Nie jesteś zalogowany.
Prawie 6 miesiecy temu wysłałem paczke 126 do "amanis'a" i oczywiscie paczka przepadła. A amanis'a nawet nie ma na liscie zablokowanych. Gorsze jest jednak to, że są na liscie tacy których często widać na forum ;| np Yaqb
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A są paczki z anime zwanym "Sailor Moon"?? Jak tak bym chciała się dowiedzieć ile one płyt dvd zawierają?? I czy są w formacie jak filmy dvd czy w avi formacie są one??
Ostatnio edytowany przez italiera (2008-03-29 19:47:56)
Mam prośbę do tych osób które miały paczkę nr 128 lub posiadają w swoich zbiorach Higurashi_no_Naku_Koro_ni_-_DVD_RAW epizod 13 by wrzuciły go na jakiś serwer ponieważ płytka z paczki jest uszkodzona i tego epizodu nie da się zgrać. Próbowałem różnych napędów i programów do odczytywania porysowanych płyt ale nic to nie dało. Nie wiem jakiej grupy jest to raw znam tylko rodziałkę 864x480 a we właściwościach pliku avi jest [HKGŁ|X2] [When_They_Cry][dvdrip][Xvid_mp3]. Z góry dzięki
mam zapytanie czy te listy paczek som aktualizowane bo raz zamawialem paczke i bylo co innego
Lista Paczek PDF
Lista Paczek HTML
Rozumiem, że mbell jest ostatnio zajęty i "nie odpowiada od razu", ale ja czekam od 04.04 na odpowiedź, na moją wiadomość, że otrzymałem paczkę. Nie chciałbym przez to blokować osoby od której ją otrzymałem i chętnie bym tą paczkę teraz wymienił na inną :/
Ktoś jeszcze ma podobne problemy czy tylko ja mam takiego pecha?
Oczywiście w międzyczasie jeszcze 2 razy przypomnienei wysłałem
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-04-16 22:56:35)
Cale Sailor Moon (5 serii) w .avi zajmuje 7-8 plyt dvd.
Cale Sailor Moon (5 serii) w .avi zajmuje 7-8 plyt dvd.
Iii?[baka]
Sorki sorki i raz jeszcze sorki ale mam taki "młyn", że nie wiem w co ręce włożyć.
Ale sie poprawię
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Polish_Spider napisał:Cale Sailor Moon (5 serii) w .avi zajmuje 7-8 plyt dvd.
Iii?[baka]
... i italiera otrzymał/a odpowiedź na swoje pytanie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Mam tylko takie male pytanko: paczka 57 to paczka z anime Sailor moon. Są to serie z polskim lektorem czy z napisami?
A są paczki z anime zwanym "Sailor Moon"?? Jak tak bym chciała się dowiedzieć ile one płyt dvd zawierają?? I czy są w formacie jak filmy dvd czy w avi formacie są one??
paczka zawiera 10 dvd równe są w formacie avi/mkv/ogm
Mam tylko takie małe pytanko: paczka 57 to paczka z anime Sailor moon. Są to serie z polskim lektorem czy z napisami?
nie, to nie są z lektorem tylko z napisami
mmm kiedy ja miałem paczkę 57 to wszytko było w avi na 11 DVD
No to mieliście szczęście dostać w łapki paczuszkę 57. Ja na nią czekam już od dłuuuższego czasu i najpewniej się nie doczekam . Szlak mnie trafia bo jestem przez to blokowana z innymi paczkami, nie ma jak brak kontaktu z poprzednikiem paczki, który powinien przekazać ją dalej
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2008-04-22 22:26:04)
Przepraszam za ciszę w eterze i brak mojej reakcji na wasze wiadomosci.
Wciąż odzyskuję system po totalnym "zwisie". Dopiero wczoraj uruchomiłem ponownie program rejestrujący paczki i odzyskałem bazy danych. Sądzę że jutro lub najdalej w piątek będę już on-line.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Widać wszystko wraca do normy. Dostałem upragnione potwierdzenie!
Oj Zjadacz... I co się chwalisz?:P Z ludzi w dobie postępującej choroby cywilizacyjnej stają się analfabetami społecznymi, (choćby czytają mniej książek, itp.). Nie dziw się.
Dobra, bo się offtop zrobił.
damian7110 - rada, pisz wolniej i korzystaj z pomocy słownika wbudowanego w przeglądarkę. Z sensem, tak by każdy cię zrozumiał.
Szykuję nową paczkę.
W skład niej wejdą:
Demon Prince Enma OAV MKV softsub [1-4] [A-fanrips] [704x480]
Gankutsuou -The Count of Monte Cristo - MKV Dvdrip [1-24] [KAA][704x480]
Gekijouban Clannad movie RAW MKV [Tv-Japan] [DVD_853x480_x264_AC3_5.1ch]
Gyakkyou Burai Kaiji RAW AVI - [ 1-26] [Tv-Japan][1280x720]
Les Miserables Shoujo Cosette - RAW AVI [1-51] [Tv-Japan] [1280x720]
Minami-ke - MKV softsub[ 1-13] [Ayako] [1280x720]
Mokke - RAW MKV [1-24][RAWka][1280x720]
Saint Beast OVA RAW AVI[1-4] [darkside-raws] [640x360]
Być może się w jednej paczuszce nie zmieszczę, więc podziele je na dwie. Paczka będzie gotowa pod koniec maja.
Ostatnio edytowany przez Rein (2008-06-09 13:01:28)
~Rein to że pisałem bez polskich znaków to chyba nie powód by komuś to wytykać, a jestem dyslektykiem.
Przy okazji gdzie mogę dorwać napisy do Zone of the Enders (z.o.e) bo paczka mi przyjdzie a ja nie mam napisów, a jeśli ktoś tworzył czy zamawiał paczkę to miał napisy. Pomocy!!!!!!!!
Anime Z.o.E na 99% ma angielskie napisy. Jeśli musisz mieć polskie to niestety przykrość.
Przed zamówieniem paczki radzę sprawdzić czy są napisy bo anime w paczkach w 80% nie maja dogranych napisów.
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś przetłumaczył tą serię.[okej]
Ostatnio edytowany przez mbell (2008-04-30 23:48:01)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Tak chce polskie napisy, bo gdy są nagrane hardsub-y to na mój odtwarzacz dvd ucina obraz i prawie ich nie widać a zmienić tego niemożna. A nawiasem szkoda że w paczkach niema polskich napisów, bo przecież ta strona jest od napisów do anime.