Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio zauważyłem, że ludki zamieszczają tu tematy, kiedy potrzebują pomocy w jakiejś sytuacji. Więc może i ja spróbuje.
Mam problem z monitorem. Podłączyłem do kompa monitor Hyundai DeluxScan 15G i próbowałem odpalić go na Windowsie MX RGB (przerobiony XP). Kolega wcześniej próbował na Viście (karta graficzna zintegrowana Intel 810) i działał. U mnie monitor działa tylko podczas uruchamiania komputera i ładowania Windowsa. Działa też w trybie awaryjnym (w nim piszę post). Moja karta graficzna to GeForce 4 MX 440. Pobrałem jakiś sterownik do tego monitora, ale nie mam zielonego pojęcia, gdzie go wsadzić. Czy do monitora można w ogóle zainstalować sterownik? W Menadżerze urządzeń nie mogłem znaleźć takiej opcji. Pomocy!!!
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-03-05 20:04:36)
...albo zbyt wysoka częstotliwość odświeżania.
Pewnie rozdzielczość przy startującym Win MX i odświeżanie są za duże na twój monit. Musisz zmienić rozdziałkę. A jak to zrobić? Z trybu awaryjnego -> Proponuję odinstalować kartę graficzną.
Panel ster. -> System -> Menadżer Urządzeń i tam wybrać kartę i odinstalować . Gdy uruchomisz Wina w trybie normalnym grafika powinna być zbliżona do trybu awaryjnego, ściągnij sterowniki zainstaluj i już .
Strony 1