Nie jesteś zalogowany.
Rly? Ja moge pare takich przypadkow wymienic... ale po co? Zreszta mnie to <>< . Wiecej czasu na fansubing przeznacze ;]
Z Bogiem.
Oczywiście nie chodzi się o schlanie, bo o ile to co już powiedziała #lilith_ mogę okrasić jeszcze tym, że nikt nie będzie zajmował się schlanym jak wieprz ziomkiem. Schlać się można, ale we własnym kącie i na pewno nie o to chodzi w tego typu spotkaniach, a poza tym:
za mocne głowy macie
Trening czyni mistrza ;p
Kira tobie podziękujemy, bo z mojej strony by jeszcze na tobie doszło do rękoczynów termin imprezy już mogę podać oficjalnie.
24-25 maja
Tak jak wczesniej pisalismy to ma byc spotkanie a nie popijawa do nie przytomnosci, ja do tego nie dopuszcze, a jak ktos by chcial szybko skonczyc to da sie zalatwic.
Dostanie zielone żabki :):):) kto był na pierwszej imprezie pamięta efekt ;)Grina
A tak z innej beczki to dla wszystkich z poznania i okolic
szukamy pracowników do lokalu gdzie pracujemy razem z isem
7zl/h, 8 godzin pracy dziennie 5 dni w tygodniu
adres półwiejska 9 kto chce niech przychodzi:)
Tak z ciekawości A co to za lokal?:P I co to za praca?:>
_KiRA napisał:Rly? Ja moge pare takich przypadkow wymienic... ale po co? Zreszta mnie to <>< . Wiecej czasu na fansubing przeznacze ;]
Z Bogiem.
Oczywiście nie chodzi się o schlanie, bo o ile to co już powiedziała #lilith_ mogę okrasić jeszcze tym, że nikt nie będzie zajmował się schlanym jak wieprz ziomkiem. Schlać się można, ale we własnym kącie i na pewno nie o to chodzi w tego typu spotkaniach, a poza tym:
Żal.pl... widac jak czytacie moje wypowiedzi i dopatrujecie sie ukrytego sensu... kto mnie zna dosc dobrze, ten wie, ze upicie mnie do nieprzytomnosci graniczy z cudem (no chyba ze wleje we mnie litr czystego spirytu... nie probowalem...)... zreszta zawsze to ja prowadzile, aniezeli bylem prowadzony ;] ale to inna bajka. No ale jak ktos wierzy tylko w to, co przeczyta... LOL (to do wszystkich).
Kira tobie podziękujemy, bo z mojej strony by jeszcze na tobie doszło do rękoczynów termin imprezy już mogę podać oficjalnie.
Tiaa... tylko pytanie brzmi kto z tego wyszedlby calo, a kto nie... . Wiesz Bankaii, mnie to <>< , łaski bez - jak pisalem, wole ten czas przeznaczyc na co innego niz spotkania - bo to po prostu strata czasu jak dla mnie, dlatego na ostatnich kilku nie bylem.
Tak jak wczesniej pisalismy to ma byc spotkanie a nie popijawa do nie przytomnosci, ja do tego nie dopuszcze, a jak ktos by chcial szybko skonczyc to da sie zalatwic.
Blablabla... widac za krotko mnie znasz by cokolowiek o mnie powiedziec... no ale coz... trudno. Tylko raz w zyciu mi sie cos takiego zdarzylo, daaawno daaawno temu ;]. Jak zawsze to ja zostawalem do konca imprezy, no ale olal to (czy to na miescie, czy to domowka).
Podsumowujac, ci ktorzy traktuja czesc moje posty super powaznie, niech w cos zainwestuja... skoro nie dostrzegaja zwyklej metafory w moich wypowiedziach... a po szczegoly odsylam do pierwszego posta zwiazanego z tym watkiem. Byc nie musze... zreszta...
Aaa i jeszcze jedno... jest jakakowlwiek mozliwosc schlania sie piwskiem? Bo ja takowej nie widze... fakt faktem dobry humor to tak, jakies schizy to tak... ale doprowadzenie do stanu niewazkosci - nierealne ;] . AMEN
Aaa i jeszcze jedno... jest jakakowlwiek mozliwosc schlania sie piwskiem? Bo ja takowej nie widze... fakt faktem dobry humor to tak, jakies schizy to tak... ale doprowadzenie do stanu niewazkosci - nierealne ;] . AMEN
Haha, zabiłeś mnie tym stwierdzeniem xD.
Kira załóż sobie bloga czy coś... Wybacz ale nie znoszę takiego ględzenia, zwłaszcza nie na temat.
Nie chcesz przyjść, to nie przychodź, bez sensu jednak toczyć na dysputy na ANSI. Imo lepsze gg, irc czy cuś do tego.
Ten temat na pewno czemuś takiemu nie służy. Spotkania nie są po to by się schlać, ale by się spotkać porozmawiać we wspólnym gronie.
Czasem nie warto szukać głębi tam, gdzie jej nie ma. Niż doszukiwać się wszędzie podwójnego dna.
Na pewno sie w ten sposób zaoszczędzi na cennym czasie, nieporozumień czy takich tam...
