Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]A co z pomysłem oceny napisów do pewnego hentajca?[/quote]
- własnie, właśnie?!?!?!
OK.
1. -> Zbiórka Sahara.
2. -> Zaopatrzenie -> Albert
3. -> Najazd na chatę
4. -> ...
Tytoń może mi się uda zdobyć.
Jeśli ktoś nie wie gdzie jest ten kebab, to można wyjść po tą osobę, jeśli będzie blisko metra Centrum, lub Mc'D na Świętokrzyskiej.
Anime makes you stupid
ehh a juz sie przestraszylem ze jednak spotkanie nie wypali . Dobra w takim razie ja bede na pewno. W piatek jestem w robocie do 18 [janki], ale chyba powinienem zdarzyc na 19 do centrum. Wydaje sie, ze do listy mozna by dopisac Hiroyuki'ego i ewentualnie mbell'a [z tym ostatnim musze sie zgadac przez telefon]. Co do Ality, to ja niestety nie posiadam co znaczy ze nie ogladalem, co z kolei daje mozliwosc obejrzenia Skoro zaczelismy pytac czy ktos ma to i ja zapytam, ma ktos "Armitage III", bo znajomy chcial obejrzec. Niestety netu nie bede mial az do piatku [po robicie pozyczam iplusa:D] chyba ze jutro uda mi sie wpasc na stara uczelnie i udajac studenta skorzystac z netu. przeciwnym razie mowie "na razie i piatku".
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
OK, oczywiście można mnie dopisać do listy, co do mbella - trudno powiedzieć, możliwe, że wpadnie na chwilkę, przywitać się i tyle.
Alitę mam, Armitage też (zarówno Polymatrix, jak i Dualmatrix), co wiąże się niestety z tym, iż owe tytuły już widziałem ale jeśli bardzo chcecie to i tak przyniose ^^
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
No to już jutro
Teraz zostało mi tylko przestudiować wasze zdjęcia żebym nie miał problemów z rozpoznaniem was Nie chcę wyjść głupio i zapytać jakiegoś obcego
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2008-04-24 20:43:35)
Jakoś sobie dam rade:) Gdyby jednak było inaczej zostanie mi krzyczenie na całe gardło waszych nicków
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2008-04-24 21:16:22)
zawsze jest to jakies rozwiazanie [uff udalo sie dorwac internet z roboty ]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
B4RT3K - zrób sobie taką wielką tabliczkę z pokemonem i kukurydzą, powinno wystarczyć ^^.
A jeżeli byś chciał wołać nicki, to mojego nie wołaj, sorry, że tak późno (do dziś nie miałem pewności jak to będzie wyglądać), ale ja jednak nie będę miał możliwości bycia na tym spotkaniu... ale, ale - co się odwlecze, to nie uciecze, tylko jakby ktoś mógł to niech mi walnie PW o następnym spotkaniu (mam nadzieje, że szybko będzie xD), bo mam pewne problemy z netem ^^".
Nom, no to miłej zabawy ludziska i nie zamęczajcie Waskiego hentajami xD.
gdzie jest ta sahara? ale tak lopatologicznie plis.... domyslam sie, ale nie mam zamiaru pojsc i was nie znalezc... najlepiej nr tel na pw do kogos by sie przydal ( do takiej ogarnietej osoby ktora tam dosc wczesnie bedzie) pytam sie bo nie moge przegladac watku wstecz...
Sahara jest koło skrzyżowania Marszałkowskiej z Królewską. W sumie jak ktoś nie wiem, to niech zbierze się koło skrzyżowania Marszałkowskiej ze Świętokrzyską, koło metra i zadzwoni/zaesemesuje do mnie - <buch, ni ma xP>
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-08-05 16:42:02)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
to miejsce gdzie w styczniu na wczesniejszym spotkaniu wpierniczalismy kebaba, jaralismy szisze a potem udalismy sie do alberta itd? tak cos mi sie kojarzy..
Ichigo_Bleach - mapa mi sie nie przydala, bo nie moge jej obejrzec na telefonie..
Moglibyśmy być, jednak zdecydowanie później (koło 21-22). Mam nadzieję, że to nikomu nie przeszkadza. Poproszę jeszcze o nr tel.(na PW) by się skontaktować (nie mam 100% pewności jak trafić do gniazdka naszego tandemu ).
Tak wstępnie proponuję jakiś wspólny wypad podczas juwenaliów. (Sensowne wydają się Ursynalia 9-10 maja i tzw. impreza główna 17 maja).
Ostatnio edytowany przez prorobo (2008-04-25 13:02:37)
to miejsce gdzie w styczniu na wczesniejszym spotkaniu wpierniczalismy kebaba, jaralismy szisze a potem udalismy sie do alberta itd? tak cos mi sie kojarzy..
Tak, to dokładnie to miejsce.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
sieeedzimy,gadaaaamy... nie jest nudno
Dorwałem się do kompa, to trochę napiszę.
Na początku jak zwykle odwiedziliśmy Saharę, a następnie Alberta (uzupełnić zapasy).
Jest bardzo przyjemnie, skończyliśmy oglądać pierwszy ep Kemonozume, vodka+pivo+szisza na okrągło. Niestety kilka osób nie chce się zgodzić na seans Crimson Climax (choć jeszcze jest w planach - w końcu trzeba ocenić napisy Tandemu HQ), a Wąski dodatkowo neguje kolejny pokaz Hell 0.
Atmosfera świetna, ale teraz oddaję już klawiaturę następnej osobie.
Ja chce hentaia!!!! Ale Wąski stanowczo mówi nie!
Jak Dudi napisał jest całkiem sympatycznie (qwiq mówi, że gramy w bierki, ale takowych nie widzę^^')
Hmm... qwiq ma 18 lat, a wygląda na 23. LOL ^^" - mówi, że jest tak bo nie golił się, ale mu nie wierzę.
Dudi mówi, że nieletnich nie ma!
Ja mówię, że B4rt3k dobrze się bawi xP
Dobra, ja lecę, bo zajmuję neta :]
Anime makes you stupid
No więc tradycji stało się zadość XD Lecimy z wpisami. Bezalkoholowa wódka leje sie więc jest dobrze XD W planach oglądanie Hentajców w sumie mi to wszystko jedno anime to anime Troche spasowałem z soczkiem bo musze do domu wrócić XD Co dużo mówić towarzystwo jak zwykle świetne, klimat jest xD Dobra schodze z kompa bo mnie męczą już XD Pozdro
Ostatnio edytowany przez Ichigo_Bleach (2008-04-26 15:04:13)
Fajnie fajnie ale hentajom stanowcze nie! Kemonozume tak. Hentaje w domu i kropka. Pozdrawaiam tych co nie byli.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny