Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy wiecie, ale tam w przeciwieństwie do naszych kin cały czas stoją panowie w rękawiczkach i obserwują czy każdy ogląda grzecznie film nie bawiąc się telefonem lub czymkolwiek innym co może mieć funkcję nagrywania;)
Tja, ale w końcu Evangeliona jakoś nagrano:P.
Evangeliona nagrał jakiś mały zwinny nie znający strachu ninja:D
W sumie po co w takiej kiepskiej jakości Cam Ripa oglądać, wyjdzie DVD to sobie każdy obejrzy;)
Ja Evangeiona w tej wersji Cam Rip przeleciałem po kilku scenach z jakieś 5 minut oglądałem i wywaliłem.
Dattebayo wypuściło nareszcie Bleach Diamond Dust Reballion.
Ale może to być oczywiście żart na prima aprilis.
Ostatnio edytowany przez dolcio (2008-04-01 11:47:38)
raczej joke, bo DVD jeszcze nie wszyło...
Raczej dowcip, zwłaszcza że na Dattebayo jest: Diamond Dust Reballion
-----------
Sprawdzono: dowcip
Zassałem kawałek... GIGANTS PRIDE 2008
Na początku japończycy grają sobie w baseball.
hehe śmieszne teksty narratora
Ostatnio edytowany przez Matyk_Hunter (2008-04-01 14:59:25)
YHBT dopisku niema wiec raczej nie zart chyba
Ktoś już ściągnął to wersje z Dattebayo??
ja akurat sciagam, to sie zobaczy czy to fake czy nie:)
za 1h zobacze czy to fake czy nie i napisze:)
Chyba ludzie nie myślicie, że to jest prawdziwy movie.
Wystarczy spojrzeć na dzisiejszą datę, to nieszczęśliwe "a" w słowie Rebalion i wziąć pod uwagę, że DB lubi robić sobie żarty.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
+ dodać do stwierdzeń Wanderera, że nie ma ANI JEDNEGO choćby biednego cam ripa na Share:)
Wyszlo "coś z Bliczem w tytule" i sie rzucają jak świnie na obiery z pianą w gębie xD . Żal panowie...
Wyszlo "coś z Bliczem w tytule" i sie rzucają jak świnie na obiery z pianą w gębie xD . Żal panowie...
True, true
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No niby macie rację, ale na youtube można obejrzeć pierwsze 10 minut movie 2 (wersja English Sub)
Zresztą sam też uważam, że to tylko Aprilsowy Fake:)
Fake, a dokladniej mecz baseballa japonczykow
Szkoda ze nikt nie wydal "Naruto movie 6" - bylby jeszcze wiekszy sajgon niz tu xD xD