Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
hige mi powiedział że na jesieni tego roku xD
School Rumble trzeci semestr: http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … s-greenlit
Od razu na DVD? Cos mi tu smierdzi... Oby nie był gorszy od drugiego...
Nawet jezeli mial by byc gorszy to i tak to obejze
cala seria 1 i 2 mi sie podobala a 3 zobaczymy mam nadzieje ze pomyslow im nie zabraknie a po tak dlugim czasie niestety oczekiwania fanow wzrastaja wiec musza sie naprawde postarac
wystarczy trzymac kciuki i miec nadzieje pozdro
Postarac jak bedą robić na podstawie mangi to już będzie hit wiem bo czytam ;] i zdradze tylko ,że sporo będzie się dziać.
Tyle czasu czekałem na wersję anime i oto jest!
Chwalmy Pana i radujmy się, bo bliski jest dzień !
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
SR Jest boskie 1 i 2, pozozstaje liczyć że SR3 będzie równie boskie.
Ach oni są kochani
1 sezon de best, 2 sezon zalatywał lekko nuda i odgzewanym kotletem, jak bedzie z trzecim - nie wiadomo.
Mi się oba równie podobały i tak się zastanawiam nad wzięciem się za tłumaczenie 3 sezonu. SR daje spore możliwości zabawy tekstem, w końcu każda postać to inny charakter, a przyda mi się kolejne wyzwanie Zobaczymy kiedy wyjdzie i by co rzuci się stosowne info
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jak pobijesz Jaxowarke w tekstach i humorze jestes miszczem , no i masz u mnie piwo za tlumaczenie 3 sezonu (2 nie doczekal sie genialnych subow :/)
Jak pobijesz Jaxowarke w tekstach i humorze jestes miszczem , no i masz u mnie piwo za tlumaczenie 3 sezonu (2 nie doczekal sie genialnych subow :/)
Myślę, że to nie będzie specjalnie trudne po Afro
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mi się oba równie podobały i tak się zastanawiam nad wzięciem się za tłumaczenie 3 sezonu. SR daje spore możliwości zabawy tekstem, w końcu każda postać to inny charakter, a przyda mi się kolejne wyzwanie Zobaczymy kiedy wyjdzie i by co rzuci się stosowne info
Jeślibyś potrzebował korekty, to dajesz cynk
"Skazany na zajebistość"
School Rumble trzeci semestr: http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … s-greenlit
Chyba nie muszę pisać, co to oznacza Świetnie po prostu, znowu zobaczę w akcji Harime (aaaa i znowu zacznie się School Rumble'owy szał!!!)
Ale zwała... ;] Zobaczymy co tam wymyślisz (o ile się za to zabierzesz), znając co nieco twój styl może być ciekawie. No i będę dzielnie sprawdzał z lupą w ręku pojawiające się napisy, by tylko nie było ani najmniejszego uchybienia
Postarac jak bedą robić na podstawie mangi to już będzie hit wiem bo czytam ;] i zdradze tylko ,że sporo będzie się dziać.
tyle to i my wiemy
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
może mi ktoś powiedzieć które chaptery mangi zostały pominięte pomiędzy ni a san gakki ?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7