#541 2008-04-25 22:23:58

B4RT3K
Użytkownik

Odp: Spotkanie warszawskiej gromadki ansi?

I co ja mam powiedzieć? wszystko zostało powiedziane:P Ja się bawię dobrze tak jak reszta załogi smile

#542 2008-04-25 22:29:48

Przemek3
Użytkownik

co by tu jeszcze dodać? spotkanko się rozkręca i oby tak dalej:)
pozdro dla smoczka:)

#543 2008-04-25 22:34:28

waski_jestem
Użytkownik

taaa. ale ja powtorze slowa mbell'a, hentaiom mowimy NIE. chyba musimy znalezc wiecej kobiet, ktore sa u nas na forum i zyja w warszawie, bo inaczej spotkania z 12 facetami sa nie do wytrzymania smile_big

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#544 2008-04-25 22:49:34

Quithe
Użytkownik

Ciąg dalszy spotkania: wszyscy gadają, porobiły sie grupki. Kilku maniaków zaczęło wybierać muzykę i się zastanawiam, co to za gówno teraz leci jezor Zaraz wychylimy kolejnego kielona bezbarwnego płynu, a po nim zapuścimy pierwszy ep Kaijiego xD Kemonozume przyjęło się świetnie. MAŁPA RZĄDZI smile_big Mamy tutaj małe rozrzucenie, bo częśc chce oglądać Crimson Climax, część nie, ale jak będzie, wyjdzie w praniu oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#545 2008-04-25 23:42:52

rutek
Użytkownik

a ja dotarlem na wilanowska (thx waski - po minucie zapomnialem co mi mowiles i szedlem na zywiol...) spotkanko mile, ciesze sie ze ucieklem przed hentajami smile mr Q zapytaj ile ja kielonow bezbarwnego wypilem, potem komentuj jezor thx dla tandemu za ogarniecie smile

#546 2008-04-25 23:55:28

hikikomori
Użytkownik

Tak mi się wydaję, że na mnie spadnie odpowiedzialność ogarniania;/ Hentajów nie będzie, nie podniecać się:P Nie jesteśmy podli i nikogo nie będziemy gwałcić bez jego zgody;] Czy impreza jest jak trzeba, to jutro przeczytam:) Na razie leci jakaś muza, niewiele luda uciekło (niektórzy muszą nakarmić szynszyle, nie?:P) Coś tam jeszcze w kielonach chlupie. Tematy do rozmów nie wygasły... zgadnijcie jakie przewodzą... Mam nadzieję, że sąsiedzi na 997 nie zadzwonią, bo frekwencja dopisała:D To chyba tyle od H;]

#547 2008-04-26 00:46:27

rutek
Użytkownik

koszatniczki nie szynszyle do jesnej ciasnej! ale wiem ze mi to na zlosc robicie jezor dotarlem do domu i wytrzezwialem.. i jeszcze jakiegos pedofila co sie do 3 dziewczynek po 13-14 lat zalecal, podbilem w banie i wyjebalem mu z bara. przynajmniej sie zgasil ostro smile hehe szkoda ze po drodze wytrzezwialem... smile

#548 2008-04-26 03:10:46

hikikomori
Użytkownik

Jeśli to nie jest konfabulacja, to normalnie Opatrzność Cię od nas wygnała, obrońco cnoty lolitek;) Mam nadzieję, że nie należały do tych, o których dziś słyszałam w radiu: "gimnazjalistki w agencjach towarzyskich" i że im klienta nie przepłoszyłeś. Taaa... to jest obrzydliwe,to co piszę, ale świat ludzi ogólnie jest obrzydliwy... Właśnie 7 facetów ogląda Crimson Climax... Dyskusja: powinno być "Nie tam!" zamiast "Tam nie!"... Budujące, prawda? Nie jestem pewna, czy zechce mi się jak zwykle opisywać przebieg zdarzeń.

#549 2008-04-26 04:56:33

Quithe
Użytkownik

Godzina jaka jest każdy widzi jezor Moje kochanie odpadło, ogarnąłem trochę chatę (zdjęcie oczywiście będzie jezor). Gdy wszyscy przeciwnicy hentajców wyszli, raźno wzięliśmy się za oglądanie Crimson Climax, i chociaż był to henai, fabuła przerosła większość osób oglądających te trzy epki (zdarza się jezor). Za oknem widzę, że świtać zaczyna, chyba czas się położyć. Jedyne co zostaje, to stwierdzić oczywisty fakt: trzecie spotkanie warszawskiej ekipy ANSI znowu było udane, a jakże by inaczej) smile_big No i nie ma to jak reklamować własne wydawnictwa napisowe oczkod O ile dobrze pamiętam, na początku było 13 osób i ta ilość nie zmieniła się przez dość długi czas. O ile pamiętam, pierwszy odpadł jarający jak szalony szlugi gryzoń jezor (widziałem tylko dwa kielony, jeżeli było więcej, nie liczą się xD) Myślę, że wszyscy wrócili do domów bez problemów, a rano obudzimy się bez kaca oczkod
To y było na tyle, pozdychały motyle jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#550 2008-04-26 05:10:26

