Nie jesteś zalogowany.
W zasadzie dziwię się, że za przedmiot żartu został obrany Bleach... znacznie wiarygodniejszy by był ten nowy Naruto Shippuuden: Movie... w końcu miał być podajże któregoś kwietnia... oczywiście i tak bym się nie nabrał ;D ale na wszelki wypadek bym się "upewnił" xD
Fakt, faktem - na Naruto Shippuuden: Movie nabrałoby się więcej osób... Sama bym ściągnęła D: Nie przemyślany ruch ze strony Dattebayo XD
@dół Czy ja wiem... w sumie zazwyczaj też odnoszę takie wrażenie, może dlatego, że wśród polskich fanów "Naruto" jest strasznie dużo dzieciaków młodszych ode mnie, a z takimi to zwykle się gadać nie da (chociaż znam jednego dziesięciolatka, którego początkowo wzięłam za starszego od siebie ^^) swoją drogą, to nie znoszę tych "Narutardów" (przez nich zaczynam nienawidzić samego "Naruto" ^^") - jak można upierdliwie twierdzić, że anime Shippuuden ze swoim przeciąganiem i słabą animacją to wspaniała i cudowna produkcja? XD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-01 18:11:49)
Heh odbiorcy Naruto są bardziej naiwni od oglądaczy Bleacha
mam pytanie od 24godzin na http://www.dattebayo.com/t/ jest juz dostępny film ale czy to nie żart
mam pytanie od 24godzin na http://www.dattebayo.com/t/ jest juz dostępny film ale czy to nie żart
Litości[cholera]
Przecież przez cały wczorajszy dzień pisaliśmy o tym, więc przeczytaj wcześniejsze posty[shithappens]
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
nie każdy siedzi cały dzień w domu. Trzeba czasem isc do pracy lub szkoły
nie każdy siedzi cały dzień w domu. Trzeba czasem isc do pracy lub szkoły
Naprawdę inteligentna odpowiedź...[cholera] Tylko po co siedzieć cały dzień w domu, aby przeczytać parę wcześniejszych postów, typu:
Fake, a dokladniej mecz baseballa japonczykow
Te żarty na prima aprilis są dobijające. xD a już się napaliłam, jak zobaczyłam jakiś post o wersji tego filmu od dattebayo. xD
W zasadzie dziwię się, że za przedmiot żartu został obrany Bleach... znacznie wiarygodniejszy by był ten nowy Naruto Shippuuden: Movie... w końcu miał być podajże któregoś kwietnia... oczywiście i tak bym się nie nabrał ;D ale na wszelki wypadek bym się "upewnił" xD
[shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens]
sam zbytnio inteligencja nie grzeszysz poprostu zadałem pytanie na które nie musiałes odpisywac
sam zbytnio inteligencja nie grzeszysz poprostu zadałem pytanie na które nie musiałes odpisywac
Ja cię nie wyzywałem, tylko zwróciłem uwagę na nielogiczność twojej odpowiedzi, więc proszę mnie nie obrażać. Poza tym mówisz, że nie musiałem odpowiadać, ale mogłem i zrobiłem to udzielając ci przy tym odpowiedzi (może nie wprost, ale udzieliłem), tak więc nie rozumiem twojej agresywnej postawy wobec mnie. Jeśli więc nie umiesz czasami przyznać się do błędu, to radzę udać się do psychologa, może on coś zaradzi na twoje problemy...
To nie rozmowa głosowa w real time, że ktoś powie, nie usłyszysz i poprosisz o powtórzenie. Tu masz forum z tekstem, który jest trwały póki admin nie usunie i można poświęcić 5 sekund na przewinięcie odrobinę w górę, ale komu się chce:) Krócej by ci już zeszło, jakbyś przewinął, przeczytał i dowiedział się, nim byś nadrukował ten post.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-04-02 17:02:20)
Panowie spokój ;p
Ponad 50 000 osób stało się ofiarami tego żarciku prima aprillisowego Dattebayo musi być jak zwykle w takich sytuacjach dumne z siebie
[cytuj]~Arst
Naprawdę inteligentna odpowiedź...[cholera] Tylko po co siedzieć cały dzień w domu, aby przeczytać parę wcześniejszych postów[/quote]
Arst sam zacząłeś pisać cos o inteligencji i mnie w ten sposób obrażać
sorry może tez za wcześnie zadałem to pytanie i faktem jest ze nie popatrzałem stronę wcześnie uznajmy ta rozmowę za zakończoną
z tego co wiem prima aprilis jest tylko 1kwietnie wiec co jeszcze na "bleach" robi na necie??
z tego co wiem prima aprilis jest tylko 1kwietnie wiec co jeszcze na "bleach" robi na necie??
Może w rzeczywistości prima aprilisowym żartem było to, że wszyscy mówili, że to tylko fake, a w rzeczywistości to prawdziwy film...[kombinuje]
Spróbuj. Ściągnij. Się przekonaj...
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2008-04-02 17:40:17)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
sciagnalem jest to mecz baseballu:)
sciagnalem jest to mecz baseballu:)
Ale to było wczoraj. Może dzisiaj jest prawdziwy movie...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
znalazłem coś takiego http://67.55.51.181/files/29djxs2da/376 … ellion.avi tu link Diamond Dust Rebellion
plik waży 1236M. jeszcze cały się nie ściągnął ale jak go pobiorę to dam znać:)
Ostatnio edytowany przez miaski (2008-04-02 18:43:14)