Nie jesteś zalogowany.
~Maku, godzinę się ustali, jak będzie widomy dzień, którego idziemy i będzie już repertuar. Na razie wychodzi piątek, więc koło godziny 17-18 pewnie. Co do sziszy, taki jakim was uraczymy Nie mam zamiaru robić jakiegoś miksu, bo nie widzi mi się kupowanie nowego wężyka.
~Lala_17, data zależy od większości. W razie czego weź suchy prowiant na drogę xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
W razie czego weź suchy prowiant na drogę xD
Tudzież #Suchego z prowiantem .
Hehe Lala pewnie znowu nie przyjdzie i tak ;p
hmmmm.... brzmi ciekawie... postaram sie byc
Robie się trochę niecierpliwy, bo niby za 10 dni a żadnych wieści... pozwole sobie na małe podsumowanie (nie robie nic złego? :>).
Ekipa na film wygląda na 15 osób:
(osoby + towarzystwo) - (pasująca godzina)
Tandem HQ
malkor
Ichigo_Bleach - 19:20
Przemek3 - 14:50, 19:20
DUDi - 12:40, 14:50, 19:20
Bestrariusz
Maku - 19:20
qwig - 19:20
waski_jestem
koni - 19:20
prorobo + 2 osoby
Hiroyuki
Piątek 28 marca, 18.30, przed kinoteką /Pałac Kultury/.
// Pomyślałem, że warto zaktualizować listę.
// + godzina spotkania, miejsce.
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-03-27 20:59:17)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
u mnie na razie bez zmian:)
u mnie mozliwe ze beda, zalezy jak na koniec miesiaca bedzie z finansami bo widze ze moge miec problem (wydatki ;/) no ale narazie prosze mnie nie wykreslac
ja niestety nadal nie mam netu, az mnie KU...CA strzela. Wiec oczywiscie nie mialem pojecia o wyjsciu. Oczywiscie tez sie na to pisze. Co prawda juz teraz mam robote a od kwietnia bedzie ona BARDZO stala, wiec moge miec ciezko z czase, ale na pewno bede sie staral cos wykombinowac. No nic jak ustalicie juz KONKRETNA date, to porosilbym o PW tutaj, bo nie mam szans sledzenia tematu. wielkie dzieki i do zobaczenia.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąski, podaj nr komóry na PM, to Ci wyślę esa Tandem też na razie opcji nie zmienia. Tyle, że 28 będziemy mieli nalot rodzinny, więc może odpaść opcja przyjścia do nas. Ale to się jeszcze zobaczy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Nie wycofam się, choćby mnie końmi ciągali po pustyni!
Hmm... Chociaż nie, wtedy bym chyba jednak zrezygnował...
Wracając do tematu - czy w Feminie będą to grali? Jak na razie widziałem tylko, że będzie w Kinotece, Cinema City Arkadia i Cinema City Mokotów.
P.S. do moda/admina/znajomych królika
P.S. Moderatorzy, może przykleilibyście znowu temat do czasu finalizacji spotkania? Z góry dzięki
Ponawiam prośbę.
Dwa pytania: 28 marca to ostateczna data i czy można jakoś się wcisnąć jeszcze?
Anime makes you stupid
Nie wycofam się, choćby mnie końmi ciągali po pustyni!
Hmm... Chociaż nie, wtedy bym chyba jednak zrezygnował...
Konie to nic, bo jak nie pójdziesz to załatwimy wielbłądy :>
Dwa pytania: 28 marca to ostateczna data i czy można jakoś się wcisnąć jeszcze?
Data raczej ustalona ostatecznie. Wcisnąć to zawsze można, choć lepiej by było wcześniej napisać... Dodać do listy?
Ah, orientacyjne ceny biletów (pojedynczych, chyba dobrze sprawdziłem):
Cinema City - 25 dorośli, 18 studenci/młodzież szkolna
Multikino (Złote Tarasy)- 27 dorośli, 19 studenci/młodzież szkolna
Femina - 20 dorośli i studenci/młodzież szkolna (oni mają zniżkę tylko do 17:00?)
I czy prosić "władnych" o przyklejenie tematu?
Ostatnio edytowany przez qwig (2008-03-19 09:36:47)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Podzwonię po kinach i spróbuję się dowiedzieć, które będzie grało Vexille 28, a także może uda mi się załatwić jakieś wejście grupowe (10-oro nas już jest), chociaż w weekend może być ciężko z tym. Kurna, w Wawie są chore ceny biletów o.O
Premiera Vexille jest 21 marca. W związku z tym linki do kin, które będą to puszczać:
Kinoteka
Cinema City
Pozostałe kina niestety nie mają tego filmu w planach.
Tyle chciałem napisać, przed wyjściem.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2008-03-26 23:14:10)
OK, to jeśli można wbić się, to zapisuję się na listę ;]
Anime makes you stupid
Zarówno 28.03 jak i 04.04 pasuje, więc można dopisać mnie do listy (a raczej nas - będą 3 osoby).
No to jak jest? Zbieramy sie 28 czy myślimy o innym terminie, bo to już za 3 dni.