Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czesc mam prosbe zna ktos jakis fajny program do obrobki dzwieku
co amm namysli mam nagrane na dyktafonie cyfrowym cos i chce wyciagnac z tego dany dzwiek tylko zna ktos jakis program dzieki ktoremu mozna to zrobic ??
z dyktafonu zafajnych dźwięków nie wyciągniesz (no chyba że to jakiś naprawdę dobry sprzęt ale mimio wszystko )poza szumami więc może na sam początek spróbuj Nero WaveEditor i jeżeli posiadasz pakiet nero to Nero SoundTrax (jest tam konwerter-wizard do wyciągania dźwięków np.: z line out, kreator z taśmy na cd) tymi dwoma programikami można zrobić naprawdę dużo jeśli chodzi o amatorskie experymenty z dźwiękami. Dodatkowo bawiłem się jeszcze Sound Forge i ten program naprawdę mogę polecić jeśli chodzi o korektę dźwięku i nakładanie na niego różnych efektów.
Dokładnie. Też mi do głowy przyszedł na początku Nero Wave Editor. Dobry program, w miarę prosty i dużo można w nim zdziałać, jak już się zacznie kombinować:P A poza tym jest bardzo łatwo dostępny:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
audacity też może być pomocny
Ostatnio edytowany przez Michaello (2008-02-27 23:39:15)
ok sprobuje dzieki jak ktos ma jeszcze jakies pomysly to bede wdzieczny
dzieki jzu za te co sa
to ja tez sie podepne pod ten temat szukaj jakiegoś programu w którym będę mogł zrobićprzesunięcie ścieżki dzwiękowej do anime - w pewnym momencie wstawić "ciszę" i potem dalszą cześć.. zwykłe przesunięcie/wydłużenie od pewnego momentu.
Strony 1