Nie jesteś zalogowany.
Chodzi o DS? Bo nie kapuje... o.o
Nie wiem jakie DS, raczej DP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A no racja. xD
To się spytam przy okazji: będzie potem jakiś torek do Gintama w stylu 10-20, czy lepiej pobierać na bieżąco?
Lepiej pobierać na bieżąco, ale torek zbiorczy będzie, o ile te osoby, które wspomogły mnie przy seedowaniu epków 1-9, pomogą i później. Jak coś, to będzie 10-24. Czyli do końcówki pierwszego sezonu.
Zaczynamy również prace nad specjalem Gintama Jump Festa 2005, który to będzie można pobrać tylko jako fansuba [w odróżnieniu od subów do Gintamy, które są tu na ansi, ale te i tak nie są tymi, które są w hardach].
Jeden projekt z dniem dzisiejszym jest dropped. Tak, tak. Nic innego jak Shippuuden. Powodów zdradzać nie będę. Nie chodzi bynajmniej o to, że mi się
a) znudził
b) nie mam ochoty go tłumaczyć
c) nie mam czasu
Fajnie było, ale się skończyło. Trza się zabrać za coś innego. Tyle z ogłoszeń.
Macie może zamiar zrobić kolejnego batcha z Gintamą? Przez przypadek usunąłem folder i udało mi się odzyskać tylko 10 pierwszych epków. 11-15 poszło się jeb.. A torki oczywiście już pozdychały xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Macie może zamiar zrobić kolejnego batcha z Gintamą? Przez przypadek usunąłem folder i udało mi się odzyskać tylko 10 pierwszych epków. 11-15 poszło się jeb.. A torki oczywiście już pozdychały xD
Ja ich sam nie mam. A upnąłbym na jakiś serw.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-04-16 15:46:13)
Q, będzie batch z całą serią. xD
Q, będzie batch z całą serią. xD
...20 lat później...
~lb333, aż dziwne, nie dbasz o swój projekt xD
Karty przy Gintamie rozdaję ja. To ja grożę ludziom, leni zmuszam do roboty itp. dlatego też całość wychodzi w jako takim tempie
Quithe, poszukaj na anfo tematu o animcach na megaupload, bo ktoś wrzucił całość, aż do 14 epka na MU właśnie.
A torrent zbiorczy po 24 epku. Czyli niedługo
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-04-16 16:14:57)
~lb333, aż dziwne, nie dbasz o swój projekt xD
To raczej wynikło z tego, że od dawna nie mam miejsca na dysku, a czyste płyty, które miałem, poszły do śmietnika, bo na każdej wyskakiwał błąd. :/
Witam.
Cóż, trochę to trwało, ale czy się opłacało? Kto wie... Postanowiłem zrobić od nowa pierwsze dwa epy. Chodzi mi o to, że dodana została normalna kara i jest to cały hard, a nie tak jak poprzednio cały soft. Mam nadzieję, że obejrzycie to anime z uśmiechem na twarzy. O, jeszcze jedno. Za to, że byliście cierpliwi, możecie pobrać sobie epy z DD, a nie torka.
Witam.
Cóż, trochę to trwało, ale czy się opłacało? Kto wie... Postanowiłem zrobić od nowa pierwsze dwa epy. Chodzi mi o to, że dodana została normalna kara i jest to cały hard, a nie tak jak poprzednio cały soft. Mam nadzieję, że obejrzycie to anime z uśmiechem na twarzy. O, jeszcze jedno. Za to, że byliście cierpliwi, możecie pobrać sobie epy z DD, a nie torka.
Tylko zapomniałeś napisać, o jaki projekt chodzi. XD
Mowa naturalnie o Tsubasa Tokyo Revelations.
He he... Pospieszyłem się troszeczkę. xD
Nie mow ze to xvid @_@