Nie jesteś zalogowany.
Na wstępie dementuje plotki o tym, że jestem policjantem ;D
Jest to okazja, z której na prawdę warto skorzystać.
Ten "FTP" to tak naprawdę hosting - z tym, że możecie go mieć po bardzo niskiej cenieDo ~Sousuke_PL
Tak, serwer obsługuje bazy danych.
Limitem wielkości bazy jest ilość dostępnego miejsca na serwerze.
Sama ilość baz danych jest nieograniczona.Zapraszam wszystkich do zakupu
No to jo mom pytanie chopie.Jak mosz kamerkato dej mi konto na skype i byda cie widzieć choćby przez ułamek sekundy.Potym dosz mi swój adres na wszelki wypadek i cie sprawdza,czy żeś czasym nie je policjant ,poinformuja tutej wszytkich i bydzie git:D
Ostatnio edytowany przez postmaster (2008-03-31 19:42:12)
Dokładnie, pojemność zawsze można zwiększyć.
A ja dlugo to wszystko bedzie działało? Bo jako grupa zastanawiamy sie nad wykupieniem hostingu pod strone.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
dołączam się do pytania "~m_jay ", a także chciałbym zapytać jakie są miesięczne limity na pobieranie danych z ftp-a. (chyba że nie istnieją)
Hehe jak człowiek zmęczony to i przegapi najważniejsze ;p. dzięki za uwagę ~Sousuke_PL ;p
Ostatnio edytowany przez Metal_MAN (2008-03-31 22:59:08)
Sorry Sousuke, taki nawyk ;p
Zgadza się.
Nie ma limitu transferu
Do ~waski_jestem
Serwer działa już od kilku lat i z pewnością podziała jeszcze długo długo.
Nie planuję jego zamknięcia.
Dodam jeszcze, że jeśli ktoś chciałby do serwera podpiąć swoją domenę to również istnieje taka możliwość.
P.S.
W ofercie nie posaidam kont Shell.
ty kupiłeś jakiś serwer dedykowany czy taki już swój na zawsze.. ?
EDIT : byłbym zapomniał się spytać ile ten serwer ma u ciebie ramu ? bo jak tak każdy będzie pakować w niego co chce, i robić z nim co chce, to ten serwer się zajedzie wkońcu
Ostatnio edytowany przez anime4u (2008-04-01 09:38:01)
Tak czytam i czytam co tu piszecie i wciąż nie wierzę w to co widzę. Nie ma haczyka i jest hosting 1gb za 1 zł bez limitu transferu... Chcesz nasze dane osobowe i numer konta? ;p
Macias, mam pytanie. Napisałeś wcześniej, że dostajemy własny adres www. Jak on wygląda? Jest to zwykły adres, tak jak np. ansi, czy z ip na początku?
Jeśli chodzi o stabliność serwera nie ma się czym przejmować
~cathleen
Żadnych haczyków, proste zasady.
Najwyższy czas uwierzyć i spróbować
Adres jest adresem IP łamanym przez nick.
Ja już wiem pewnie jesteś kosmitą i zbierasz dane animaniaków żeby potem ich porwać i przeprowadzać jakieś straszliwe eksperymenty
A tak na serio można zamówić serwer na miesiąc [tak na próbę] czy jest jakiś większy limit minimalnego zamówienia ?
Ale wy macie problemy. Pytacie sie o takie rzeczy jakbyscie bog wie co chcieli zrobic z tym ftp. Wzielem na probe 3Gb (3zl to nawet jak by mnie oszukal to bym sie tym nie przejal).. Jak nie macie zamiaru brac to nie zadawajcie glupich pytan i tyle
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Zapewniam was, że nie ma się czego obawiać
Przykładem może być DiamonBack, który jest zadowolony z serwera.
Oczywiście, że można kupić 1GB na próbę przez jeden miesiąc.
Zapraszam wszystkim do spróbowania
Może i grupki z anfo by w to zainwestowały, "utrwalając" swoje releasy, a także ułatwiając pobieranie swoich wydań xD.
Dobre to. Może i ja spróbuję xD.
Ostatnio edytowany przez ziom6270 (2008-04-01 17:00:24)
No kupiłem serwerek dobrze się sprawuje przy pierwszych testach, więc polecam
btw. DiamondBack teraz już mogę zadawać głupie pytania?
Pytania typu jakby miało się zakładać bog wie jak poważną stronę na tym są śmieszne. 1 zet za FTP to dobra cena i nie oczekujcie, że zrobicie na tym super zajebista strone z downloadem ;| ja mam to tylko i wylacznie do prywatnego uzytku i watpie by do czegos innego sie to nadawalo ... azuri z bogiem
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/