Nie jesteś zalogowany.
Co ja tu mogę dodać od siebie, chyba wszystko zostało powiedziane na temat filmu. Wypisano wszystkie plusy i minusy, ale za 13 złotych chyba było warto, chociaż kino w moim mniemaniu to lekka kpina, sala nie większa jak pokój gościnny, zero wentylacji że miało się wrażenie, że sie siedzi w saunie.
Co do samego spotkanka, to jak zawsze jest zajebiście, a to ze względu na ludzi uczestniczących:) niech żałują ci, których nie ma.
A no i pozdrowienia dla Lali:)
Nie wiem co tu dodać, trzecia flaszka leci, wszyscy, którzy byli są dalej xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Taaa, za film przynajmniej nie przepłaciliśmy:]
Właśnie powiało retrospekcją... pozdrawiamy Smoczka i Tchórzofretkę:D Wypijemy Wasze zdrowie. Oczywiście piwem bezalkoholowym:P
ehh caly czas siedzimy i co tu by dzuzo mowic, jest fajowo. Jest plan wypozyczenia rzutnika i obejrzenia jakiejs serii, co to bedzie, kiedy bedzie, gdzie to bedzie, nie wiadomo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Życzę miłej zabawy dalej i żebyście nie przedobrzyli
Czas na podsumowanie spotkania:)
i co tu dużo pisać, oprócz średniego filmu, wszystko było jak najbardziej udane:)
Dokładnie XD Było na prawde fajnie XD Najlepsza scena filmu oczywiście Wyścig kulawych XD Czekam na Foty ^^ tym razem obeszło sie bez Hell-0 Wąski moze spać spokojnie, było kurde świetnie, ogromne dzięki na ręce tandemu składam XD i pozdrawiam wszystkich.. Ichii the Killer
Szczególne pozdrowienia śle do LALY_17(42) żałuj ze cie nie było xD
Film dość podobał mi się (słabość do CG :< ), ale kino już nie - pewnie u teamu HQ tak samo by wszystko wyglądało na tej ścianie co ubrudził S... e.. była ubrudzona chipsami :>
Po godzinie spaceru (nie ma jak wracać do domu "z buta") zrodziło mi się w umyśle pytanie: Kiedy trzecie spotkanie? Mam nadzieję, że już z smoczkiem oraz tchórzofretką, no i koni kolejki już psuć nie będzie :>
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jakiej kolejki?
Spotkanie podsumuję jednym zdaniem - głowa mnie napieprza, że aż miło
Anime makes you stupid
Jakiej kolejki?
Szisza, koło 1 chodziła "w kółku". Nawet ~Przemek3 dał się skusić.
EDIT:
A właśnie (zapomniałem), wielkie dzięki teamowi HQ za wspaniałą gościnę (bardzo nabałaganiliśmy?), ~DUDi dzięki za opinię o H2O.
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-03-29 10:45:51)
Błagam, nie piszcie tak głośno...
Spotkanie udało się świetnie. Czekam teraz na fotki sprzed / w trakcie / po imprezie, chociaż obyło się chyba bez większych zniszczeń materialnych (o zniszczeniach organizmu nie wspominam ).
P.S.
Albo się jeszcze dostatecznie dobrze nie wybudziłem, albo oddycham wiśniowo (co jest bardzo przyjemne).
~DUDi dzięki za opinię o H2O.
Zawsze do usług.
A juz myślałem ze to tylko ja sie tak beznadziejnie czuje. Ledwo wstalem i nadal mam zaburzenia równowagi. Jak zwykle sobie powtarzam NIGDY WIECEJ;)
(Nie na to jak komórka z netem)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja tam się nie czuje wcale tak źle:)
to kiedy powtórka(ale już bez filmu:P)?
Marudzicie tam Dziś wstałem przed 8, wysłuchałem pana tadeusza czytanego przez siostrę (cfaniara myślała, że mam kaca ;p), zdążyłem odwiedzić empik w złotych tarasach i sklep z mangą na stacji metra centrum (1 utena moja :p), zmoknąć gratis... tak to jest, jak po wypiciu przejdzie się, a nie przejedzie do domu
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-03-29 14:46:08)
Ja sie położyłem o 4.. a mnie o 7 telefon budzi no myślałem ze wyjdę z siebie i stanę obok XD a potem to juz do 12 sen ^^ Śmiechowo było jak Ja, Wąski, Anita i Koniu staliśmy na centralnym nie wiedząc gdzie nasze autobusy. Wąski szukał miejsca gdzie wypić kawe można było po czym zrezygnował XD (przy tym pytał Konia XD ciągle o jego autobus) i w ogóle było spoko XD. Qwig Respect za wytrzymałość XD
\ Osobiście z chęcią spotkam się DARK_SANEM
Bardzo mi miło z tego powodu, jeśli termin kolejnego spotkania będzie dogodny, to z chęcią przyjadę.
Wreszcie na chatę dotarłem. Po raz kolejny podziękowania dla gospodarzy. Co do spotkania, to w pełni zgadzam się z poprzednikami . He, he nasz końcowy quasi sprint się opłacił - byliśmy w nocnym na minutę przed odjazdem.
Dzięki Anitko, że mi piwko w lodówce zostawiłaś. Bardzo mi to poprawiło samopoczucie:).
Spotkanie wyszło w pytę Tandem HQ obudził się bez kaca, więc nie wiemy zbytnio, co was tak załatwiło Naśmiecone zbytnio nie jest, trochę czipsów wala się po ziemi, kilka butelek i puszek jest do wywalenia Trzeba będzie zrobić 3 podejście do spotkania, bo znalazłem zakopany na dysku Crimson Climax
A teraz spadamy na koncert Downa w ramach kontynuacji zabawowego weekendu
P.S. Zdjęcia po przesyłam wam jutro.
P.S.2 Wąski, zgłosisz się po zostawioną zupkę, czy mam ją zjeść? xD
P.S.3 Prorobo, dzięki za leszka Ale za cholerę nie wiem, kto zostawił dwa carlsbergi. No nic, będzie mi się jutro lepiej odkurzać przy nich
P.S.4 Dziękujemy za miłe słowa o naszym gospodarzeniu, z chęcią was jeszcze ugościmy (czytaj spijemy, spalimy i zdeprawujemy hentajcamy ).
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-03-29 17:47:11)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Naśmiecone zbytnio nie jest, trochę czipsów wala się po ziemi
No tak bo reszta wylądowała na mojej głowie XDD Hehe wiem ze ja jedną zupkę zostawiłem i nie zjadłem XDD Zrzekam sie oczywiście praw autorskich do niej Quithe czekam na twe porady dotyczące muzyki