia, romans itd...itp... ) ;p z góry dziekuję
Komedia, romans, shojo, założenia zbliżone do Ourana. Niestety nie takie dobre...
(Mimo okładki, ani krztyny "partnerstwa" między chłopakami )
Gela19 napisał:Ouran Hight school host club ( komedia, romans itd...itp... ) ;p z góry dziekuję
Komedia, romans, shojo, założenia zbliżone do Ourana. Niestety nie takie dobre...
(Mimo okładki, ani krztyny "partnerstwa" między chłopakami )
Dziękuję Ci bardzo :* napewno obejżę bo tego anime nie miałam okazji jeszcze widzieć
Hejka poszukuje cos podobnego do Bokura ga ita ( Romans, okruchy zycia, dramat ) a drugie to Ouran Hight school host club ( komedia, romans itd...itp... ) ;p z góry dziekuję
Mimo, że jedna OVA to wymagane kryterią są . wniosukując po obejrzeniu - Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Hmm dziękuje Oneechan ale nie wiem czy się pokuszę na ten OVA bynajmniej narazie go sobie odłożę na bok ale dzięki za próbę
Poszukuję anime podobnego do Honey and Clover, Paradise Kiss, Blood+ ....
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2008-05-04 19:00:13)
Poszukuję anime podobnego do Honey and Clover, Paradise Kiss, Blood+ ....
To szczerze polecam Nodame Cantabile - anime również twórców Honey and Clover. Seria, jak dla mnie, po prostu genialna.
[cytuj]Poszukuję anime podobnego do (...) Blood+[/quote]
Na miłość Boską, ale w jakim sensie? Przecież w takich "kobyłach" to jest wszystko.
Jeśli chodzi Ci o wieloodcinkową serię z ciekawą fabułą + wszystkiego po trochu, to od siebie rzucę:
Hagane no Renkinjutsushi
GetBackers: Dakkan`ya
Tutaj "lekko" z innej beczki, ale ta "kobyła", IMO, jest z kategorii "must see":
GTO
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-05-04 19:59:52)