Nie jesteś zalogowany.
Czy jest tu ktoś korzystający z "daiphyer.com"?
Miałem tam konto daaawno daaawno temu... Ale skasowali z powodu braku aktywności ...
A teraz potrzebne jest zaproszenie... Mógłby mnie ktoś poczęstować jednym?
Chętnie poczęstuje tylko że ja tam żadnej fukncji na zaproszenie nie widze:/ nie ma gdzie wklepać maila czy coś. Jak mnie nakierujesz (możliwe też że mam za niska range do wysyłania zaproszeń) to chętnie wyśle
EDIT:
Podaj maila. Trzeba mieć 25 postów na jedno zaproszenie, mam 20 za 2 minuty bedzie 25 tam to można spamować, nie to co tutaj
Ostatnio edytowany przez Sedno (2008-04-23 23:47:43)
trzeba sie zarejestrować...z tego co zauważyłem
problem w tym ze juz sie zarejestrowalem i dalej nie moge:/
werewolf tez mógłbym prosić o zaproszenie ?
a ja tam przy rejestracji 1 rzeczy nie qmam....jest tam jakies pole pod polami, gdzie sie maila podaje i nie wiem co w tym polu wpisać...jakis imie chyba...niestety ruskich liter nie znam
imie jakie ma byc wyswietlane:) ja juz problemu nie mam (narazie) mam torent:)
ja ściągam torrentami. tu jest stronka z której ściągam. nie trzeba sie rejestrować ani nic a wszsytko jest tam umieszczane bardzo szybko. szybko się sciąga.
Już ściągnąłem Shippudena Muvie.
Już w Średe wieczorem bleacha umieszczają i w Czwartek wieczorem Nowego Shippuudena.
A oto ona
HTTP w nazwie tematu wskazuje na torrenty? poza tym, chyba każdy zna dattebayo.com, bo, zdaje się, tylko oni naruta tłumaczą... i wcale, że nie umieszczają w środę wieczorem Bleacha w środę wieczorem można RAWa dostać, a ich tłumaczenie wychodzi koło drugiej nad ranem w czwartek . A to, czy szybko się ściąga zależy od seedów. Spróbuj ściągnąć np. odcinek Bleacha sprzed 3 miesięcy, a już nie będzie tak szybko
dzadzar ale w czym dokładnie problem?? niezapisująci się pliki na dysk czy po prostu niewiesz gdzie znależc linki??
gdy klikam na download to zamiast się normalnie ściągać plik zapisuje mi się na dysku od razu a jego waga to ok 1kb.
trzeba się zarejestrować.
rejestracja nic nie daje. przynajmniej mi.
mi tez nic nie daje i z tego co widze to trza miec tam albo konto VIP, albo po prostu linki sa martwe i tyle...
Ja robię tak:
1. Srawdzam ścieżkę do kilku kolejnych odcinków danej serii.
2. kopiuje ściężke jednego taiego odcinka.
3. Wklejam do notatnika lub ewentulanie do FlashGeta i leci.
W notatniku robię sobie linki do kolejnych odcinków, aby łatwiej było mi je wklejać do FlashGet'a.
Kite w wersju uncut... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:)
Kite w wersju uncut... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:)
Kite uncut
Trzeba się zarejestrować
Moja stronka nadal budowie diabel-upload raczej nie zostanie szybko skończona ale coś już na niej jest.
Ostatnio edytowany przez diabel (2008-06-29 23:21:09)
Nie widzialem tutaj jeszcze tej stronki wiec podaje.
http://getfansub.com/wiki/Category:Anime
Maja duzy zasob i jakosc wszystkich filmow zdaje sie byc dobra.
Dodatkowo daja odrazu OSTy i inne dodatki, czyli wszystko w kupie.