Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy to światło tak pada, ale wygląda jakby ktoś ją po twarzy okładał z obu stron, albo była u dentysty dzień wcześniej:o.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-06 17:01:44)
nie ma to jak pół kilo samoopalacza i drugie tyle tapety;
zupełnie mi nie podeszła
KDE4 ssie
Michaello napisał:nie ma to jak pół kilo samoopalacza i drugie tyle tapety;
zupełnie mi nie podeszła
Właśnie przez okno widziałem jilion razy ładniejszą dziewczynę (żeby przesłanie było jasne, jestem w Polsce). Generalnie to Japonki "nie są w moim guście", że tak powiem Inna sprawa jest taka, że w 99% przypadków wszystkie miss są jakieś dziwne i, za przeproszeniem, na ulicy co chwila mijam ładniejsze dziewczyny/kobiety. Subiektywnie, of course.
Japończycy czczą fallusa i kwitnące wiśnie (czyli święto Kanamara Matsuri) JA CHCE TO W POLSCE!! ^^
ma ciało jak gejowaty facet lub transwestyta a twarz jak po nieudanym retuszu photoshopem. Jak nic ktoś dał ładną łapuweczke, bo tyłka w tym przydatku nie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-04-06 18:55:09)
[cytuj]Inna sprawa jest taka, że w 99% przypadków wszystkie miss są jakieś dziwne i, za przeproszeniem, na ulicy co chwila mijam ładniejsze dziewczyny/kobiety[/quote]
dokladnie Freeman, dajmy na to te Miss Polski w ostatnich latach, zwlaszcza ta z "końską szczęką" też nie są super piekne i na mojej dzielnicy mieszka wiele ladniejszych...
Mnie Japonki kręcą....ale akurat ta mi tez nie pasuje...
no widzicie te tutaj to juz ładniejsze od tej miss...mm ale cukiereczki
bez porównania choć to jeszcze nie moje ideały japońskiej dziewczyny
No no kawaii dziewczęta[slina][slina]
No byłoby całkiem zaje***
http://www.idg.pl/news/147144/Japonki.n … y.PSP.html
~marcin2 u mnie się otwiera
Ostatnio edytowany przez Michaello (2008-04-12 00:42:10)
Ale nudy w tym TV[baka]. Przez moment tylko NGE widać
~Michaello, strona nie otwiera się.
EDIT: nvm. Już działa:) Chyba u mnie coś było nie tak. A cztery razy próbowałem[baka]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-12 00:43:21)
Odnośnie Miss Japonii 2008 co wam się może w niej podobać. A te chamskie teksty zachowajcie dla siebie i swoich znajomych bo tam najlepiej pasują (każdy wie o kim mówię).
Na niektórych zdjęciach wygląda gorzej, na niektórych lepiej.
No tu to chyba nie będą nudy
Szukałem tego jakiś czas, ale wreszcie znalazłem.
Taki mały pokaz samoobrony OSSSSSS
Tony Jaa TO chyba gwiazda Tajlandzkiego kina , oglądałem jakiś film ze słoniem w australi bodajże z nim.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-04-12 10:20:53)
Filmy ze słoniem z Tony Jaa:
Ong-bak
Ong-bak 2
Wg mnie znacznie lepsze jego ruchy
Also impressive
Ostatnio edytowany przez Fantazyn (2008-04-12 10:59:37)