Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
JOsh bedzie trza looknąć w grafik i kal. konwentowy, by się troszku odprężyć..sobie gdzieś pojechać....
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Objection!
Nie mialem zbytnio czasu, zeby odpowiedziec ale s0n1O ([shithappens]) juz to nadrabia.
Zaczne od tego co mi sie nei podobalo, czyli miejscowki bo mogli by wybrac jakis inny wiekszy budynek.
Console room - Bida. Na natepny con jak mam w czyms startowac, to chyba swoj pad zabiore. Na Daoji cr byl lepszy.
Ale cala reszta wypadala jak najbardziej pozytywnie. Cosplay narazie najlepszy jaki widzialem (a sporo tego bylo ). Oczywisice jesli chodzi o wystepy, ale same kostiumy tez byly niczego sobie. Sczegolnie ekipa dajmosa co mnie wymacala przy robieniu fotek.
Takze czekam na torrencik z filmikami, bo te na YT to sa srednie i przyciete.
A chyba jako jedyny posiadam filmiki z dubingu hentajow. Tylko niestety, 1 wystem co byl najleszy posiadam tylko ostatnie 20 sec :-/ (widac doswiadczenie "zawodowe" ACE'a sie przydaje. Jaki jest poziom moich sokow? Over 9000!!! [roftl])
Co ciekawe obialem sie kolo Everlyn (roblem sobie fotke) a nie poznalem. No coz...
Btw. Bakura fajnie zacieszal przez sen (po h-nighcie, pewnie skutek zrozumienia CUM)
Powrot do domu okazal sie nieprzytomny, bo musial mnie konduktor budzic w pociagu. (podobno wczesniej mnie bakura szturchal... i sobie poszedl )
Ogolem pozytywne wrazenie i napewno (jak czas pozwoli) pojade tam za rok. Mam nadzieje, ze juz w jakims swoim stroju
Ps. Calkiem sporo bylo fajnych dziewczyn
Ps2. Bakura jak mogles upublicznic moje fotki .
Ps3. Oczywiscie z braku sil i czasu to jest baardzo skrocona wersja tego co bylo.
Ps4. Ace mialem dostac liste AMV'ek
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2008-04-02 22:33:28)
sonic chodzi o te co leciały? Jeśli tak to Arczi dał to dawno na forum:
[cytuj="Arczi"]Dla zainteresowanych zapodaję listę, oraz kolejność , które zaprezentuję podczas pokazu najlepszych amvek roku 2007. Teledystki zostały ułożone w taki sposób, by nie zanudzić nikogo jednym gatunkiem.
01 Graituitous Violets -Ileia (finał - Best action)
02 AMV Technique Beat - Douggie (zwyciężca - Best Comedy, Most original;
półfinał Fun, Artistic Video, Vid of the year)
04 A Lifetime - OropherZero (półfinał - Best Character Profile, Best Romantic,
Best Dramatic)
05 Shonen Libido! - Fall_Child42 (finał - Parody,Use of lip-synch; półfinał -
CHaracter Profile, Comedy, Fun, Use of Multiple anime, Use of Special Effect, Most Original)
06 Dirge - Dark-Krystal (półfinał - Character Profile)
07 Efflorescent Dawn - Aerialesque (finał - Romantic, Sentimental; półfinał - Use of multiple anime, Use of Special Efffect, Video of The Year)
08 Hypnostro - Nostromo (półfinał - Dance, Use of Multiple Anime)
09 Art School Confidential - MeriC (finał - Trailer; półfinał - Comedy, Fun, Parody,Lip-synch)
10 Seigi - Sierra Lorna (finał - Action, Horror; półfinał - Special Effects)
11 Magic Pad - Nostromo (zwyciężca - Use of multiple Anime, Artistic, VIDEO OF THE YEAR; finał - Dance, Fun, Special Effects, Original)
12 Lifetime - evilspider (finał - No-effects; półfinał - Dramatic, Romantic)
13 Dont Break - Ileia (finał - Action, półfinał - Vid of the year)