DUDi
Użytkownik

Dotarłem już szczęśliwie do pokoiku i potwierdzam fakt nagłego i niespodziewanego rozjaśnienia się na zewnątrz. smile
Napisy do hentajca oczywiście na bardzo wysokim poziomie, chociaż nasza mała grupka (mimo iż w stanie niekoniecznie wyjściowym) wyłapała ze dwa czy trzy błędziki. oczkod
Spotkanie uważam za bardzo udane, już czekam na następne...

P.S.
Z tego, co widzę, na ANSI jestem tylko ja i Quithe. smile_big

#551 2008-04-26 08:34:59

Przemek3
Użytkownik

ja właśnie wstałem:P spotkanie, jak pisał Quithe, bardzo udane:)
trzeba teraz zacząć szukać terminu na kolejne spotkanie i hentajca do oglądania:)

#552 2008-04-26 10:29:25

DUDi
Użytkownik

Wstałem. Znowu obudziłem się z wiśniowym posmakiem w nozdrzach. Ogólnie wyglądam, jakbym miał czerwoną musztardę na brodzie (;)), ale jest OK - nie ma nieprzyjemnych symptomów poimprezowych i nawet się wyspałem. smile

Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-04-26 10:29:43)

#553 2008-04-26 10:35:11

qwig
Użytkownik

Dopiero teraz wstałem (czytać o 9:10, śniadanie trza było zjeść), nic mnie nie boli (oprócz palca, którego upier.. o coś ostrego - ale nie odpadł, to jest dobrze) :> W głowie oczywiście "co ja robiłem, ile wypiłem" (a tego musiałem nie oszczędzać, skoro na shellu zapomniałem hasła usera i logowałem się na roota, który ma dłuższe i trudniejsze xD No i nawet za fajki chwyciłem :< ). Anyway, wielkie, wielkie, WIELKIE dzięki wielkim gospodarzom - dość spory burdel zrobiliśmy (rozlane piwo, wysypana popielniczka), do tego pewnie wszystko jest upi.. ubarwione żarciem, a oni przyjmowali to ze stoickim spokojem ^^ (albo inaczej, ze szmatowym oraz szufelkowo-zmiotkowym spokojem).

A co do Wąskiego i hentajów - jego odpowiedź to "HELL NO", ale "HELL NO" -> "HELL O" -> "HELL 0" smile

A, właśnie - wyglądam na 18/19 lat, to oni po kilku "panach mniejszych" mnie postarzali. Zresztą, sami okularnicy tam byli, a kto tam by wierzył czterookim oczkod

Ostatnio edytowany przez qwig (2008-04-26 10:37:53)

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#554 2008-04-26 10:57:13

Hiroyuki
Użytkownik

No dobra, wstałem, (o dziwo, bez bólu głowy i kapcia w ustach) pora więc na krótkie podsumowania z mojej strony. jezor
Kolejne udane spotkanko, na którym udało mi się wytrwać całkiem długo, przy okazji niczego nie rozlewając, nie wysypując, ani nie paćkając smile (mimo to sprzątania pewnie i tak trochę będzie). Ostały mi się nawet 2 browary, które i tak zostawiłem gospodarzom smile_big

Powrót do domu odbył się bez przeszkód (mimo, iż podróż nocnikiem do najprzyjemniejszych nie należy).

Czekamy teraz na zestaw kompromitujących fotek oczkod

Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ub-3.gif

#555 2008-04-26 10:57:31

Lala_17
Użytkownik

Widze ze bawiliście się znów świetnie:P.Za pare tygodni pewnie kolejne spotkanko[slina]

#556 2008-04-26 11:03:03

Winged
Użytkownik

Super, że się fajnie bawiliście. smile Ale piszę, bo sobie coś przypomniałem:

qwig napisał:

A, właśnie - wyglądam na 18/19 lat, to oni po kilku "panach mniejszych" mnie postarzali. Zresztą, sami okularnicy tam byli, a kto tam by wierzył czterookim oczkod

Środa, wyszliśmy z egzaminu z prawa międzynarodowego publicznego i poszliśmy na toruńską starówkę na lody. Podchodzę w garniturze, a sprzedawczyni się pyta: "I jak poszedł ci ten test?" - w środę pisali testy gimnazajlne. smile_big A ja: "A dobrze, ale teraz to z egzaminu na studiach." Pani: "Przepraszam, tak młodo pan wygląda."