Bo nie wiem co takiego wnosi temat, kto jaką ma głowę i ile zdoła/nie zdoła wypić. Więc z całym szacunkiem. Zamiast odpisywać w takim tonie,
spożytkuj ten czas, na to, co tak lubisz/kochasz ~ fansubing,zamiast wypisywać takie rzeczy.
ANSI to nie dział wymiany się doświadczeniami alkoholowymi.
Więc prośba, daruj sobie takie teksty.
Do tematu: 24-25 maja powiadacie? Dam znać w przeciągu tygodnia czy mi to pasuje czy nie.
Do tematu: 24-25 maja powiadacie? Dam znać w przeciągu tygodnia czy mi to pasuje czy nie.
no jo wstępnie tak póki co mi również pasuje akurat uda mi się uporać z wszelkimi sprawami związanymi z lokalem
jejku będzie ciekawie... a tydzień później juwenalia hehe...
~kira żal.pl? xD zachowujesz się jak napalona trzynastolastka w tandetnej dyskotece mająca okres... ech... brak słów...
24-25 maja
O jak miło, urodzinki mi wyprawiacie
Dostanie zielone żabki :):):) kto był na pierwszej imprezie pamięta efekt ;)Grina
Ojoj ostro pogrywasz Banks
Jak nigdzie nie wyjadę to oczywiście się pojawie Isek, zaklepuję łóżko jak co
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Niestety 24-25 bede na wyjezdzie wiec mnie raczej nie bedzie(zal tylek sciska ale juz zaklałem sie na wszystkich bogów że do tego cholernego lasu pojade)
Ja strasznie chciałabym się pojawić, ale nie wiem jak z terminem na razie, bo jestem w trakcie załatwiania sobie umowy o pracę... Poza tym mam spory kawałek do Poznania 100 km w linii prostej :/... no i ja za płochliwa dziewucha jestem, żeby tak sama w nieznane jechać
Ja strasznie chciałabym się pojawić, ale nie wiem jak z terminem na razie, bo jestem w trakcie załatwiania sobie umowy o pracę... Poza tym mam spory kawałek do Poznania 100 km w linii prostej :/... no i ja za płochliwa dziewucha jestem, żeby tak sama w nieznane jechać
Oj tam płochliwa, wystarczy dojechać do Poznania a tam już się Tobą zaopiekujemy
A co do 24-25 - kurde chciałem jechać do domu na dł. weekend, ale najwyżej wrócę 24 na imprezkę ;]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-05-08 14:16:52)
Zobaczę, jak z kasą będzie. Jak wpadnie coś do kieszeni po drodze, to wpadam na pełnej Tylko bym się musiał u kogoś na podłodze uwalić do rana, bo w nocy ciężko byłoby do Leszna wrócić
"Skazany na zajebistość"
Zobaczę, jak z kasą będzie. Jak wpadnie coś do kieszeni po drodze, to wpadam na pełnej Tylko bym się musiał u kogoś na podłodze uwalić do rana, bo w nocy ciężko byłoby do Leszna wrócić
Ja mam miejscówkę wolną zawsze (prawie zawsze)... materac dla pielgrzyma ;p
To ja mam ponad 200 km do Poznania... ale pociągi nie takie drogie:D Jak mnie ktoś tam będzie chciał, to i mogę zjechać, jak będzie kasa, jako gość specjalny "zza województwa". XD
Może i ja bym wpadł na kilka godzin. Nie mam ochoty jechać na długi weekend do domu, ale u mnie to zależy od chwili. Kapryśny jestem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Niestety 24-25 bede na wyjezdzie wiec mnie raczej nie bedzie(zal tylek sciska ale juz zaklałem sie na wszystkich bogów że do tego cholernego lasu pojade)
chcesz to ci przyniosę las i nie będziesz musiał jechać i powiesz że już jesteś w lesie
To ja mam ponad 200 km do Poznania... ale pociągi nie takie drogie:D Jak mnie ktoś tam będzie chciał, to i mogę zjechać, jak będzie kasa, jako gość specjalny "zza województwa". XD
Może i ja bym wpadł na kilka godzin. Nie mam ochoty jechać na długi weekend do domu, ale u mnie to zależy od chwili. Kapryśny jestem.
Było by miło, im więcej osób, tym lepsza zabawa
Dolicz 30 zł wiesz za co ;] - od kiedy takis chetny na przyjazdy... a do mnie łosiu wpasc nie chciales, bo niby kasy brak :/
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-05-09 01:23:44)
Hatake napisał:To ja mam ponad 200 km do Poznania... ale pociągi nie takie drogie:D Jak mnie ktoś tam będzie chciał, to i mogę zjechać, jak będzie kasa, jako gość specjalny "zza województwa". XD
Dolicz 30 zł wiesz za co ;] - od kiedy takis chetny na przyjazdy... a do mnie łosiu wpasc nie chciales, bo niby kasy brak :/
No wiem, o tym też pomyślałem. Nie będę się już kłócił, że to i tak ma być 25 zł, bo chce mieć od ciebie spokój już o to:P A do ciebie? Co? Kiedy? Byłem tydzień na twojej chacjendzie, starczy, tymbardziej mi.