Nie jesteś zalogowany.
Przeglądając siec natknąłem sie na ciekawa hipotezę:
http://www-est.fib.upc.edu/~f3068211/nu … espada.jpg
Najbardziej rozśmieszył mnie numer 1:D
btw. mogliby sie bardziej wysilic, heh:P
Najnowszy chapter taki sobie. Ojcowie? Właśnie nie wiem jacy ojcowie? Wyliczyłem jednego i urahare;)
Ostatnio edytowany przez wiluS (2008-03-15 16:48:23)
a ja obstawia ze kapitanowie dostana w bencki i pomoga im vizarci ( tylko nie moze jeszcze odgadnac roli ojcow ) ps manga wcale sie nie zgaczy poniewaz planem aizena jest dostanie sie do nieba chyba a tam sa jacys straznicy czy cos wiec pewnie beda o wiele potezniejsi od arcardow i bedzie potrzeba uzyskac nowy poziom energi u ichigo , zapewne doswiadczymy tez polaczenia sil pomiedzy arcardami i vizardami ( mam na mysli glownie nell i grimjacka bo pewnie beda sie chcieli zemsci na aizenie czy cos ) i razem wszyscy rusza na tych straznikow ktorzy pewnie beda po stronie aizena
no i nie zapominajmy o tym ze w swiecie pustych uwieziony jest ten arcard z nr 4 ktory pewnie teraz nagle powroci z tego wymiaru i dojdzie do kolejnej walki ichigo z nim co zapewne spowoduje iz nie bedzie ichigo mogl na czas dotrzec do swojego miasta na pomoc ,
tylko czy autor mangi pozwoli aby aizen zniszczyl cale miasto i zabil mieszkancow ( jest to konieczne do tego aby otworzyc wrota ) ogolnie to mysle ze manga nie ma nawet polowy i spokojnie mozemy przestac sie zamartiwac ze niedlugo nastapi jej koniec
"Wrong. My duty is to protect my friends.".
"Come... Kurosaki Ichigo".
ZOMG Jestem ciekaw czy Ichigo teraz sprosta Uluquiorze:D. Uaaah, się teraz będzie działo.
Teraz raczej tak, wtedy trochę nel przeszkadzała no i poczuł się trochę za wcześnie zwycięzcą, mnie tam teraz bardziej ciekawi walki na ziemi , no i ciekaw jestem jak wrócą kapitanowie z Ichigiem, pewnie jakoś Uruhara pomoże.
Jeżeli Ichigo pokona Ulquiorre własnymi łapkami bez niczyjej pomocy, to to już będzie przegięcie pały i bardziej naciągane niż dragon ball. Samo to, że pokonał Grimmjowa to już nielada wyczyn, a ma numer 6.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-03-21 22:34:46)
Nie no nie róbmy z Ichigo aż takiego słabiaka . Chociaż z drugiej strony rzeczywiście zauważyłem motyw jak z Dragon Balla. Ichigo po każdym "leczeniu" dostaje boosta i jest w stanie dłużej utrzymać maskę:P. Nie mówię, że mi się to nie podoba, bo Dragon Balla 5 razy całego obejrzałem. Pewnie Kenpachi się wtrąci, albo Nel znowu się przemieni. Zobaczymy:).
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-03-21 22:41:52)
Mnie bardziej niż ta sytuacja w Hueco Mundo frapuje ta w Karakurze... 3 pierwszych Espada, ciekawe jaką siłą dysponują? Wydaje mi się, że jest (była) duża różnica sił między piątym a czwartym, więc jaką siłą dysponuje pierwszy? No i z kim będzie walczył? Pewnie z Shunsuim albo Ukitake, albo z duetem
Ale znając Kubo to zrobi na złość i pokaże walkę Ichigo XD.
