Nie jesteś zalogowany.
Wypad poza Wawę raczej musiałby się łączyć z przenocowaniem całej bandy, bo na taxę chyba niewielu by się szarpnęło. I co ty piszesz, o jakiejś abstynencji? Masz zamiar aż tak się poświęcać? Jak ktoś dotarł na miejsce, to powinien być również w stanie wrócić, nie? Teoretycznie;] Chyba, że masz traumę po ostatnim spotkaniu, to jestem w stanie zrozumieć;)
ech, znowu trzeba zbierać :< Na dziś mi każdy wariant pasuje, choć wolałbym żeby całość skończyła się nie o 2 czy 3, ale o 5 czy 6 - łatwiej wrócić będzie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
piszac dzialka, mam na mysli dosc duzy dom w ktorym jest biezaca woda, ktora wystepuje w dwoch wariantach: ciepla i zimna . Jest kominek i dosc duzo miejsc noclegowych. Problemem moze byc ewentualnie najazd dziadkow, ktorzy przyjezdzaja tam 2 razy w tygodniu. Jednak wydaje mi sie ze to mniej osiagalne niz spotkanie u mnie w mieszkaniu. Jednak nie bylo by goopio gdyby ludzie sie jakos zadeklarowali, na kiedy planujemy to spotkanie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jeśli można rzucić jakąś datą:
do końca kwietnia u mnie byłoby ciężko, ale od maja pasuje mi praktycznie każdy termin. Jednakże, jeśli coś ciekawego urodzi się na ten miesiąc, to postaram się zrobic tak, aby pasowało ;]
BTW: działeczki... ech :]
Anime makes you stupid
to jak ludziska?? Ten piatek odpada. Co sie tyczy 28 i 29 kwietnia, to niestety ta opcja tez juz nie aktualna , bo 28 szwagier zmusil mnie do zawezania rodzinnych znajomosci [czyt. czeka mnie ostre upojenie alkoholowe i kac] a 29 mam jednak robote. Tak wiec jesli mamy sie spotykac to wypada tylko nastepny piatek. Dajcie znac kto jst chetny, a kto odpada, zebym wiedzial na czym stoje. Co sie tyczy godziny, to niestety najwczesniej o 19, co i tak bede musial okupic zamiana zmian w pracy No chyba ze spotkamy sie dopiero w maju. Tak czy siak dajcie znac. A Dudi niech napisze czy na pewno moze zalatwic ten rzutnik.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja na chwilę obecną, nie mam nic w planach, ale myślę, że i tak mi nic na piątek nie wypadnie:)
więc jak coś, możecie się mnie spodziewać:)
Ale o co chodzi? Będzie termin to będzie można powiedzieć czy się da radę
Teoretycznie bomba sprawa i się piszę, ale jak to będzie konkretnie to ja wróżka nie jestem ^^
Edit: Ok, załapałem ^^ Ja mogę w dowolnym terminie.
Ostatnio edytowany przez filippiarz (2008-04-16 16:04:49)
Do końca kwietnia mam zawalone wszystkim, w co tylko mogłem wdepnąć, więc prawdopodobieństwo tego, że w piątek się pojawię jest naprawdę niewielkie (chociaż nie należy tego wykluczać, bo mogę się uprzeć i np. olać kolokwium z kwancików ). Co do rzutnika - problemów nie powinno być, zresztą nawet jak mnie nie będzie, Quithe wie co i jak.
My mamy problem, bo 24, czyli w czwartek, musimy być w Chełmie. W związku z tym nie wiemy, czy dotrzemy na piątek do Wawy. W tym tygodniu powinniśmy coś wiedzieć.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wrrróć! Nie spojrzałem w kalendarz. Jeśli spotkanko odbędzie się 25.04., to powinienem się pojawić (będę już wtedy po kolokwiach ), a pozostałe sprawy jakoś poprzekładam .
heheheheh i to mi sie podoba. Mam nadzieje, ze nasi 'zwyczajowi gospodarze' sie wyrobia. Poza tym jakos malo osob sie wypowiedzialo?? Moze mbell wpadnie sie przywitac, poznac nasza warszawska gromade i wypic piwo Ktos jeszcze chetny na piatek 25?
Dawno na ansi nie zagladalem xP.
25 mozliwe, ze i ja bede mogl, tylko potrzebuje znac konkrety (do ktorej i gdzie xD).
25 kwietnia mi pasi, postaram się również wyciągnąć mbella
Pozdro.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Dawno na ansi nie zagladalem xP.
Ano, tak dawno, że 2 przegapiłeś :<
Też 25 mi pasuje, kto zrobi listę ?
[cytuj]Ano, tak dawno, że 2 przegapiłeś :<[/quote]
Coz, jeszcze sie nadrobi xD.
w takim razie teraz czekamy jeszcze na informacje od ~Quithe i Hikikomori, chociaz jesli chcecie znac moje zdanie to ta wymowka o czwartkowym wujezdzie do Chełma jest slaba Przeciez tam sie jedzie okolo 4 godzin. Tak wiec mam nadzieje ze jednak uda wam sie wrocic, bo jak nie, to....
mi tez 25 pasuje
No to lista chętnych na 25.04:
Emlug
waski_jestem
qwig
Smoczek
Hiroyuki i mbell jak go ten 1 wyciągnie
DUDi
Przemek3
filipiarz
Ichigo_Bleach
B4RT3K "jakbyco"
(10+1 do wyciągnięcia)
Tandem HQ, koni - nie wiadomo czy będą mogli.
(jak coś pomyliłem, to gryźć!)
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-04-20 08:40:48)