Nie jesteś zalogowany.
Pan Gejsza - artykuł z "Wysokich obcasów".
[EDIT] Co ja na to? Nie skorzystałbym , a gośćmi pogardzam. Wiem, że to nie przystoi, ale nie mogę się przekonać do gejów i hostów - dla mnie to mężczyzna bez honoru. Chociaż z drugiej strony to lepsze niż klepać biedę. Fakt faktem, wolałbym wykonywać inną, mniej płatną robotę niż to.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-26 20:25:41)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Filmik znanego polskiego komiksiarza - Śledzia, poświęcony, najogólniej mówiąc, Japonii. Powiem, że bardzo fajny. Nic dodać, nic ująć. Link prowadzi do bloga Śledzia, gdzie możecie przeczytać też komentarz Twórcy.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-02-26 23:07:32)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[cytuj]Pan Gejsza - artykuł z "Wysokich obcasów".
Co ja na to? Nie skorzystałbym , a gośćmi pogardzam[/quote]
Hmm czy ja wiem - imprezujesz, zaliczasz panienki i jeszcze ci za to płacą
[cytuj]Pan Gejsza - artykuł z "Wysokich obcasów".
Co ja na to? Nie skorzystałbym , a gośćmi pogardzam
He he he... To się nazywa postawa godna MĘŻCZYZNY [okej][okej]
nom, a tak wogle to ten kolo z lewej na zdj. w w/w artykule wygląda jak Raito z Death Note Live Action Hehe niezłe ciacha co dziewczyny ?
a jak ci się trafi 70 letnia staruszka z dużą kasą
Ostatnio edytowany przez parara (2008-02-27 12:32:52)
KDE4 ssie
heh no to byłby pech....choc jak tam pisało najstarsze są przed 60-tką, zresztą przeciez pisze wyraźnie, ze umawiasz sie z jakąś poza klubem jesli sam chcesz, bo to nie zaden obowiązek
Wiadomo - nie ma pracy idealnej
turunks napisał:Hmm czy ja wiem - imprezujesz, zaliczasz panienki i jeszcze ci za to płacą
a jak ci się trafi 70 letnia staruszka z dużą kasą
No raczej w takich klubach mają swoje kryteria co do doboru klientów.
W sumie artykuł ciekawy i śmiech śmiechem, ale w europie teżcałkiem dobrze znany.
Nowe wynalazki w Japoni
Odkurzacz w kształcie myszki
Telefon i Lusterko
Z innej Beczki
Spanie kiedy czas na to pozwala
Androidy kobiece
z YouTube
1
Roborama
human like robot
Roborama 2
:D:):D
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-04-02 23:59:52)
Androidy kobiece
z YouTube
1
Roborama
human like robot
Roborama 2:D:):D
Ech, daleko im jeszcze do mojego idału... poza tym widać ze to maszyna, a nie "żywa istota". Poczeakam az stworza bioroida z zywych komorek i czesci mechanicznych. Ale widac, ze prace ida w dobrym kierunku . Jak trafia do sklepow to na bank zaopatrze sie w jakas kawaiike z anime .
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-04-04 01:39:16)
Aby zachować balans, przyda się ujawnienie kilku minusów dotyczących Japonii
Pierwsze z serii - Do you like Japan? Japan doesn't like you! zabraniający korzystania z niektórych miejsc dla cudzoziemców Jaka skala tego jest, nie wiem, ponieważ pierwszy raz się z czymś takie spotykam. Z jednej strony może być to podyktowane chamskim zachowanie ludzi pragnących zabawić się z dala od domu, gdzie nikt ich nie zna, a skośnooki i tak nic nie zrozumie. Hamulce puszczają i debilizm wychodzi - wystarczy przejrzeć sobie youtube i samemu przekonać się na co niektórych stać. Z drugiej strony tego typu informacje umieszczane na drzwiach restauracji, pubów czy innych tego typu lokali w Europie (pamiętne włoskie incydenty) czy USA budzą w nas niesmak.
Drugi filmik How to Japanese welcom foreigners ukazuje (bo z ichniej mowy to mało kto rozumie) działania prawicowej grupy Uyoku dantai
Nie wiem jak wy, ale ja (na szczęście) nie słyszałem o jakiś większych incydentach z udziałem obcokrajowców w Japonii No niekoniecznie... "na topie" jest sprwa morderstw taksówkarza przez amerykańskiego marynarza
To jeśli będzie w Sopocie Centrum Kultury japońskiej to będę tam chyba co dzień [yahoo]
Bardzo ładna, skojarzyła mi sie z hawajami.
ehh, nie bardzo, zupelnie mi sie nie podoba.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Zeszłoroczna miss,to jest okaz piękności,jeszcze tak żeby była w mundurku:):)