Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Potrzebuje "[moyism] Rental Magica - 14 (RAW)" np. grupa KURUOSHII ANIME tlumaczy ja ale z rawow. do tej pary timeing pasowal do eclipse ale zmienili rawy i po imprezie. Prosze pomocy skad mam sciagac te rawy?
http://www.tokyotosho.com/index.php?cat=3
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-03-22 01:07:12)
Witam. Potrzebuje "[moyism] Rental Magica - 14 (RAW)" np. grupa KURUOSHII ANIME tlumaczy ja ale z rawow. do tej pary timeing pasowal do eclipse ale zmienili rawy i po imprezie. Prosze pomocy skad mam sciagac te rawy?
Eee... u nas ktoś coś z rawów tłumaczy? Lepiej żeś poinformowany ode mnie. Rada - naucz się robić synchro.
Zdaje się, że wystarczy przesunąć o stałą wartość, więc problemu nie widzę.
Miałem coś jeszcze napisać, ale zapomniałem.
W końcu to sciagnalem - cala noc ale mam !! . a poczytam sobie ejszcze o robieniu synchronizacji. Dzieki
Jak już taki temat powstał to mam pytanie do tych co zaczeli to oglądać.
Czy anime jest na wysokim poziomie ??
Mam na myśli czy jest jakaś sensowna fabuła i czy są jakieś fajne wątki ??
Recenzji mi się nie chce czytać, chce wiedzieć opinie od kogoś kto to ogląda na bieżąco.
Obecnie nie oglądam tego ponieważ nie lubie mieć co tygodniowych seansów. Wole na raz obejrzeć całą serie.
Seria wydaje sie w miarę, mnie sie podoba:)<co nic nie znaczy mogę mieć zły gust>,szkoda tylko ze tłumaczenie na pl grupy KA jest do rawów , a nie do SHS czy Eclipse ,nie wiem czym to jest spowodowane ale nie będę narzekał bo szanuje ludzi za ich prace.Dlatego od 3 odcinka oglądam sobie z hardkami eng .Teraz już jest 23 epek ,a cala historia ma sobie liczyć 24 z tego co wiem .
Ps:Jeśli chodzi o fabułę to czytnij sobie ta krótką zajawkę i obejrzyj screeny i sam ocen czy sie opłaca oglądać -http://azunime.net/anime/idanm,408,s,re … jawka.html
Ostatnio edytowany przez Rizzen (2008-03-22 15:14:47)
Na forum już było milion razy powiedziane, jak przesunąć napisy. A dlaczego wydaję tylko ass pod rawy? A dlatego, ponieważ mam na to ochotę. Mógłbym oczywiście wydawać mDVD pod ang. grupy, na podstawie których tłumaczę anime, tak nie tłumaczę z japońskiego, ale jeśli wam się nie chce nawet komentować moich napisów, to dlaczego ja mam pójść wam na rękę? Prawda jest taka, że i tak już idę, bo tłumaczę wam ten tytuł. ^^" Dlatego proszę o przeszukanie forum i znalezienie sobie artykuły, jak przesunąć suby.
Co do samego anime. Spodziewałem się czegoś innego. Coś w stylu Ghost Hunta, ale to w ogóle inna bajka. Ogólnie nie jest tak źle, ale zawsze mogłoby być lepiej.
Strony 1