14 Feel the Mambo - ScorpionP (zwyciężca - Dance, Fun; finał - Use of multiple
anime, Vid of The Year; półfinał - Lip-synch, Use of Special Effects, Artistic, Original)
15 The World is Living - Douggie (finał - trailer; półfinał - Dramatic, Instrumental Music)
16 Spoil - Darius GQ (zwyciężca - CHaracter Profile,Special Effects; finał - Lip synch, Artistic, Original, Vid of The year)
17 Real Cool Club - ScorpionP (finał - Comedy, półfinał - Dance, Fun, Lip-synch)
18 Stiletto Blades - Ileia (finał - Instrumental; półfinał - Action, Character Profile, No-Effects)
19 Our Innocence - AtomX (zwyciężca - Best Romantic; finał - Sentimental; półfinał - Dramatic)
20 A Killer's Requiem - Fizziks (finał - trailer)
21 Something Wicked This Way Comes - Borihiei (finał - Horror, No-Effects, Instrumental; półfinał - Comedy, Parody)
22 Ballad of The Mid Boss (zwyciężca - Best Use of Lip-synch; półfinał - Character Profile, Comedy, Parody)
23 Condemned Memoir - Kisanzi (Zwyciężca - Horror; finał - Character Profile, Dramatic; półfinał - Special Effects, Artistic, Original, Vid of The year)
24 Lets just be SUPER CUTE GIRLS! (finał - Dance, fun, use of multiple anime, Special Effects, Vid of the year; półfinał - parody, artistic, original)
25 Part of you, Shadow of Me- _tayo_ (zwyciężca - Best Dramatic, Best Sentimental; finał - Character Profile, Romantic, Artistic; półfinał - Vid of the Year)
26 Z for Zero - OropherZero (półfinał - Trailer)
27 Something Fishy - JaddziaDax (finał - Comedy, Dance, Fun, Use of Multiple Anime, original; półfinał - Lipsynch, SPecial Effects, Artistic, Vid The Year)
28 Project Relict - -GfN- (finał - Special Effects; półfinał - Dance, Artistic)
29 SugardanSen - Chikaboom (finał - Dance, Fun, Multiple Anime; półfinał - Lip Synch, Special Effects, Artistic, Original, Vid Of The Year)
30 Colorful Memories - Douggie (półfinał - trailer)
31 Hallowed Rage - Kristyrat (półfinał - no=effects)
32 Time Waits fon no one - AtomX (finał - Character Profile, Dramatic, Sentimental, Artistic; półfinał - Artistic, Vid of the year)
33 d!gital me - CrackTheSky (finał - Horror, Instrumental; półfinał - artistic, original)
34 Chronicles of Ghibli - Vlad G Pohnert (zwyciężca - trailer; finał - Parody, Lipsynch; półfinał - action, fun, multiple anime, special effects, artistic, original, Vid of the year)
35 Season's Solace - WC Annihilus (finał - no-effect, ;półfinał - Character Profile, Dramatic,romantic, sentimental )
36 Dreams Odyssey - Kenzuka (finał - First vid)[/quote]
a ma ktos moze rozpiske wszystkich podkreslam wszystkich AMV jakie byly na konie ? ^_^
Ps2. Bakura jak mogles upublicznic moje fotki
Fotki nie są twoje, tylko z tobą jak już, poza tym nie wyszedłeś na nich źle:D
Kisiel, dzięki za wstawienie tej listy, niektóre z tych amvałek bardzo mi się podobały.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Moja AMV'ka dla leniwych LINK
[cytuj]Moja AMV'ka dla leniwych LINK[/quote]
Pomysł fajny(w kilku miejscach), ale gorzej z wykonaniem.
[cytuj]Napiszcie co o tym myślicie i co ewentualnie mógłbym poprawić żeby była bardziej atrakcyjniejsza.[/quote]
Zapraszam na http://amv.com.pl/
Ostatnio edytowany przez OnI88 (2008-04-04 08:47:28)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7