Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Nie jestem za piractwem ale jeżeli anime kosztuje tyle kasy i na dodatek napisy do niego są w kiepskiej jakości to nie ma sensu go kupować, swoją drogą ciekawy jestem jaką wersje Gundama Seeda ma Mavet bo nie wydaje mi się by miał oryginała.
Swoja droga to ja wlasnie kupuje ^_^ mam juz 2 cdki z Anime Virtual ^_^ teraz zbieram na reszte ^_^ fakt tlumaczenia nie sa najlepsze ale za to przynajmniej moge sobie powiedziec ze cos zrobilem w kierunku zeby rynek anime rozwinol sie ^_^ a kupuje poniewaz po 1 nie chcialo mi sie sciagac ;p a przyznaje sie ogladalem caly GS na Youtube bo byl a po 2 fajnie miec te kilka sztuk orginalnych anime ^_^ po 3 to moja jedna z ulubionych seri wiec... :]
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-01-28 16:28:06)
No dobra obroniłeś się przed zarzutem oskarżania innych w wypadku kiedy i ty jesteś winny.
Ostatnio edytowany przez malkor (2007-01-28 19:04:40)
Mówiąc o zamykaniu tematu, piratcwie i takich tam, przeczycie sami sobie. Po co się oszukujecie myślą, że skoro nie jest zlicencjonowane, to można, a jak ktoś w Polsce wyda, to edit:nie[baka]. Sami jesteście piraciarzami, a przynajmniej paserami, czyli tak czy inaczej kradniecie czyjąś myśl twórczą.
Ostatnio edytowany przez Individual (2007-01-28 20:51:34)
Mówiąc o zamykaniu tematu, piratcwie i takich tam, przeczycie sami sobie. Po co się oszukujecie myślą, że skoro nie jest zlicencjonowane, to można, a jak ktoś w Polsce wyda, to edit:nie[baka]. Sami jesteście piraciarzami, a przynajmniej paserami, czyli tak czy inaczej kradniecie czyjąś myśl twórczą.
Nie podchodź bez kija.
ja mam pytanie, można tego Seeda zacząć oglądać ot tak, bez żadnej wcześniejszej znajomości Gundamów? czy muszę przedtem obejrzeć tych kilkanaście innych serii i kilkadziesiąt filmów, żeby cokolwiek zrozumieć xD
ja mam pytanie, można tego Seeda zacząć oglądać ot tak, bez żadnej wcześniejszej znajomości Gundamów? czy muszę przedtem obejrzeć tych kilkanaście innych serii i kilkadziesiąt filmów, żeby cokolwiek zrozumieć xD
Przede wszystkim za dużo nie myśl oglądając Gundamy, a niewykluczone, że będziesz się dobrze bawił.
P.S. O ile się orientuję, Seed dzieje się w alternatywnym (w stosunku do wcześniejszych Gundamów) universum, więc znajomość pradawnych serii nie jest konieczna. Niektórzy nazywają Seeda rimejkiem Zeta w alternatywnym wszechświecie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-01-28 22:17:07)
Obi ...jak to nie mysl za duzo ? ogladales w ogole ta serie ? ...
grejpfrut mozesz spokojnie bez wczesniejszych gundamow ogladac ta serie ^_^
Wiek kos cos moze na temat trzeciej serii Gundam Seed'a? Wczesniej chodzily pogloski ze ma byc, a teraz nic. Wlasnie po raz setny obejrzalam obydwie serie (tym razem z bratem ) i napalilam sie na trzecia.. ja chce Yzaaka..
I czy ja dobrze WIDZE?! Kira w mundurze ZAFT?! I czemu Yzaak sie usmiecha?! Boze...
To ending z OVA (sequela destiny ) btw. wie ktos skad mozna go sciagnac?[Kidou Senshi Gundam SEED Destiny Final Plus: The Chosen Future]
e:pomylka -post nizej a wie ktos skad mozna sciagnac Kidou Senshi Gundam SEED Destiny Final Plus: The Chosen Future , tylko zeby mial mniej niz 100 MB
Ostatnio edytowany przez Wrona (2007-02-11 10:07:16)
nie to nie jest z Final Plus'a... to ze special edition 4...
a ja dorwałem już Volume 1,2,4 poszło 150 zeta ale ile szczęścia w moim sercu xD DVD są rewelacyjne (jeżeli ignorować perełki polskiego tłumaczenia) i nie żałuje, że kupiłem. W lutym kupie kolejny volume i tak powoli wszystko skompletuje.
a ja dorwałem już Volume 1,2,4 poszło 150 zeta ale ile szczęścia w moim sercu xD DVD są rewelacyjne (jeżeli ignorować perełki polskiego tłumaczenia) i nie żałuje, że kupiłem. W lutym kupie kolejny volume i tak powoli wszystko skompletuje.
I tą opinią mnie także przekonałeś. Zbieram kase juz.
I tą opinią mnie także przekonałeś. Zbieram kase juz.
Świetnym plusem jest to, że w DVD masz 4 stronny BOOKLET i w każdym volumie masz na nich inne informacje. Mozna tam znaleźć opis całkowitej hierarchii miast PLANT-u nazwy oraz funkcje. Również mape kosmosu opis kolooni oraz daty historyczne. Zaś na płytach masz opisy Gundamów oraz bohaterów. Również architekture wnętrza i inne bajery... na jednym volumie mało niby...ale już na kilku zbiera sie tego cała masa.
Poszukuje muzyki z GunDam Seed,które śpiewa Lacus,szukam wszędzie i tylko jakieś amv i filmiki.Proszę o jakiś link,za pomoc Arigato:):)
która dokładnie piosenka Lacus (bo jest ich kilka) Daj jakiś fragment to ci wyślę albo gdzieś wstawię
która dokładnie piosenka Lacus (bo jest ich kilka) Daj jakiś fragment to ci wyślę albo gdzieś wstawię
Shizuka na Yoru ni...,Emotion tyle że to jest Meer Campbell.A najlepiej to wszystkie:P:P
poszukaj tutaj, może znajdziesz
http://gendou.com/amusic/?filter=gundam+seed&page=1
KDE4 ssie
shizuke nie wiem czy mam ale emotion mam na pewno, w razie czego pisz na priva to ci przesle
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna