Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Uwierz mi, że na trzeźwo o wiele łatwiej mi się myśli
Jak brzmi pelna nazwa Evangelion?? Neon Genesis Evangelion ???
Title: Shinseiki Evangelion
Jap. Kanji: 新世紀エヴァンゲリオン
English: Neon Genesis Evangelion
Short: eva, NGE
Jest taka fajna stronka http://anidb.info/ tu znajdziesz takie rzeczy
Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami. Spodziewałem się duuużo więcej po NGE. Dzisiaj skończyłem oglądać serię i kinówki, i moim zdaniem to anime jest po prostu przeciętne. Do takiego GitS'a to sie nawet nie umywa. Postać Shinji'ego po prostu mnie wkurzała, zwłaszcze w EoE. Jeśli ktoś lubi zeschizowane anime to radzę lepiej oglądnąć Lain'a...
LoL... jakie wy anime ogladacie ze NGE jest dla was przecietne..... przecietne to sa np. komedyjki i inne romansidla...
Khem... Evangelion mną wstrząsnął do głębi, a dokładniej do 24 epa... I właśnie dlatego chchiałem EoE żeby się czegoś więcej dowiedzieć A dokładnie nie wiedziałem jak to jest z licencją: jeśli seria jest zlicencjonowana to wszelkie filmy też? Bo z tego co pamiętam to EoE nie jest odcinkowy... Ale jakby co to suminase (to się tak pisze? )!
EoE tez jest, jak to nazwales, odcinkowe. Sklada sie z dwoch odcinkow. Odcinek 25 - Air i odcinek 26 - Pure heart for you. Poza tym Hyper zapowiedzial ze wyemituje odcinki 22-26 w dwoch wersjach, wiec 22-24 to sa wersje Director's Cut, a 25-26 to wlasnie EoE.
W takim wypadku odpowiedz na twoje pytanie brzmi: Tak. EoE jest zlicencjonowane.
[Evangelion jest zlicencjonowany, więc linki do niego są kasowane]
Strony Poprzednia 1 2 3