Nie wiem, czy to reiatsu Orihime tak wpływa na Kurosakiego, ale on się pro zrobił z tą maską.. teraz, kiedy zna już ułamek możliwości przeciwnika, może sobie lepiej z Ulquiorrą poradzić... Jeszcze jedno takie leczenie, i tylko czekać aż Urahara ich stamtąd wyciągnie, to Ichi pójdzie i rozgrzmoci Aizena
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-03-21 22:55:06)
a ja mysle ze ci co sa w miescie ludzi zostana rozbici bo przeciez jest aizem , 3 pierwsze numery espady tylko czy tylko mi sie wydawalo ze zabraklo na obrazku wmandze , tego niewidomego i drugiego kompana aizena , gdzie oni sa ?? kapitanowie beda miec szanse jak ojcowie i kotek im pomoga , wtedy sily powinny sie wyrownac , ale penie i tak na koncu vizarci pomoga wszystkim
a co do ucieczki ichigo i bandy to rownie dobrze moze pomoc i ktorys z arrcardow ( nell lub grimjack ) bo przeciez oni to potrafia ( paietacie jak grimjack wzial druzyne arcardo iudal sie powalczyc z shinigami bez wiedzy aizena )
6 na 6 - równe szanse. xD prawie, bo Espada jest chyba silniejsza od kapitanów.. chociaż nadal obstaję przy tym, że gdyby taki szunsuj użył bankai, to rozwaliłby pierwszego Espadę (po efektownej walce ). A Ichimaru i Tousen stali tam za Aizenkiem, było ich widać. W sumie sądzę, że Vaizardzi nadal nie będą chcieli się mieszać w sprawy Shinigami i ludzi . Muszą radzić sobie sami. Pewnie właśnie ojcowie i Yoruichi przyjdą ich wspomóc, a Urahara albo wyciągnie Ichigo i spółkę z SS, albo też pobiegnie powalczyć, a oni wydostaną się stamtąd tak jak raziel4ever powiedział - Nel im może pomóc, a Grimmjow... on jeszcze żyje? O_o"
Btw dojrzałam wreszcie logikę w zachowaniu Kubo XD mianowicie wkurzałam się, kiedy się okazało, że do HM przybyli Zaraki, Bakuś, Mayuri i Unohana - znaczy, Kurotsuchi i Retsu to akurat fajna opcja (liczyłam, że kapitan 4 oddziału też powalczy, ale nie...), ale ubolewałam nad tym, dlaczego nie Shunsui i Ukitake tam przyszli. No i w sumie miałam odpowiedź tydzień temu XD. Żeby walczyli w Karakurze z mocniejszymi
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-03-21 23:26:32)
Ichigo niby jaką zna siłe Ulquiorry? Przecież on się jeszcze nie przemienił. Jak Ichigo wygra to nie zniosę tego.
Teraz najbardziej ciekawi mnie Ichimaru (najlepsza moja postać z Bleach), będę miał wreszcie szanse zobaczyć jak walczy na serio.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-03-22 00:06:41)
a czy jest taka mozliwosci ze aizen stal sie vizartem ( ma moc hollowa ?? )a to co ichigo to nie sadze ze sam bedzie walczyl z espada 4 bo co inni kapitanowie beda robili stali i sie patrzyli ?:))
Czemu nie dla Kempachiego to sprawa honoru, Byakuia nie za bardzo pewnie miałby ochotę na pomaganie Kurosakiemu, a Mayuri jakby zobaczył formę hollowa u Ichigo to sam by go zaatakował
A co do walki w Karakura to bez pomocy vizardów to kapitanowie dostaną ostre bęcki, bo jak dla mnie najsilniejsi kapitanowie oprócz Yamy zostali w Hueco (Kempachi i Byakuya) i nie za bardzo wyobrażam sobie walki Hitsugaya z kimś z espady (pewnie dostanie jakiegoś podwładnego espady ) no i może wreszcie Kubo pokaże bankaia Uruhary
Moze wkoncu zobaczymy bankai u wszytkich kapitanow
Kapitanowie niezle musieli sie wzmocnic skoro Zaraki bez wiekszych problemow (strach pomysle co by bylo jak by uwolnil swoj miecz albo odrazu ban kai ) poradzil sobie z numerkiem 5 a kiedys przegral z Ichigo kiedy tamten nawet nie umial odpalic ban kai, jak dla mnie to Yamamoto jest silniejszy niz Vizardzi a z ban kai to juz pewnie z 3 goscmi na raz z espady by sobie poradzil
Kenpachi przegrał z Ichigo tylko dlatego, że to jest główny bohater. Po tej walce od razu dostał takiego kopa, że walczył z dwoma kapitanami bez problemu.
Btw, Żadna walka Ichigo nie trzyma się kupy. Wszyscy co walczyli z Ichigo i z nim przegrali, stawali się po walce raptem 10x silniejsi. Wyjątkiem jest tylko Renji, który ciągle jest jaki był.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-03-22 10:45:30)
jedyna walka ktora trzyma sie kupy to walka z buyakya poniewaz tak naprawde ichigo przegral ja bo tylko dzieki swojemu pustemu wyszedl z niej zywy