Nie jesteś zalogowany.
W końcu doczekałam się konwentu w Szczecinie! Wszystkich zainteresowanych, zapraszam na stronę konwentu TUTAJ NACIŚNIJ
Ja będę na 100% :]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2009-04-24 08:58:01)
sorry pati porytkon 2 pwns
zbyt mały odstęp czasu i zbyt duże odległości.
sorry pati porytkon 2 pwns
zbyt mały odstęp czasu i zbyt duże odległości.
No tutaj to ja będe bo szczecin to dla mnie drugi koniec świata
Panowie, temat nie jest o Porytkonie ale o KoneCONie.
Lol, może pojadą. Jedzie ktoś na to z Poznania?
Na Pory czy Kone, bo już się gubię?
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-04-08 14:48:39)
"Skazany na zajebistość"
Jubei napisał:Lol, może pojadą. Jedzie ktoś na to z Poznania?
Na KoneCONie oczywiście, bo z tego co przeczytałem to nawet ciekawie może być.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-04-08 18:34:01)
Brzmi ciekawie, klimaty szkolnych haremówek - to jest to ;] Raczej będę.
Zjadacz napisał:Jubei napisał:Lol, może pojadą. Jedzie ktoś na to z Poznania?
Na KoneCONie oczywiście, bo z tego co przeczytałem to nawet ciekawie może być.
Zobaczę jeszcze, jak mi się sesja ułoży. Nie umawiam się jeszcze na pewniaka, ale jakby co, to będę właśnie z Poznania bił.
"Skazany na zajebistość"
Bardzo ciekawie się zapowiada. Miejmy nadzieje że sesja dobrze przypasuje
no w końcu coś blisk:D i na stówkę sie zjawie
pa3cja dzięki za info[respekt]
Odświeżam, termin już blisko, ludzie teraz mogą konkretnie powiedzieć czy będą na 100%... Zachęcam nawet tych co mają dalej niż ja ... można przyjechać dzień wcześniej mając zapewniony darmowy nocleg... zresztą wszystko jest na stronce pięknie wyjaśnione.
Jeśli chodzi o mnie będę bardziej niż na pewno, impreza tego typu w tym regionie nie powtórzy się za szybko...
Ja mam zamiar jechać:) Oczywiście jeżeli nie trafi mi się jakiś egzamin 16 albo 17. Może być ciekawie, zwłaszcza, że znajoma mi osoba prowadzi panel o 4chanie xD
Jesli mi praca pozwoli to postaram się być to tylko 328km,jeśli nie pociąg to samochodem na pewno :0
A ktoś z Gdyni czy Gdańska będzie jechać?[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez Kambey (2008-05-24 19:58:21)
Ja może z kumplami się wybierzemy Wszystko zależy czy kasę skombinujemy xD Jednak trochę to będzie nas kosztować xD
Jedzie ktoś z Katowic? My planujemy wyjazd w piątek o 14:34 (dojazd koło 23:30), 21:46 (dojazd koło 6) lub 23:45 (dojazd po 8). Jak napisane jest na stronie będzie można się przespać na terenie konwentu już w nocy z piątku na sobotę, więc ten problem z głowy
Wiem że to konwent w konwencji szkolnej, ale ja mam zamiar ubrać się militarnie i wziąć swojego gun'a do ASG. Chyba mnie nie wyrzucą? xD Bo to nie ważne za co ktoś się przebiera, nie? :]
3-5 lipiec- KoneCON2! Musicie przyjechać, w tamtym roku było super
Informuje was już teraz, żebyście mogli sobie wziąć wolne z pracy czy zapisali w kalendarzu kiedy warto przyjechać do Szczecina!
3-5 lipiec- KoneCON2! Musicie przyjechać, w tamtym roku było super
Informuje was już teraz, żebyście mogli sobie wziąć wolne z pracy czy zapisali w kalendarzu kiedy warto przyjechać do Szczecina!
Ciekawe - moje rejony, a o konwencie w zeszłym roku przeoczyłem wiadomość zupełnie xD
No coś ty? Dawałam nawet wiadomość na forum Ale prawda jest taka, że byli słabo rozreklamowani.
ja też się raczej zjawię...
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.