Ostatnio edytowany przez Winged (2008-04-26 11:04:35)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#557 2008-04-26 12:12:17

hikikomori
Użytkownik

Wstaliśmy i nie mamy kaca!!! xD I owszem, niezły bajzel został, ale przynajmniej wiadomo, skąd się wziął i że porządnie na niego zapracowaliśmy:) Zdjęcia przejrzeliśmy, Serj jak zwykle fotogeniczny i często występujący i chyba zostanie nadwornym fotografem. Polecą, jak już ogarniemy chatę. Nie wiem, czy wstawiać zwyczajowy reportaż, niewiele osób chyba interesuje nasze chlanie:P Chociaż jest jedno, które mi się spodobało szczególnie, więc może jednak... Aha, przybyły też nowe twarze. No dobra, się zobaczy. Impreza super, wypadkami się nie przejmujcie, nasza wykładzina niejedno już przeszła to i to zniesie:) Dobrze zaczęliśmy łykend, nie?

#558 2008-04-26 12:42:29

B4RT3K
Użytkownik

Ja też już wstałem jezor Impreza była świetna, co tu więcej mówić. Dziękuje gospodarzom za ugoszczenie i reszcie, że nie zjadła mnie żywcem smile Ja chce jeszcze raz jezor

#559 2008-04-26 13:40:42

Quithe
Użytkownik

Pierwsza część sprzątania w postaci wynoszenia naczyń i mycia śmieci zakończona jezor Czeka mnie jeszcze odkurzanie i odplamianie wykładziny xP Tak mi sie przypomina tekst Henrey'ego Rollinsa, który rzucił podczas występu w Berlinie: "W domu też nie potraficie utrzymać nic w rękach? Szklanki wypadają wam tak samo, jak butelki tutaj?" smile_big

Dzisiaj luknąłem na przyniesione mi przez Filippiarza włosy, jest ich dużo!!!, mogę zacząć się odbudowywać smile_big
Koni, wielkie dzięki za tę pakę tytoniu oczkod
Hiro, browary będą bardzo dobrą rzeczą po zakończeniu odgarniania chaty smile_big I szlag, nie zgraliśmy sobie Ality... Nic, poszukam jakiegoś ripa, jak nie znajdę, to przypomnę Ci, żebyś wziął na następne spotkanie.
B4rt3k, dzielnie się trzymałeś jak na nowego, Koni znowu ma kilka fotek z przysypianiem oczkod

No nic, zostaje czekać na następne spotkanie, myślę że trzeba by to zrobić przed sezonem letnim, bo się porozjeżdżamy w tym czasie. Jak komuś wpadnie do głowy ciekawy pomysł, to się nie krępować, tylko tu zapodawać, bo ekipa mocna xD Oby tym razem Smoczek i Proryba z koleżankami się też pojawili, będzie komplet oczkod
A, zdjęcia postaram się wam porozsyłać jeszcze dzisiaj smile

P.S. ~Lala_17, się nie śliń jak pies na kość, bo i tak cię na stówę nie będzie, po prostu to wiemy jezor

#560 2008-04-26 15:17:42

Ichigo_Bleach
Użytkownik

Uch Wstałem o 13... i od razu w krąg podejrzeń XD Ale dobra soczku nie wyczuli.. Lecz to był ostatni raz już. Spotkanie świetne, ja nie wiem jesteście tak gościnni Tandemie że nie wiem XD Szacun dla was i w ogóle XDD Jak zwykle rozmowy na ciekawe tematy, dobra muza, bezalkoholowy alkohol i dobre towarzystwo XD Teraz musze troche odczekać z następnym spotkaniem zeby tutaj emocje opadły bo mnie nie puszczą XD Zostawiłem jedno piwo w lodówce XDD nie wypiłem go jednak ^^ A i jeszcze XD Wkręciłem się w EDENa no ale przeczytałem tylko 82 strony smutny

No nic Pozdro Ekipa XD Aha Lala nie gadaj tylko wpadnij chyba ze boisz sie ze coś odkryjemy XD że np. masz inną płeć niż tutaj podaną XD i wiek też XD buhaha no nic XD wpadaj i nie śliń się bo mi sie Crimson przypomina XD

metallica0005.jpg

Stopka forum

© Animesub.info 2024