Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w temacie poszukuję One Piece w formie Dvd-Iso najlepiej w wydaniu japońskim, ciężko to znaleść bo nawet na adc nie ma.... może być http, ftp torrent itd. wszystko oprócz ed2k
z góry thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Mam, ale nie chce mi się wysyłać. Jak będziesz w okolicach Torunia to daj znać ^^
Kurde nawet nie wiedziałem, że ktoś tu odpisał:P Możesz przynajmiej napisać skąd brałeś one piece dvd-iso?
pewnie z ADC
I tu się zdziwisz Z share/winny :] Na ADC sam to kiedyś wstawiałem
Ostatnio edytowany przez gracol (2008-02-18 23:07:31)
gracki nie wybierasz się może do nas do poznania [; chętnie też bym przygarną OP na DVD
Może, Gracol jednak miał byś ochotę na wymianę. Może szukasz jakiegoś anime bądź jesteś w zapotrzebowaniu czystych płytek. Bo choć ostatnio dorwałem dość szybkie łącze (choć nie wiem na jaki czas ) to i tak nie mam skąd wziąść tych płytek a zależy mi na nich jak na żądnych innych (w końcu to One Piece xD). Choć może ktoś by się znalazł kto też posiada te płyty...
Mam, ale nie chce mi się wysyłać. Jak będziesz w okolicach Torunia to daj znać ^^
Hmm... zawsze chciałem obejrzeć.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hmm ja jestem z Torunia ^^ moze jakos bysmy sie dogadali?
a potem my ^_^
Kurde nikt inny naprawdę nie ma tych dvd-iso? Naprawdę mi na ych płtach zależy jak na żadnych innych, dlatego jestem w stanie nawet zapłacić za nie. Znajdzie się jakaś dobra dusza... ?
Ps. Sorry za double-post ale chciałem odświeżyć
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-03-19 15:13:55)
Jeśli masz ochotę to możesz poszukać przez Veoha (www.veoh.com). Możliwe że znajdziesz tam to co Cię interesuje i pewnie wiele więcej:P, ale zawsze lepsze to niż nic Ja np. znalazłem ostatnio z francuskimi napisami ale w ładnej jakości.
P.S. Sory jeśli coś nie tak z tym co napisałem, ale ja raczej nie udzielam się na forum więc nie bardzo znam zasady korzystania
A można wiedzieć skąd takowy program ściągnąć, bo coś mi nie idzie szukanie ?
Mógłby mi ktoś napisać jak mniej więcej używać tego share bo tu na froum to tylko tematy o winny... Mam już eng. wersje ale nie wiem co mam np. wpiać w clusters i skąd wziąść nody czy jakoś tak A no i niewiem co z portem jaki mam tam wpisać...
@Isao: tak jakoś planuję zajrzeć - w końcu7 obiecałem kiedyś lilith.
@Jadak: Które płyty Cię interesują? Skrobnij na priv to porozmawiamy.
Strony 1