Nie jesteś zalogowany.
Virus napisał:Link ktory podał RiXeD nie działa, a przydałby sie ten sofcik do konfigu klawiszy... podłaczalem pada to tez nie wspolpracowal (Logitech chill stream). A poza tym z niecierpliowoscia czekam na MT Actress Again.
w tym linku ktory podałem sa linki do gry, do tego configu - zeb yustawic klawisze , oraz do samego patha wymaganego do gry przez neta
btw,. co to, to na co czekasz ? :d mozna grac przez neta xD
ps ja tez niedawno kupiłem pada- logitech dual action i dział dobrze ;P
[cytuj]Melty Blood: Actress Again
Melty Blood: Actress Again has been recently announced for the year 2008. It is confirmed to be in 2D as its predecessors and two new characters have been confirmed. All characters now feature 3 different fighting styles, known as Full Moon Style(Power), Crescent Moon Style(Speed) and Waning Moon Style(Unknown). More announcements and improvements have yet to be revealed. An odd omission from the character select screen is the lack of Hisui(solo), Kohaku(solo), Neco-Arc and Neco-Arc Chaos, despite a screenshot featuring a new attack for Neco-Arc.
The following changes have been confirmed:
At least one new move for each existing character from Act Cadenza,
New stages and alternate versions of stages from Act Cadenza,
A Guard meter which depletes upon blocked attacks and results in a 'Guard Crash' vulnerability state upon depletion,
Aerial Circuit Sparks (Only available in certain Moon Styles).
Confirmed, playable characters introduced in Actress Again are:
Riesbyfe Stridberg
Michael Roa Valdamjong (Near-Side version)
To powinno wszystko wyjasnic.
nom juz wiem ocb xD ale pewnmie na PC nie bedzie ;<
PS2 never die... pewno na to wyjdzie, a i na pc cos sie znajdzie. Moze usuna wreszcie te pixeloze.
Ostatnio edytowany przez Virus (2008-02-17 18:38:30)
Link ktory podał RiXeD nie działa, a przydałby sie ten sofcik do konfigu klawiszy... podłaczalem pada to tez nie wspolpracowal (Logitech chill stream). A poza tym z niecierpliowoscia czekam na MT Actress Again.
Co ty gadasz, przeca działa. I nawet porządny transfer jest.
A jak uruchomić tą grę? Bo mam tą wersje co jest przez neta czyli 1,1gb i jak instaluje to są tylko same znaki zapytania i kwadraciki ale to pewnie przez to ze nie mam zainstalowanego języka japońskiego. Ale co gorsza to to ze potem jak próbuje już odpalić zainstalowaną grę to wyskakuje znowu jakiś zapisz z tymi znakami i gra się nie uruchamia w ogóle, lub wyskakuje inny napis z znakami i dwoma opcjami: PONÓW PRÓBĘ i ANULUJ. Powie mi ktoś dlaczego, i co mam z tym zrobić??
Tak się napaliłem na tą gierke bo jest przez neta a tu takie coś, nawet ściągnąłem drugi raz z innego źródła tą grę i nadal to samo. pomocy.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-02-18 19:47:20)
Próbowałeś AppLocale albo przełączać wsparcie dla języków krzaczkowatych?
Chociaż Ponów Próbę i Anuluj sugerowałoby raczej o pytanie o cedeka albo coś w tym stylu...
GG to to nie jest, stwierdzam po obejrzeniu tych filmikow z 1 posta, ale jesli da sie grac przez net to ja za pare dni pisze sie na sparing z kims Zaczalem sciagac z linka Psychopaty... do jutra pewnie bedzie
Lepiej pograjcie w tekken 3 przez neta.40 mega instalka i wszytko fajne na tej samej stronie jest co te rankingi w melty blood...
co tu duzo pisac...
to nie to samo
i klimat inny xD
Tekken przez neta nie jest aż taki ciekawy lepiej sie gra normalnie w 2 lub 4 hehe.
A co do Melty Blood to ta gra jest świetna, codziennie gram w nia i mi sie jeszcze nie znudziła.
Może jakiś nowy turniej ktoś w to zorganizuje?
A tak pozatym tymek88 tamten avatar z Elfen Lied był lepszy bo był jakiś taki genialny, bo ten co teraz masz z Tenjou Tenge jest taki sobie.:)
[cytuj]A tak pozatym tymek88 tamten avatar z Elfen Lied był lepszy bo był jakiś taki genialny, bo ten co teraz masz z Tenjou Tenge jest taki sobie.[/quote]
tylko ze on nie jest z Tenjou Tenge xD
mam juz swego faworyta, Shiki, w zasadzie jedyna postac ktora gralem do tej pory z checia bym zagral z kims przez net Tylko potrzebuje wskazowek jak obslugiwac sie tym mbcasterem
A tak pozatym tymek88 tamten avatar z Elfen Lied był lepszy bo był jakiś taki genialny, bo ten co teraz masz z Tenjou Tenge jest taki sobie.:)
Tymuś, obecny avek jest KAWAI! Nie mogę przestać na niego patrzeć, zakochuje się.[okej]
Nie zmieniaj go, bo dzięki niemu chce się zajrzeć na forum.:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-28 22:31:06)
Jubei napisał:A tak pozatym tymek88 tamten avatar z Elfen Lied był lepszy bo był jakiś taki genialny, bo ten co teraz masz z Tenjou Tenge jest taki sobie.:)
Tymuś, obecny avek jest KAWAI! Nie mogę przestać na niego patrzeć, zakochuje się.[okej]
Nie zmieniaj go, bo dzięki niemu chce się zajrzeć na forum.:D
to jedna (kolejna ) z ciekawszych postaci dla mnie - nie moge napisac jeszce ulubiona ;P bo w danym aniem w ktorym ona występuje do odcinka 07 jeszczce nie ma napisow ;P a wlasnie w tym odicnku sie ona pojawia.. ale nawet nie oglądając tego odcinka - oglądałem tylko urywki + urywki poprzednich OP i ED w ktorym była pokazana.. sam jej wygląd i zahcowania na nich (tych urywkach:P) sprawia ze juz lubie tą postać
ps. czekam na kolejne napisy RtV.
odnosnie gry.. to jak ktos chcetny do jakiegos małego turnieju ?
odnosnie gry.. to jak ktos chcetny do jakiegos małego turnieju ?
Jak zwykle nic z tego nie będzie, jeśli nikt nie podejmie się organizacji. Gierka jest już chyba wystarczająco rozpropagowana.
tymek88 napisał:odnosnie gry.. to jak ktos chcetny do jakiegos małego turnieju ?
Jak zwykle nic z tego nie będzie, jeśli nikt nie podejmie się organizacji. Gierka jest już chyba wystarczająco rozpropagowana.
A może jednak się uda zrobić taki turniej, kto wie...
Jak będzie to ja się na niego piszę na 100%.
Hmm ja mogłbym cos zorganizowac.. ehh znaczy sie... ze tak powiem.. rozpocząc.. ale potrzeby byłby ktoś ktoby sie zajoł punktacją i zasadami..
Hmm moze nawet nagroda by była ja mogłbym oddac dla wygranego miesieczne konto premium na RS.com
Ja z checia wystartuje w turnieju ale po weekendzie,bo mam mase roboty. Moge nawet zajac sie opracowaniem jakichs zasad ale to tez po weekendzie punktacji sie nie podejme z braku czasu chociaz mam kilka pomyslow.